fbpx

Intershades is officieel geopend, maak nu kennis…

Screendoek shop, Zonneschermdoek, Zonweringen op maat, Thomas Riezebosch, Intershades
Screendoek shop, Zonneschermdoek, Zonweringen op maat, Thomas Riezebosch, Intershades

Intershades officieel van start gegaan! 

Het is een feit, Intershades is officieel gestart als webshop en full-service leverancier van zonweringsdoek, screendoek en aan huis service van volledige zonweringen. We gaan van start en we hebben er veel zin in. Maar met wie hebt u eigenlijk te maken?

Ik zal mij even voorstellen..

Mijn naam is Thomas Riezebosch. Aangenaam kennis te maken! Vanaf kinds af aan is de wereld van zonweringen en raambekleding mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader heeft al meer dan 30 jaar een eigen bedrijf in de stoffering-, zonwering- en raambekledingsbranche, daarnaast zijn wij beiden al jaren fulltime actief in de confectionering van zonwering- en screendoeken. Ervaring in dit vak is belangrijk, we staan keer op keer voor een nieuwe situatie. Hard werken zit in ons bloed en kwaliteit staat hoog in het vaandel!

Begin 2017 heb ik besloten om zelf met een bedrijf van start te gaan, genaamd Intershades. Inmiddels is de start van Intershades een feit. Mijn doel met de Intershades webshop is om doe-het-zelvers de mogelijkheid te bieden eenvoudig en snel een zonwering- of screendoek te bestellen met diverse afwerkingsmogelijkheden tegen een mooie prijs. Naast de webshop bied ik complete zonweringen inclusief installatie aan via een full-service concept, dit betreft dan ook een persoonlijke benadering en veel aandacht voor uw wensen. In het algemeen streef ik er naar om mijn klanten een betrouwbaar product te leveren van hoge kwaliteit, maar ook met een competatief prijskaartje.

Ik heb me erg verheugd op de start van Intershades en eindelijk is het dan zover! Ik hoop dat ik ook u binnenkort mag helpen met uw zonweringen. Hopelijk tot snel!

Into the shades, with Intershades

Thomas Riezebosch

De waardering van www.intershades.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 406 reviews.