fbpx

Welke kleur screendoek wilt u kiezen? Intershades geeft tips! 

Screendoek zelf vervangen, screendoek op maat, screendoek bevestigen, screendoek monteren
Screendoek zonweringdoek Los Doek Raamdoek Sergedoek kleur 108101 Wit-Grijs

Welke kleur screendoek wilt u kiezen? Intershades geeft tips! 

Er zijn vele verschillende soorten kleuren screendoek. Als u een los screendoek wilt kopen, bedenkt u zich dan goed welke kleur u wenst. Stemt u de kleur van het screendoek af op uw schilderwerk van uw huis of screensysteem? Of wilt u juist wat meer kleur toevoegen aan de uitstraling van uw huis? Buiten het feit wat u mooi vind, is het ook goed om te kijken welke kleur het beste bij uw wensen past..

Wat men vaak vergeet is dat de kleur van een screendoek niet alleen mooi moet zijn, maar ook effectief!” 

 Wilt u verkoeling in huis, een donkere kleur absorbeert in het algemeen meer warmte dan een lichte kleur. Daarentegen weerkaatst een lichte kleur zon en warmte. 

De perfecte kleur voor uw screendoek om warmte te weren is een weefcombinatie van een lichte en donkere draad. In de afbeelding bovenaan deze blog ziet u screendoek kleur Wit-Grijs 108101, dit is één van de betere kleuren voor het weren van warmte en de zon. 

De kleur is ook zeer bepalend voor de doorkijk van binnen naar buiten, maar ook van buiten naar binnen. Zo is het overdag eenvoudiger om van binnen uit door een donker screendoek naar buiten te kijken dan door een licht screendoek. Als het ‘s avonds donker wordt is de doorkijk van buiten naar binnen bij een donker screendoek meer dan bij een licht screendoek. 

Kortom denk goed na over de keuze van uw kleur. 

Intershades heeft de nieuwste trend kleuren online!

Bekijk alvast voor het jaar 2020 van de nieuwste kleuren screendoeken in onze webshop. Per direct kunt u nu de nieuwste kleuren volgens de laatste trends bestellen voor het komende seizoen. Bent u de eerste in de straat met deze prachtige kleuren?

Wees er snel bij! Ga snel naar onze webshop pagina voor screendoeken!

De waardering van www.intershades.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 406 reviews.