fbpx

Welke afwerking is mogelijk bij doek met tourniquets, zeilringen of zuignappen?

Zonweringdoek met tourniquets of zeilringen wordt standaard rondom gezoomd door middel van een naaimachine.

Screendoek met tourniquets, zeilringen en zuignappen heeft twee verschillende afwerkmogelijkheden:
Screendoek rondom zoom sealband seal omzomen

Rondom zoom: Rondom zomen geeft absoluut de meest stevige afwerking van uw doek. Doordat het doek aan de zijkanten wordt omgeslagen, zal dit doek lang mooi blijven en maximaal zijn vorm behouden. Bij de keus voor rondom zomen in onze screendoek webshop zullen wij er uiteraard voor zorgen dat het doek op uw aangegeven afmetingen wordt geleverd. U hoeft dus geen rekening te houden met de extra stof voor de omslag van de rondom zoom. Dit doen wij voor u!

 

 

 

 

 

Screendoek rondom zoom sealband seal omzomen

 

Rondom sealen: Rondom sealen is de minimale afwerking die noodzakelijk is voor uw screendoek. Kwalitatief gezien is dit een wat minder duurzame afwerking in vergelijking tot rondom zomen, maar daarentegen is het ook wat goedkoper! Dit doek zal op de langer termijn eerder gaan rafelen of inscheuren, door bijvoorbeeld weersinvloeden, dan een doek met rondom zoom.

 

 

 

 

 

Soltis doek heeft twee afwerkingsmogelijkheden:

Rondom zoom: Rondom zomen geeft absoluut de meest stevige afwerking van uw doek. Doordat het doek aan de zijkanten wordt omgeslagen, zal dit doek lang mooi blijven en maximaal zijn vorm behouden. Bij de keus voor rondom zomen in onze webshop zullen wij er uiteraard voor zorgen dat het doek op uw aangegeven afmetingen wordt geleverd. U hoeft dus geen rekening te houden met de extra stof voor de omslag van de rondom zoom. Dit doen wij voor u!

 

 

 

 

 

Op maat snijden (alleen mogelijk bij Soltis doek): Het doek wordt alleen op maat gesneden en niet afgewerkt. Soltis doek kan zonder afwerking worden geleverd, daar leent het Soltis doek er zich prima voor. Echter wij adviseren eigenlijk altijd bij Soltis doek een afwerking met rondom zoom, dit is immers het sterkst en op de langer termijn blijft uw doek zo het mooist.

De waardering van www.intershades.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 406 reviews.