fbpx

Kan ik mijn zonneschermdoek met naadloze afwerking of in banen verkrijgen?

Zonneschermdoek:

U kunt bij ons uw zonneschermdoek in banen laten confectioneren maar ook naadloos laten afwerken is geen enkel probleem!

Indien u een naadloos doek wenst adviseren wij een breedte tot maximaal 5 meter in verband met doorzakking van het doek. Naadloos doek is mogelijk bij een beperkt aantal effen kleuren, deze kunt u op aanvraag bestellen. Neemt u hiervoor contact met ons op. Naadloos doek krijgt u geleverd met zowel boven als onder een peeszoom, daarbij worden de zijkanten ultrasoon gesneden, zodat dit het rafelen van het doek voorkomt.

Een zonneschermdoek met banen wordt gemaakt van banen met een baanbreedte van circa 1200mm. Deze banen worden professioneel aan elkaar gestikt. De boven- en onderkant van het zonneschermdoek worden voorzien van een peeszoom, zodat hier later de doekpees doorheen kan worden gestoken. Beide zijkanten van het doek krijgen een zoom van 5cm.

  • Voorbeeld van een doekconfectionering met banen.. U heeft een doek besteld van 5 meter breed met banen. Dit wordt als volgt geconfectioneerd: In het midden van het zonneschermdoek komen drie banen van 1200mm breed. Aan beide zijkanten komt een smallere baan van 700mm, zodat er een mooi symmetrisch doek wordt geleverd.
De waardering van www.intershades.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 406 reviews.