Verduisterend 3030 Antraciet-Antraciet

 0,00

Description

 

Screendoek tourniquets afmetingen Zonwering Screen Doek op maat Meetinstructie Intershades

Verduisterend screendoek 3030 Antraciet-Antraciet met zeilringen of tourniquets!

Bent u op zoek naar verduisterend screendoek met zeilringen of tourniquets in de kleur 3030 Antraciet-Antraciet? Stel u heeft een balkondeur op uw slaapkamer, een beamer in een congreszaal waarbij u verduistering nodig heeft of u wilt achter verduistering op uw terras zitten, dan is het verduisterend screendoek een zeer goede oplossing. Door middel van zeilringen of tourniquets kunt u heel eenvoudig dit doek zonder systeem en elektra monteren, daarom wordt het ook wel een raamdoek genoemd. Met de zeilringen of tourniquets kan u uw raamdoek gemakkelijk bevestigen aan het kozijn of muur.

Het verduisterend screendoek zorgt voor volledige verduistering en zal de UV-straling 100% buiten houden. Tevens helpt dit doek u de warmte te weren. Dit type doek is van zeer hoogwaardige kwaliteit en kan zowel binnen als buiten geplaatst worden.

 

 

 

Waarom een verduisterend screendoek in de kleur 3030 Antraciet-Antraciet met zeilringen of tourniquets?

Screendoek op maat met tourniquets Sergedoek vervangen kopen en bestellen 118118

Het is voordeliger, maar wel even functioneel als een volledig screensysteem. Het is 100% UV-straling werend. Hierdoor geeft het verduisterend screendoek ook nog eens bescherming aan uw kozijn, vloer en meubels omdat het minder wordt vrijgesteld aan UV-straling.

Voor een kleiner budget is een los verduisterend screendoek zeker aan te raden, zo hoeft u niet een volledig screensysteem of rolluik aan te schaffen. Een complete screen is natuurlijk ideaal als u vanuit uw huis met een afstandsbediening of een app op uw telefoon uw screen wilt bedienen. Daarentegen kan u ook bij zonnig weer even een stap naar buiten maken en handmatig het verduisterend screendoek bevestigen. Is dit voor u een optie? Kiest u dan voor het verduisterende screendoek doek oftewel raamdoek met zeilogen of tourniquets. Dat scheelt behoorlijk in de kosten, tevens werkt een los verduisterend screendoek ook absoluut verkoelend.

Zonnescherm Knikarmscherm Dickson Somfy met handbediening IntershadesIk wil andere binnen- of buitenzonwering, kan dat?

Ja, dat kan zeker, wij verkopen ook standaard screendoek en zonneschermdoek op maat. Voor complete zonweringen voor zowel binnen als buiten, of service aan huis kunt u ook contact met ons opnemen. Kijk ook voor meer info op onze “Over ons” pagina