Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 770 klanten
Boven de €250,- gratis verzenden in Nederland en België Snelle levertijden Persoonlijke service Top kwaliteit

Bedieningsstang Splendid

Bedieningsstang Splendid

Met de bedieningsstang bedien je gemakkelijk jouw Splendid Plissé voor de terrasoverkapping!
  • Merk: Keje
  • Geschikt voor: Splendid Plissé voor terrasoverkapping
  • Inhoud: 1 stuks
  • Levertijd: 20 werkdagen - indien je dit tegelijk koopt met een ander product kun je uitgaan van het product met de langste levertijd
  • Gebruik: Sta altijd recht onder de plissé tijdens het bedienen
30,00

Bedieningsstang voor Splendid Plissé voor terrasoverkapping

Met deze bedieningsstang voor de Splendid Plissé voor terrasoverkapping bedien jij heel eenvoudig jouw plissé stof. Zo maak je het gebruik van een trap overbodig en kun jij heerlijk de plissé’s zonder veel gedoe sluiten en openen.

Welke mogelijkheden heb ik met raamdecoratie?

Met onze Keje raamdecoratie kan je jouw huis voorzien van een nieuwe uitstraling en een beetje extra privacy. Dit passtuk is toepasbaar op onze verschillende raamdecoratie. De Splendid Pliss, Latende, Day ‘n night en Rolgordijn.

Al deze raamdecoratie is beschikbaar in verschillende stof kleuren en RAL kleuren voor het systeem. Alles is dus te personaliseren voor jouw perfecte match!

Zoek je horren of zonwering?

Wij helpen je ook graag met het vinden van jouw perfecte match in horren  horren en natuurlijk zonwering! Ons team kan jouw huis van binnen en buiten voorzien van de mooiste kwalitatieve producten. Wij bieden je een ruim assortiment zonwering. Losse doeken met tourniquets, zuignappen, tenax of zeilringen bevestig je eenvoudig aan jouw kozijn of muur. Ook horren tegen insecten vind je in onze online shop.

Weet je niet zo goed welke zonwering, hor of raamdecoratie bij jou eisen past? Probeer onze keuzewijzer!
Kom je er nog steeds niet helemaal uit? Neem gerust even contact op met onze klantenservice.

Ik zoek zonwering!

Zonwering is onze specialiteit! Met behulp van onze keuzewijzer wordt je stap voor stap geholpen naar de beste keuze voor jou! Heb je vragen over zonwering? Ons team staat voor al je vragen klaar! Wil je weten hoe je jouw zonwering op meet? Bekijk hier onze geschreven meet instructies. Bekijk hier onze video tutorials.

Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 770 klanten