fbpx

Over ons

 

 Wij staan voor…

  … Betrouwbaarheid

                   &  Kwaliteit

Waarom Intershades?

Bij Intershades staat de klant centraal. Wenst u zelf zonneschermdoek of screendoek te vervangen? De eenvoudige webshop van Intershades staat voor u klaar! Of heeft u liever op maat service voor alle mogelijke zonweringen? Dan is Intershades ook de perfecte partij. Wij denken voor de volle 100% met u mee en bieden u graag een helpende hand in het maken van uw keuze voor het perfecte zonweringsdoek en screendoek. Lees hieronder verder over ons en ontdek de mogelijkheden.. 

 

U wilt zelf aan de slag? Of twijfelt u?

Onze webshop biedt een breed en volledig assortiment als het gaat om zonneschermdoek en screendoek mogelijkheden. De screendoeken die wij u bieden zijn van de hoog gekwalificeerde merken Helioscreen en Mermet. Dickson is onze leverancier van de zonneschermdoeken, ook deze partner levert hoge kwaliteit doeken. Op aanvraag is het ook mogelijk om Tibelly, Sattler en Sunvas (Swela) doek te bestellen, hiervoor kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen per e-mail of telefoon. Alle doeken worden door onze partner speciaal geconfectioneerd op de door u gewenste maatvoering en toevoegingen. Twijfelt u of u zelf handig genoeg bent om zelf zonneschermdoek en screendoek te plaatsen? Dit begrijpen wij maar al te goed! Onze instructies en handleidingen bieden u een steuntje in de rug.  

Zonnescherm Zonwering Zonweringdoek Zonneschermdoek Acryldoek

Complete zonweringen en service aan huis

Naast al onze mogelijkheden voor zonweringsdoek en screendoek, leveren wij ook complete zonweringen, raambekleding en service aan huis. Hieronder vind u een greep uit ons assortiment:

 • Screens
  Ritsscreens ( zipscreens )
  Knikarmscherm
  Uitvalscherm
  Rolluiken
  Horren
  Rolgordijnen 
  Jaloezieën
  Dupli gordijnen
  Perfect fit systeem

Al onze producten kunnen wij u bieden met de nieuwste technische opties. Wist u bijvoorbeeld dat u uw zonwering tegenwoordig kan aansluiten op het internet en deze met uw mobiele telefoon kan bedienen? En wist u ook dat u voor alle screens in uw huis maar 1 afstandsbediening nodig bent? Uiteraard heeft Intershades ook voor een wat kleiner budget goede passende oplossingen. Wij geven u graag persoonlijk advies, daarom kan u voor meer informatie dan ook contact met ons opnemen.

De waardering van www.intershades.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 439 reviews.