Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 770 klanten
Boven de €250,- gratis verzenden in Nederland en België Snelle levertijden Persoonlijke service Top kwaliteit

Over ons

Wie zijn wij?

Al tijden op zoek naar een goed en persoonlijk bedrijf dat zonwering op maat kan leveren? Yes, je hebt ons gevonden! Wij vinden betrouwbaarheid, een persoonlijke aanpak en goede kwaliteit erg belangrijk. Daar streven we naar met ons team. Wij werken klantgericht en staan dan ook graag voor je klaar. Wij zijn dan ook zelf tevreden als jij als klant tevreden bent.

Intershades helpt je op weg met zonwering producten op maat. Of je nou op zoek bent naar losse zonweringdoeken, zonweringsystemen, raamdecoratie of horren, wij springen voor je in de bres. Graag stellen we ons nog even aan je voor, zodat je weet met welk bedrijf en welk team je zaken doet. Wel zo fijn, niet waar?

Over Intershades

Intershades bestaat sinds 2017 en is in het leven geroepen door Thomas en Lotte Riezebosch. Met een gezonde dosis passie voor zonwering, gastvrijheid en het ondernemerschap is Intershades tot stand gekomen.

Thomas kreeg het zonwering vak met de paplepel in gegoten door zijn vader, Riezebosch senior is namelijk een woninginrichter en zonwering vakman pur sang! Door het jarenlange werken in het hogere segment van de gast-vrijheidsbranche (hotels en restaurants) door Thomas en Lotte staat bij hen klanttevredenheid en goede kwaliteit op nummer één! Thomas heeft daarnaast jaren in de zonwering doekconfectie gewerkt waardoor hij veel kennis en kunde heeft verzameld.

Deze zonwerende kennis en kunde van Thomas, naast de ondernemende drive van Lotte maakte dit het ideale recept voor Intershades.

Waarom Intershades?

Bij Intershades sta jij als klant centraal. Wij zijn dan wel een webshop, maar aan service en persoonlijke benadering doen wij geen afbreuk. Wij willen dan ook graag je verwachtingen waarmaken of zelfs overtreffen! Uiteraard, hopen wij dat we ook jou daar iets van kunnen laten proeven.

Wil je graag zelf een zonneschermdoek, screendoek vervangen of monteren? Of wil je een oplossing zonder te hoeven boren voor binnen raamdecoratie? De eenvoudige webshop van Intershades staat voor je klaar! Ons assortiment breidt zich uit op verzoek van onze klanten. Door de jaren heen hebben we veelal door vraagstukken uit de markt nieuwe producten in ons assortiment opgenomen. Wij denken dan ook voor de volle 100% met je mee en bieden je graag een helpende hand in het maken van jouw keuze voor de perfecte zonwering of binnen raambekleding.

Welke kwaliteit wij leveren? Wij willen alleen maar producten leveren van goede kwaliteit waar wij achter staan. Zo gaan de producten langer mee, duurzaamheid is immers belangrijk!

Met wie je te maken hebt? Team Intershades stelt zich graag voor!

Team Intershades is een jong, fris maar deskundig team. Wij staan met liefde voor je klaar en bijten ons graag vast in een zonwerende uitdaging! Ons team stelt zich dan ook graag aan je voor.

Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 770 klanten
De waardering van www.intershades.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 831 reviews.