Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 602 klanten
Boven de €250,- gratis verzenden in Nederland en België Snelle levertijden Persoonlijke service Top kwaliteit

Herroepingsrecht

Herroepingsrecht

Toch niet tevreden? Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en te retourneren (met uitzondering van producten die op maat gemaakt worden). Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het onbeschadigde product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun via onze retourafhandeling het retourformulier downloaden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 werkdagen na ontvangst van de geretourneerde producten op je rekening terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retour sturen is bij producten die op maat geleverd worden alleen mogelijk indien er door Intershades niet aan de bestelling is voldaan. Is dit het geval? Neem dan contact met ons op.

Veel producten die je via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door jou ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is hier dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 602 klanten
De waardering van www.intershades.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 642 reviews.