Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 770 klanten
Boven de €250,- gratis verzenden in Nederland en België Snelle levertijden Persoonlijke service Top kwaliteit

Passtukken Splendid

Passtukken Splendid

Met de passtukken meet je gemakkelijk de afmetingen op die je nodig hebt voor jouw Keje Splendid Pliss, Latende, Day'n Night of Rolgordijn systeem.

Inhoud:

1x Passtuk voor normaal profiel

1x Passtuk voor triple profiel

Deze passtukken zijn geschikt voor het inmeten van de Splendid Pliss, Latende, Day'n Night en het Rolgordijn.

Liever een volledige raamdeco box met passtukken en kleurstalen bestellen voor de Splendid Pliss, Latende, Day'n Night en het Rolgordijn? Klik dan hier!

Ook bieden wij een printbaar passtuk aan op onze site, klik hier!

Zien hoe jij het passtuk gebruikt in onze meet instructie? Bekijk hem hier!

7,50

Passtukken Splendid raamdecoratie

Met de passtukken voor splendid raamdecoratie meet je gemakkelijk de afmetingen op die je nodig hebt voor jouw Keje Splendid Pliss, Latende, Day’n Night of Rolgordijn systeem.

Liever een volledige raamdeco box met passtukken en kleurstalen bestellen voor de Splendid Pliss, Latende, Day’n Night en het Rolgordijn? Klik dan hier!

Ook bieden wij een printbaar passtuk aan op onze site, klik hier!

Zien hoe jij het passtuk gebruikt in onze meet instructie? Bekijk hem hier!

Welke mogelijkheden heb ik met raamdecoratie?

Met onze Keje raamdecoratie kan je jouw huis voorzien van een nieuwe uitstraling en een beetje extra privacy. Dit passtuk is toepasbaar op onze verschillende raamdecoratie. De Splendid Pliss, Latende, Day ‘n night en Rolgordijn.

Al deze raamdecoratie is beschikbaar in verschillende stof kleuren en RAL kleuren voor het systeem. Alles is dus te personaliseren voor jouw perfecte match!

Zoek je horren of zonwering?

Wij helpen je ook graag met het vinden van jouw perfecte match in horren  horren en natuurlijk zonwering! Ons team kan jouw huis van binnen en buiten voorzien van de mooiste kwalitatieve producten. Wij bieden je een ruim assortiment zonwering. Losse doeken met tourniquets, zuignappen, tenax of zeilringen bevestig je eenvoudig aan jouw kozijn of muur. Ook horren tegen insecten vind je in onze online shop.

Weet je niet zo goed welke zonwering, hor of raamdecoratie bij jou eisen past? Probeer onze keuzewijzer!
Kom je er nog steeds niet helemaal uit? Neem gerust even contact op met onze klantenservice.

Ik zoek zonwering!

Zonwering is onze specialiteit! Met behulp van onze keuzewijzer wordt je stap voor stap geholpen naar de beste keuze voor jou! Heb je vragen over zonwering? Ons team staat voor al je vragen klaar! Wil je weten hoe je jouw zonwering op meet? Bekijk hier onze geschreven meet instructies. Bekijk hier onze video tutorials.

Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 770 klanten