Markiesdoek op maat

29,95 per m2

  • Merk: Dickson Orchestra
  • Afwerking: Vuilafstotende Cleangard
  • Gewicht: 290 g/m²
  • Samenstelling: Doek is 100% in de massa gekleurd polyacrylaatgaren Sunacryl
  • Garantie: 10 jaar  (Klik hier voor meer info)
  • Levertijd: 8 – 20 werkdagen – tijdens de lente en zomer kan het enkele dagen langer duren
  • Prijs: Er wordt minimaal  m2 in rekening gebracht
  • Afwerking: Het doek wordt standaard in verticale banen aan elkaar gestikt, de buitenste randen worden niet omgezoomd en het markiesdoek wordt geleverd als een rechthoekig stuk stof. U moet dus nog rekening houden met knip- en montagewerk. Bekijk ook de veelgestelde vragen!
  • Afmetingen: Door het werken met een naaimachine kan de door u opgegeven afmeting ±10 mm afwijken

Description

Markiesdoek kopen, doek vervangen, acryldoek voor markies

Ik wil markiesdoek op maat kopen!

Ga nu snel aan de slag met het bestellen van uw nieuwe markiesdoek op maat!

Deze optie is alleen aanbevolen voor doe-het-zelvers die hun markies zelf kunnen bekleden. U geeft ons via de webshop de maten door van uw markiesdoek, gemaakt van acryldoek, en wij geven u direct de prijs. Onze markiesdoeken zijn van hoogwaardige kwaliteit acryldoek van onze producent Dickson. Een zonwerend markiesdoek geeft extra bescherming aan uw kozijn, vloer en meubels omdat het minder wordt vrijgesteld aan UV-straling.

Ik wil zonweringdoek met tourniquets of zeilringen!

Heeft u wat minder te besteden, dan kan u kiezen voor een los zonweringdoek voor uw raam met Zonneschermdoek shop Acryldoek shop Zonweringdoek shoptourniquets of zeilringen. Het aantal tourniquets of zeilogen kiest u zelf. De tourniquets bevestigd u aan uw kozijn, zodat u bij zonnige weersomstandigheden makkelijk het doek kan plaatsen. Met zeilogen heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om het losse doek te spannen met een touw of koord.

 

Zonnescherm, Zonwering, ZonneschermdoekIk wil mijn Markies opnieuw laten bekleden?

Wij kunnen uw markies opnieuw laten bekleden met markiesdoek. Zo wordt het markiesdoek deskundig vervangen. Vraag direct een prijs aan!

Voor complete zonweringen of service aan huis kunt u ook contact met ons opnemen. Kijk ook voor meer info op onze pagina’s voor complete binnenzonwering en complete buitenzonwering!