Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 505 klanten
Boven de €250,- gratis verzenden in Nederland en België Snelle levertijden Persoonlijke service Top kwaliteit

Markiesdoek op maat

Specificaties

 • Doekmerken: Dickson & Sattler & Tibelly
 • Bescherming: Vuilafstotende behandeling
 • Gewicht: 290 g/m² ±
 • Samenstelling: Doek is 100% in de massa gekleurd
 • Garantie: 5 jaar op het doek en 2 jaar op de confectie (stiksels) Klik hier voor meer info
 • Levertijd: 10 – 20 werkdagen – tijdens de lente en zomer kan het enkele dagen langer duren
  Doeken waarvan de breedte en hoogte groter is dan 1700mm duurt enkele dagen langer i.v.m. lengte transport
 • Prijs: Er wordt minimaal 3 m2 in rekening gebracht
 • Meetinstructie: Klik hier!
 • Afwerking: Het doek wordt standaard in verticale banen aan elkaar gestikt, de buitenste randen worden niet omgezoomd en het markiesdoek wordt geleverd als een rechthoekig stuk stof. Je moet dus nog rekening houden met knip- en montagewerk. Bekijk ook de veelgestelde vragen!
 • Montage: Het doek wordt geleverd zonder bevestigingsmateriaal (zoals biesband en kopspijkers). Wilt u bevestigingsmateriaal bij ons bestellen? Dat kan! Neem dan contact met ons op.
 • Afmetingen: Door het werken met een naaimachine kunnen de opgegeven afmetingen ±10 mm afwijken

Ik wil markiesdoek op maat kopen!

Heb jij je kluskleding al aan? Het vervangen van jouw markiesdoek kun je nu starten met het bestellen van jouw nieuwe markiesdoek op maat. Je kiest een kleur, vult de maten in en wij geven je de prijs van jouw doek. Een markiesdoek vervangen is een klus waar iets meer handigheid en voorbereiding bij komt kijken. Het markiesdoek wordt namelijk niet als een kant-en-klare hoes geleverd. Je zal zelf nog met gereedschap aan de slag moeten om het rechthoekige stuk stof naar de vorm van jouw markies te maken en hierop te bevestigen. Het markiesdoek wordt standaard in verticale banen aan elkaar gestikt. Rondom zijn alle kanten van het doek op maat gesneden, deze worden verder niet omgezoomd omdat je hier zelf toch nog de schaar in moet zetten. Het doek bevestig je met nietjes op het frame. Daarna werk je hem af met biesband en kopspijkers of kunststofbiesband. Zoek je ook kopspijkers, biesband of kunststof biesband? Dit bieden wij je ook aan, neem hiervoor contact met ons op.

Liever een markiesdoek met volant op maat? Ook daar kunnen we je mee helpen.

Wie weet is jouw markies binnenkort ook voorzien van een nieuw doek!

 

Ik wil zonweringdoek met tourniquets of zeilringen!

Wil je het allemaal wat gemakkelijker en gooi jij je markies in de wilgen? Kies dan voor een los zonweringdoek met tourniquets, tenax sluitingen of zeilringen. De tourniquets bevestig je aan je kozijn, zodat je bij zonnige weersomstandigheden makkelijk het doek kan plaatsen. Bestel je een doek met zeilogen, dan kun je dit doek gemakkelijk met koord, elastiek of karabijnhaken bevestigen. Een doek met tenax sluitingen kun je zowel op het kozijn als op de muur monteren. Wil je het nog gemakkelijker? We hebben in onze webshop ook doeken met zuignappen

Ik wil mijn Markies opnieuw laten bekleden?

Wij kunnen je markies opnieuw bekleden met een fris en fruitig markiesdoek. Het markiesdoek wordt deskundig vervangen en scheelt jou dus behoorlijk wat knip- en knutselwerk. Hiervoor breng je het markies naar onze locatie en haal je het na bekleding weer bij ons af. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Complete zonweringsystemen en binnen raamdecoratie leveren wij ook als je op maximaal een uur rijafstand van Zwolle woont. Neem met ons contact op voor complete systemen met montage.

Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 505 klanten