Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 430 klanten
Boven de €250,- gratis verzenden in Nederland en België Snelle levertijden Persoonlijke service Top kwaliteit

Markiesdoek met volant op maat

Specificaties

 • Doekmerken: Dickson & Sattler & Tibelly
 • Bescherming: Vuilafstotende behandeling
 • Gewicht: 290 g/m² ±
 • Samenstelling: Doek is 100% in de massa gekleurd
 • Garantie: 5 jaar  (Klik hier voor meer info)
 • Levertijd: 10 – 20 werkdagen – tijdens de lente en zomer kan het enkele dagen langer duren
  Doeken waarvan de breedte en hoogte groter is dan 1700mm duurt enkele dagen langer i.v.m. lengte transport
 • Prijs: Er wordt minimaal 3 m2 in rekening gebracht
 • Meetinstructie: Klik hier!
 • Afwerking: Het doek wordt standaard in verticale banen aan elkaar gestikt, de buitenste randen worden niet omgezoomd en het markiesdoek wordt geleverd als een rechthoekig stuk stof. Je moet dus nog rekening houden met knip- en montagewerk. Bekijk ook de veelgestelde vragen!
 • Montage: Het doek wordt geleverd zonder bevestigingsmateriaal (zoals biesband en kopspijkers). Wilt u bevestigingsmateriaal bij ons bestellen? Dat kan! Neem dan contact met ons op.
 • Afmetingen: Door het werken met een naaimachine kunnen de opgegeven afmetingen ±10 mm afwijken

Ik wil markiesdoek met volant op maat kopen!

Heb jij het gereedschap al klaarliggen? Ga aan de slag met het vervangen van jouw markiesdoek met volant op maat. Wij bieden je in onze webshop een los doek aan, zodat jij direct aan de slag kunt. Kies een kleur en vul de afmetingen van het gewenste doek in. Je krijgt dan direct de prijs te zien voor jouw markiesdoek met volant. Het vervangen van het markiesdoek is voor de ervaren klusser, er komt namelijk nog behoorlijk wat knip- en montagewerk kijken bij het vervangen van jouw doek. Het doek wordt als een rechthoekige lap stof geleverd en wordt standaard in banen aan elkaar gestikt. Het doek wordt rondom op maat gesneden en verder niet omgezoomd, je moet er immers toch nog de schaar inzetten in verband met de montage op jouw markies. Hoe je het doek bevestigd op jouw markiesframe? Dit doe je door middel van kopspijkers, nietjes en biesband. Als je ook deze onderdelen wilt aanschaffen staan wij ook graag voor je klaar, laat ons weten hoeveel kopspijkers, biesband of kunststof biesband je wilt dan kunnen wij je de prijs hiervoor opgeven.

Liever een markiesdoek zonder volant? Ook daarmee helpen je graag!

 

Ik wil zonweringdoek met tourniquets of zeilringen!

Wil jij geen gedoe en zie jij het niet zitten met je markies? Als je liever wilt kiezen voor een los zonweringdoek is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij hebben de keuze uit zonweringdoek met tourniquets, tenax sluitingen of zeilringen. Tourniquets bevestig je op je kozijn, tenax sluitingen op je kozijn of op de muur en met de zeilringen kun je he doek bevestigen door middel van karabijnhaken, koord of elastiek.

Nog niet eenvoudig genoeg? Misschien dat je nog onbekend bent met onze doeken met zuignappen

Ik wil mijn Markies opnieuw laten bekleden?

Wij kunnen je markies ook voorzien van een nieuw markiesdoek. Dat scheelt jouw werk en bij ons wordt dit met regelmaat gedaan. Je brengt jouw markiesframe naar ons, wij bekleden het en na bekleding kun je het frame bij ons weer afhalen. Wil je het doek graag door ons laten vervangen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en prijs.

 

Wil je graag een volledig nieuw zonweringsysteem of wil je graag raamdecoratie voor binnen in je huis? Wij verzorgen de inmeting en montage voor volledige systemen op maximaal een uur rijafstand van Zwolle. Neem hiervoor contact met ons op.

Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 430 klanten