Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 770 klanten
Boven de €250,- gratis verzenden in Nederland en België Snelle levertijden Persoonlijke service Top kwaliteit

Zonneschermdoeken

Zonneschermdoeken online bestellen

Intershades geeft je een groot assortiment zonneschermdoeken op maat. Alle zonweringdoeken worden keurig op maat voor je afgewerkt. Top he?! Je kan kiezen uit een groot palet aan kleuren, hierdoor kun je jouw zonweringdoek perfect afstemmen op je exterieur en interieur. Zomers warm, of een heerlijk verkoelend kleurtje. Zonneschermdoek wordt gemaakt van acryldoek. Dit type zonweringdoek wordt ook gebruikt in knikarmschermen, uitvalschermen en markiezen. Zonneschermdoek wordt standaard in banen aan elkaar gestikt, dit heeft te maken met de rolbreedte van het doek. Zonneschermdoek is verkrijgbaar met tourniquets, zeilringen of tenax sluitingen. Ideaal niet waar? Daarnaast kan je uiteraard ook doek bestellen om een oud doek in je bestaande knikarmscherm, uitvalscherm of markies te vervangen. Bij ons zonneschermdoek kopen(oftewel acryldoek)? Dat kunnen wij je zeker aanraden en wel om het volgende:

  • Alle zonneschermdoeken en zonweringdoeken op maat gemaakt
  • Veel verschillende kleuren beschikbaar
  • Gratis verzending vanaf € 250,-
  • Hoge kwaliteit zonneschermdoek van acryldoek

Welk type zonweringdoek bij jouw situatie past? Dat hangt af waar je het voor gaat gebruiken. We begeleiden je graag stap voor stap door alle mogelijkheden heen in onze zonweringwijzer. Het zonweringdoek van jouw dromen gevonden? Dan loodsen wij je door het bestelproces waarbij je een kleur kiest en eventuele accessoires. Heb je vragen over jouw doek op maat? Neem dan gerust contact met ons op, we staan te trappelen om je te helpen.

Contact Zonweringwijzer

Wat is een zonneschermdoek?

Zonneschermdoek wordt gemaakt van acryldoek. Acryldoek is het welbekende stoffige materiaal wat ook in knikarmschermen, uitvalschermen en markiezen wordt gebruikt. Al onze zonneschermdoeken zijn van hoge kwaliteit en leveren je jaren plezier op door het verfijnde productieproces. Heerlijk toch, zorgeloos en “cool” de zomer tegemoet? De acryldoeken weren de warmte en zijn zeer efficiënt tegen UV-straling. Omdat zonneschermdoek in veel verschillende kleuren beschikbaar is pas je het makkelijk toe in elke ambiance. Zonneschermdoek, oftewel het acryldoek, is gemaakt van 100% in de massa gekleurde polyacrylaatgaren. Omdat het zonweringdoek met topkwaliteit wordt gefabriceerd zit er een garantie op het doek van maar liefst 10 jaar! Indien gewenst kan het zonneschermdoek ook als raamdoek worden geleverd. Na de productie van het zonneschermdoek wordt het doek dan ook voorzien van tourniquets, zeilringen of tenax sluitingen. Daarna kan jij het doek thuis ophangen en ben jij zélf het zonnestraaltje in huis!

Je huidige zonneschermdoek vervangen

Wil je het doek van je huidige zonnescherm, uitvalscherm, knikarmscherm of markies vervangen? Alle soorten zonneschermdoeken die wij aanbieden maken we op maat voor jouw scherm. Heeft jouw huidige systeem een volant? Ook daar hebben wij speciaal producten voor in onze webshop staan. Bij deze producten zie je staan “met volant”. Lees dan ook even goed onze meetinstructies voor je aan de slag gaat, dat scheelt je uiteindelijk tijd, maar geeft je ook de juiste afmetingen! Toch niet zeker van je zaak? Dan staat ons dreamteam voor je klaar om je te voorzien van advies.

Contact Zonweringwijzer

Hoe leveren wij het zonneschermdoek?

Het doek wordt volledig naar jouw wens geleverd. Het wordt gefabriceerd op de ingegeven maten en in de gekozen kleur. Eventueel voorzien wij jouw doek van tourniquets, zeilringen en tenax sluitingen, afhankelijk van jouw bestelling. Jouw zonneschermdoek wordt vervolgens in een koker of op een koker geleverd tezamen met de bestelde accessoires. Onze transporteurs leveren het pakket uiteindelijk bij jou af, ready to go!

Zonneschermdoek of acryldoek voor een knikarmscherm, uitvalscherm of ander zonnescherm?

Trek jij ook graag je kluskleren aan om je zonneschermdoek te vervangen? Bij de vervanging van een doek in een bestaand scherm leveren wij je een prachtig nieuw doek. Dit doek is rondom gezoomd en gestikt. Het zonneschermdoek wordt standaard in banen gestikt. Lekker stevig! Daarnaast wordt het doek aan de boven- en onderzijde voorzien van een open zoom, zodat je hier de pees door heen kunt steken. Met de pees blijft het zonneschermdoek uiteindelijk op zijn plaats in de buis van het zonnescherm zitten. Best spannend, maar je kan altijd even de deksel (voorzijde van de cassette) van je scherm openmaken om te kijken hoe het eruitziet. Meestal zit dit met een paar kleine schroefjes vast.

Markiesdoek op maat

Bij een markiesdoek op maat wordt het door jou bestelde doek als een rechthoekige lap stof geleverd (in verticale banen aan elkaar gestikt). Ook in het geval van markiesdoek gaat het om zonneschermdoek (oftewel acryldoek). De zijkanten worden niet omgezoomd of gestikt bij een markiesdoek, omdat je namelijk zelf nog de schaar zal moeten zetten in het doek. Het markiesdoek kan je daarna zelf vastzetten op het frame van de markies met kopspijkers, biesband of kunststof biesband. Dit is dus wel een next-level klusje! Bekijk goed hoe je de maten op moet meten van de markies in onze meetinstructie. Het is altijd verstandig om iets extra stof te berekenen in de afmetingen, dan kom je uiteindelijk nooit te kort. Door plooivorming kan je namelijk net iets meer stof nodig hebben. Ook bij markiesdoek op maat leveren wij desgewenst een losse volant.

Hoe wordt mijn zonweringdoek afgewerkt als raamdoek?

Zonweringdoeken die worden gebruikt voor de ramen en deuren worden ook wel raamdoeken genoemd. Deze zonweringdoeken van acryldoek worden op verschillende manieren afgewerkt. Een zonweringdoek, oftewel raamdoek, wordt standaard rondom gezoomd en gestikt. De raamdoeken kunnen worden voorzien van tourniquets, zeilringen of tenax sluitingen. Daarbij kun je ook accessoires bijbestellen om jouw bestelling compleet te maken. Yes, we proberen van jou een echte klusheld te maken!

Verschillende soorten zonneschermdoeken en acryldoeken

Intershades levert verschillende soorten zonneschermdoeken en acryldoeken. Keuzestress? Geen paniek! Er wordt op basis van kleur een onderscheidt gemaakt in doeken met een effen, blokstreep en fantasiestreep kleur. Een fantasiestreep komt veel mensen niet bekend voor, bij deze kleuren wordt er een grote verscheidenheid aan kleuren in één doek gebruikt. Heb je dus zin in een lekker vrolijk doek met regenboogkleuren? Dan is een doek met fantasiestreep perfect! Heb je een brandende vraag over onze zonneschermdoeken of weet je niet zeker welke je het beste kan bestellen? We begeleiden je graag met het maken van jouw keuze. Je kan contact met ons opnemen via de onderstaande knop of gebruik maken van de zonweringwijzer.

Zonweringdoek met tourniquets

Heb je momenteel geen zonwering aan je raamkozijn, maar wil je toch graag iets waardoor je het zonnetje buiten houdt voor een relatief laag budget? Dan kun je prima kiezen voor een los zonweringdoek met tourniquets. Tourniquets zijn losse draaiers waarmee je het doek op je kozijn of frame kan fixeren. De meegeleverde tourniquets bevestig je aan je kozijn en zodoende kun je bij zonnig weer eenvoudig het doek aan deze tourniquets bevestigen. Zo kun je binnenhuis heerlijk koel

Ga naar producten

Zonweringdoek met zeilringen

Wil je niet boren in je kozijn, maar wel profiteren van zonwering? Dan kan je kiezen voor een zonweringdoek met zeilringen. Zo kun je het zonweringdoek in no-time op je kozijn of raam bevestigen en net zo eenvoudig weer weghalen. Hoe zit dat dan met bevestigen? Wij bieden je ook accessoires aan die perfect aansluiten op de zeilringen in je zonweringdoek. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan! De zonwering werkt het best wanneer je het zonweringdoek aan de buitenkant van je raam bevestigd, hierdoor is het binnen veel koeler tijdens warme dagen. Heerlijk!

Ga naar producten

Zonweringdoek met tenax sluiting

Je zonweringdoek kun je ook bevestigen met een tenax sluiting. De tenax sluiting wordt veel gebruikt in de maritieme industrie op boten en jachten. Toch is het ook perfect voor jouw zonweringdoek. Met de tenax sluiting bevestig je het doek eenvoudig op je kozijn of op de muur. Ideaal en het ziet er ook nog eens stijlvol uit! Bij een tenax sluiting monteer je met één schroefje een pinnetje op het kozijn of op de muur. In het doek komt het andere gedeelte van de tenax sluiting waarmee je het zonweringdoek als het ware op het pinnetje klikt. Wordt er slecht weer verwacht? Dan kan je het doek ook weer snel weghalen en opbergen.

Ga naar producten

Zonneschermdoek op maat

Wil je een doek dat je kan gebruiken voor in een bestaand knikarmscherm, uitvalscherm of markies? Pak dan je schroevendraaier en rolmaat bij de hand! Je kiest dan voor zonneschermdoek gemaakt van acryldoek. Dit acryldoek werkt verkoelend en biedt bescherming aan je kozijn, vloer en meubels. Zonneschermdoek filtert het licht, daardoor krijg je bij een geel doek een mooie warme gloed en bijvoorbeeld bij een blauw doek een koelere sfeer. Je kan ook een doek bestellen met zeilringen of tourniquets.

Ga naar producten

Zonneschermdoek op maat met volant

Wanneer je een zonneschermdoek wilt vervangen met een volant, selecteer je dit product in onze webshop. Een volant is niets meer of minder dan het “flapje” aan de voorzijde van je scherm. De volant kan recht of golvend worden afgewerkt, die keuze is aan jou! Kies in onze webshop voor de gewenste kleur en afwerking en vul daarna de maten in. Wij geven je vervolgens direct online de prijs van je zonneschermdoek op maat met volant.

Ga naar producten

Markiesdoek op maat

Een markiesdoek op maat wordt ook gemaakt van polyacrylaatgaren. Bestel je het markiesdoek bij ons dan ontvang je een rechthoekige lap stop. Hier zal je zelf nog met de schaar in moeten knippen en met accessoires aan de slag moeten gaan om het doek te bevestigen op jouw markies. Durf jij dat wel aan, als echte klusser? Dan helpen we je met liefde verder.

Ga naar producten

Contact met Intershades

Heb je een lastige zonwerende breinbreker? Of wil je gewoon graag even sparren met onze toppers van de klantenservice? Ga direct naar onze zonweringwijzer of neem contact met ons op! Je kan met ons appen, bellen of ons e-mailen op info@intershades.nl en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Contact Zonweringwijzer

Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 770 klanten
De waardering van www.intershades.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 880 reviews.