Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 770 klanten
Boven de €250,- gratis verzenden in Nederland en België Snelle levertijden Persoonlijke service Top kwaliteit

Retour & Klachtafhandeling

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland! Wij hechten veel waarde aan een goede relatie met onze klanten. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@intershades.nl. Wij doen er alles aan om je klacht te verhelpen.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Retour (geldt niet voor producten op maat)

Toch niet tevreden? Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren (dit geldt niet voor producten die op maat worden gemaakt). Vervolgens heb je nog 14 dagen om de bestelling te retourneren.

Wat je moet doen als je gebruik wilt maken van dit herroepingsrecht?

1. Print het retourformulier en vul deze in.

2. Pak het onbeschadigde product met alle toebehoren en retourformulier – en indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking.

3. Stuur het pakketje naar ons toe (tip: bewaar de track&trace code)

4. Als wij de retourartikelen retour hebben ontvangen en de retourartikelen voldoen aan de gestelde voorwaarden op het retourformulier, dan zorgen wij ervoor dat het volledige orderbedrag (exclusief verzendkosten) binnen 14 werkdagen wordt teruggestort op het origineel ingegeven bankrekeningnummer.

Download retourformulier

 

Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@intershades.nl of bel ons. 

 

Retour sturen is bij producten die op maat geleverd worden alleen mogelijk indien er door Intershades niet aan de bestelling is voldaan. Is dit het geval? Neem dan contact met ons op.

Veel producten die je via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door jou ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is hier dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 770 klanten
De waardering van www.intershades.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 859 reviews.