Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 770 klanten
Boven de €250,- gratis verzenden in Nederland en België Snelle levertijden Persoonlijke service Top kwaliteit

Novatio Multifoam

Novatio Multifoam

  • Merk: Novatio
  • Type: Universele, doeltreffende schuimspray voor veilig verwijderen van natuurlijk vervuiling.
  • Inhoud: 500 ml
  • Houdbaarheid: 36 maanden, droog, koel en vorstvrij bewaren
  • Toepassing: Ideaal voor het reinigen en ontvetten van ruiten, screendoeken, soltisdoeken, bureel-, keuken- en sanitair meubelen, tegels, inox en aluminium wasbakken, gelakte en geëmailleerde oppervlakken, lederen en kunstlederen zetels.
  • Levertijd: 3 werkdagen - indien je dit tegelijk koopt met een ander product kun je uitgaan van het product met de langste levertijd
  • Risico: Intershades is in geen geval aansprakelijk voor schade bij gebruik van dit product. Het gebruik hiervan is geheel op eigen risico.
  • Gebruik: Nooit in de volle zon onderhouds- en schoonmaakproducten gebruiken!
  • Niet het gewenste resultaat? Door een eerdere reiniging met een ander schoonmaakmiddel, zeep of chemische behandeling kan het resultaat van de Multifoam tegenvallen.
 
Handleiding:
Stof en vuil verwijderen Vuil en oppervlakte deeltjes kan je verwijderen d.m.v. een stofzuiger of zachte borstel. Het oppervlak schoonmaken Gebruik lauw warm water op het oppervlak of zonweringdoek om het schoon te maken. Voor de hardnekkige vlekken die achterblijven gebruik je de Novatio Multifoam. De bus eerst goed schudden, spuit de Multifoam op de plek en laat het even kort inwerken, daarna met een zachte doek afnemen. Vervolgens ook het oppervlak weer afspoelen zodat achtergebleven Multifoam wegspoelt. Maak daarna het oppervlak ook weer droog met een zachte doek. Gaat het om zonweringdoek? Rol het doek pas weer op, zodra het droog is.  
18,00

Novatio Multifoam

Met de Novatio Multifoam maak jij jouw zonwering en ruiten super schoon!

Met de Multifoam weet je zeker dat jouw zonwering met zuignappen op een schoon oppervlakte komt te hangen!

Hoe gebruik ik de Novatio Multifoam?

Gebruik lauw warm water op het oppervlak of zonweringdoek om het schoon te maken. Voor de hardnekkige vlekken die achterblijven gebruik je de Novatio Multifoam. De bus eerst goed schudden, spuit de Multifoam op de plek en laat het even kort inwerken, daarna met een zachte doek afnemen.
Vervolgens ook het oppervlak weer afspoelen zodat achtergebleven Multifoam wegspoelt. Maak daarna het oppervlak ook weer droog met een zachte doek. Gaat het om zonweringdoek? Rol het doek pas weer op, zodra het droog is.

Waarom Novatio Multifoam gebruiken?

Met de Novatio Multifoam houd jij jouw zonwering langer mooi. De zonwering hangt natuurlijk dagen lang uit in weer en wind. Vuil van buiten en vocht kunnen zorgen voor vlekken in je zonwering. Met de Multifoam maak jij jouw zonwering weer schoon.

Wil je jouw systeem goed schoonmaken? Denk dan ook aan de Novacare Shamp-Wax. Deze kun je ook in combinatie kopen met de Novatio Surface Renewer in de boxset.

Ik zoek zonwering!

Wij helpen je graag met het vinden van jouw favoriete zonwering! Wij bieden je een ruim assortiment zonwering. We helpen je aan nieuwe doeken voor je zonwering systemen of markiezen. Maar ook losse doeken met tourniquets, zuignappen, tenax of zeilringen bevestig je eenvoudig aan jouw kozijn of muur.

Weet je niet zo goed welke zonwering bij jou eisen past? Probeer onze keuzewijzer!
Kom je er nog steeds niet helemaal uit? Neem gerust even contact op met onze klantenservice.

Ik zoek raamdecoratie en horren!

Wij helpen je ook graag met andere typen horren en raamdecoratie! Zo is ook de binnenkant van je huis bekleed met prachtige producten die precies bij jou passen. Ook raamdecoratie, oftewel raambekleding, vind je ook in onze online shop.

Wil jij weten welke raamdecoratie en/of horren aan jouw wensen voldoen? Onze keuzewijzer helpt jou stap voor stap door je keuze heen.

Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 770 klanten