Screendoek met zeilringen en zuignappen

39,95 per m2

  • Merk: Helioscreen/Mermet/Copaco
  • Openingsfactor: Serge 3% tot 5%
  • Samenstelling doek: 58,5 PVC – 41,5% Glasvezel
  • Dikte: 0,80mm ±
  • Gewicht: 544 g/m2 ±
  • Garantie: Geen garantie. Er is ook kans op kieren van het licht langs het doek of doorloop van het doek in de hoeken van uw kozijn.  Klik hier voor meer info
  • Levertijd: 8 – 15 werkdagen – tijdens de lente en zomer kan het enkele dagen langer duren
  • Zuignap specificatie: Diameter van 50mm met schroefdraad met transparante moertjes
  • Meetinstructie: Klik hier! Zo is de kans op kieren aan de zijkanten van uw doek kleiner
  • Afwijktolerantie: 4mm in de breedte en 4mm in de hoogte

Description

Screendoek met zeilringen en zuignappen!

Bent u op zoek naar screendoek met zeilringen en zuignappen? Wij bieden u het Screendoek met zeilringen en zuignappen. Screendoek met zeilringen en zuignappen is dé oplossing voor losse doeken aan kunststof kozijnen! Met dit doek kunt u nog steeds van binnen naar buiten kijken, zodat u zich niet afgesloten voelt. Dit doek is verkrijgbaar verschillende kleuren en wordt volledig voor u op maat gemaakt.

Ik wil niet boren in kunststof kozijn en toch zonwering..

Door middel van zeilringen en zuignappen kunt u heel eenvoudig dit doek zonder systeem en elektra monteren, daarom wordt het ook wel een raamdoek genoemd. Met de zeilringen en zuignappen kan u uw raamdoek gemakkelijk bevestigen aan uw ruit zonder te boren. Als u kunststof kozijnen heeft dan wilt u natuurlijk liever niet boren, met de zuignappen zegt u voorgoed vaarwel tegen schroeven!

Waarom dit screendoek met zeilringen en zuignappen?Screendoek op maat met tourniquets Sergedoek vervangen kopen en bestellen 118118

Het is goedkoop, maar wel even functioneel als een volledig screensysteem. Voor een kleiner budget is deze optie zeker aan te raden. Een complete screen is natuurlijk ideaal als u vanuit uw huis met een afstandsbediening of een app op uw telefoon uw screen wilt bedienen. Daarentegen kan u ook bij zonnig weer even een stap naar buiten maken en handmatig het screendoek bevestigen. Is dit voor u een optie?  Kiest u dan voor het screendoek oftewel raamdoek met zeilringen en zuignappen. Dat scheelt behoorlijk in de kosten maar een los screendoek werkt ook absoluut verkoelend. Daarnaast geeft een screendoek ook nog eens bescherming aan uw kozijn, vloer en meubels omdat het minder wordt vrijgesteld aan UV-straling.

U heeft de keuze om te kiezen uit twee keuzes in afwerking van uw doek, namelijk omzomen of sealen.

Ik wil mijn screendoek bevestigen met tourniquets, kan dat?

Ja, dat kan zeker, dan kunt u beter kiezen voor een screendoek met tourniquets. Bekijk ook onze webshop voor screendoek met tourniquets en screendoek met zeilringen.

Zonnescherm Knikarmscherm Dickson Somfy met handbediening Intershades

Voor complete zonweringen voor zowel binnen als buiten, of service aan huis kunt u ook contact met ons opnemen. Kijk ook voor meer info op onze “Over ons” pagina.