Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 430 klanten
Boven de €250,- gratis verzenden in Nederland en België Snelle levertijden Persoonlijke service Top kwaliteit

Soltis Perform 92 doek met tourniquets

Specificaties

 • Doekmerk: Serge Ferrari
 • Openingsfactor: 4%
 • Dikte: 0,45 mm ±
 • Gewicht: 420 g/m2 ±
 • Prijs: Er wordt minimaal 1 m2 in rekening gebracht
 • Rolbreedte: Dit verschilt per kleur. 1770 mm of  2670 mm, zijn de hoogte en breedte beide +1690 mm of +2590 mm dan zal er een lasnaad in het doek komen. Neem contact met ons op voor de exacte rolbreedte per kleur.
 • Garantie: 5 jaar ( Klik hier voor meer info )
 • Levertijd: 10 – 18 werkdagen – tijdens de lente en zomer kan het enkele dagen langer duren
  Doeken waarvan de breedte en hoogte groter is dan 1700mm duurt enkele dagen langer i.v.m. lengte transport
 • Meetinstructie: Klik hier!
 • Afwijktolerantie: 4mm in de breedte en 4mm in de hoogte
 • Tourniquets: Vernikkeld messing
 • Schroefjes: RVS A2

 

Soltis Perform 92 doek met tourniquets!

Ben jij al tijden aan het kijken naar een simpele maar doeltreffende oplossing voor zonwering aan jouw huis? Kijk dan niet verder, want wij hebben Soltis Perform 92 doek met tourniquets in ons assortiment. Dit luxe type doek van het merk Serge Ferrari geeft allure aan jouw woning en dat terwijl je het met de tourniquets super gemakkelijk kunt bevestigen aan jouw kozijn. Zag je dus al op tegen het aanleggen van de elektra en het afstellen van een screen, niet nodig! Het doek met tourniquets plaats je in een mum van tijd. Dit zonwerende raamdoek gebruik je voor het raam, aan je deurkozijn, onder je overkapping of op je lichtstraat. Uiteraard zijn er nog vele andere toepassingen denkbaar, maar dit zijn enkel wat voorbeelden.

Soltis Perform 92 doek is beschikbaar in vele kleuren en houdt de warmte goed buiten in de zomer. Een ander uniek voordeel van dit type doek is de scheurbestendigheid, dit doek is oersterk! Dat brengt ons ook op ramen met een afwijkende vorm. Heb je een raam met een speciale vorm, dan kunnen we je hier ook oplossingen voor bieden. Denk hierbij aan een rond raam, of raam waarvoor een inkeping nodig is.

Waarom dit Soltis doek met tourniquets?

Je vraagt je vast af waarom je zou moeten kiezen voor een Soltis doek met tourniquets? Het scheelt aanzienlijk in de prijs als je een los Soltis Perform 92 doek met tourniquets vergelijkt met een volledig screensysteem. Terwijl het doek aan kwaliteit geen afbreuk doet van een volledig systeem. Het is maar een paar handelingen extra werk om je doek op te hangen, maar brengt je uiteindelijk hetzelfde resultaat. Voor een kleiner budget is dit type doek dus echt een uitkomst.

Ik maak mijn Soltis Perform 92 doek graag vast met zeilringen of tenax sluitingen, kan dat?

Je kunt je Soltis Perform 92 doek ook vastzetten met zeilringen of tenax sluitingen. In dat geval maak je een keuze uit onze doeken met tenax sluitingen of doeken met zeilringen. Woon je op maximaal een uur rijafstand van Zwolle? Dan kunnen we je ook helpen met complete zonweringsystemen voor binnen als buiten. Je kan hiervoor contact met ons opnemen. Kijk ook voor meer info op onze “Over ons” pagina.

Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 430 klanten