Soltis Perform 92 doek met tourniquets

55,00 per m2

  • Merk: Serge Ferrari
  • Dikte: 0,45 mm ±
  • Gewicht: 420 g/m2 ±
  • Openingsfactor: 4%
  • Rolbreedte: Dit verschilt per kleur. 1770 mm of  2670 mm, zijn de hoogte en breedte beide +1690 mm of +2590 mm dan zal er een lasnaad in het doek komen. Neem contact met ons op voor de exacte rolbreedte per kleur.
  • Garantie: 5 jaar ( Klik hier voor meer info )
  • Levertijd: 8 – 15 werkdagen – tijdens de lente en zomer kan het enkele dagen langer duren
  • Meetinstructie: Klik hier!
  • Afwijktolerantie: 4mm in de breedte en 4mm in de hoogte

Description

Soltis Perform 92 doek met tourniquets!

Bent u op zoek naar een luxe doek met tourniquets? Het Soltis Perform 92 doek is een kwalitatief hoogstaand doek met moderne look. Dit doek kunt u als raamdoek gebruiken voor bijvoorbeeld uw kozijn, deur of als zonwerend product bij uw terrasoverkapping. Dit doek is verkrijgbaar in maar liefst 48 kleuren, hierdoor kunt u uw zonwering nog beter afstemmen op uw interieur en exterieur!

Door middel van tourniquets kunt u heel eenvoudig dit doek zonder systeem en elektra monteren, daarom wordt het ook wel een raamdoek genoemd. Met de tourniquets kan u uw raamdoek gemakkelijk bevestigen aan het kozijn.

Het doek zorgt voor goede zonwering en zal de warmte tot wel 97% buiten houden als het doek buiten hangt. Kortom dit doek levert een uitstekende thermische prestatie. Dit type doek is van zeer hoogwaardige kwaliteit en kan zowel binnen als buiten geplaatst worden.

Wat dit doek uniek maakt is dat het doek erg sterk is. Dit doek is scheurbestendig en zal minder snel vervormen in verhouding tot regulier screendoek vanwege het speciale productieproces. Door deze eigenschap kunnen zelfs speciale vormen uit het doek gesneden en geknipt worden. Stel dat u een ronding in het doek heeft, of er moet halverwege een stuk van het doek uitgeknipt worden in verband met een object? Dan kunnen wij u goede oplossingen bieden met dit type doek.

Waarom dit Soltis doek met tourniquets?Screendoek op maat met tourniquets Sergedoek vervangen kopen en bestellen 118118

 

Het is voordeliger, maar wel even functioneel als een volledig screensysteem. Het is warmtewerend en houdt zelfs tot 97% van de warmte tegen. Hierdoor geeft het Soltis Perform 92 doek ook nog eens bescherming aan uw kozijn, vloer en meubels omdat het minder wordt vrijgesteld aan UV-straling.

Voor een kleiner budget is een los Soltis Perform 92 doek zeker aan te raden, zo hoeft u niet een volledig screensysteem of rolluik aan te schaffen. Een compleet screen is natuurlijk ideaal als u vanuit uw huis met een afstandsbediening of een app op uw telefoon uw screen wilt bedienen. Daarentegen kan u ook bij zonnig weer even een stap naar buiten maken en handmatig het Soltis doek bevestigen. Is dit voor u een optie? Kiest u dan voor het Soltis raamdoek met tourniquets. Dat scheelt behoorlijk in de kosten, tevens werkt een los doek ook absoluut verkoelend.

Ik wil mijn Soltis Perform 92 doek bevestigen met zeilringen, kan dat?

Ja, dat kan zeker, dan kunt u beter kiezen voor een Soltis Perform 92 doek met zeilringen, ook wel zeilogen genoemd. Bekijk ook onze webshop voor screendoek met zeilringen en screendoek met tourniquets.

Zonnescherm Knikarmscherm Dickson Somfy met handbediening Intershades

Voor complete zonweringen voor zowel binnen als buiten, of service aan huis kunt u ook contact met ons opnemen. Kijk ook voor meer info op onze “Over ons” pagina.