Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 430 klanten
Boven de €250,- gratis verzenden in Nederland en België Snelle levertijden Persoonlijke service Top kwaliteit

Soltis Perform 92 doek met zeilringen

Specificaties

 • Doekmerk: Serge Ferrari
 • Openingsfactor: 4%
 • Dikte: 0,45 mm ±
 • Gewicht: 420 g/m2 ±
 • Prijs: Er wordt minimaal 1 m2 in rekening gebracht
 • Rolbreedte: Dit verschilt per kleur. 1770 mm of  2670 mm, zijn de hoogte en breedte beide +1690 mm of +2590 mm dan zal er een lasnaad in het doek komen. Neem contact met ons op voor de exacte rolbreedte per kleur.
 • Garantie: 5 jaar ( Klik hier voor meer info )
 • Levertijd: 10 – 18 werkdagen – tijdens de lente en zomer kan het enkele dagen langer duren
  Doeken waarvan de breedte en hoogte groter is dan 1700mm duurt enkele dagen langer i.v.m. lengte transport
 • Meetinstructie: Klik hier!
 • Afwijktolerantie: 4mm in de breedte en 4mm in de hoogte
 • Zeilring: Vernikkeld messing

Soltis Perform 92 doek met zeilringen!

Een doek om door een ringetje te halen, dat is het Soltis Perform 92 doek met zeilringen. Bij dit type doek kies je zelf hoe je het doek bevestigd. Heb je al gedacht aan een bevestiging met koord, karabijnhaken of elastiek? Wij zien de meest interessante methodes voorbij komen en weten wat wel of niet handig is. Twijfel je dus over de bevestigingsmethode, dan staan wij klaar om je te helpen met jouw raamdoek met zeilringen.

Soltis Perform 92 doek is in heel veel verschillende kleuren beschikbaar, voor iedereen zit er wel een wenselijk kleurtje bij. Zo maak je jouw zonwerend raamdoek helemaal passend op jouw interieur en exterieur, het oog wil ook wat niet waar.

Wil je dit doek aan de binnenzijde van je woning plaatsen, ook dat kan, kies dan voor een wit doek. Een wit doek reflecteert namelijk en weerkaatst de zonnestralen. Voor gebruik aan de buitenzijde van je woning adviseren we juist andere kleuren vanwege de hogere absorptiewaarde. Met deze hogere absorptiewaarde hou je juist meer warmte buiten bij buitengebruik.

Heb je een rond raam, of moet je een inkeping making in het doek? Ook daarvoor is het Soltis Perform 92 doek hét zonwerende product, neem hiervoor contact met ons op en wij begeleiden je bij het samenstellen en bestellen hiervan.

Waarom dit Soltis doek met zeilringen?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een Soltis Perform 92 doek met zeilringen. Het is goedkoper dan een compleet systeem, maar doet er qua kwaliteit niet voor onder. Het is minder moeilijk te monteren en omdat je geen gemotoriseerd systeem hebt kan de motor ook niet kapot gaan. Het Soltis Perform 92 doek kan gemakkelijk gebruikt worden als los doek en is even functioneel als een volledig screen systeem. Tevens geeft het Soltis doek bescherming aan je meubelen, vloer en kozijnen vanwege het weren van de UV-straling.

Ideaal voor een kleiner budget of de doe-het-zelver! Maar wel even doeltreffend.

Ik zou graag mijn Soltis Perform doek willen voorzien van tourniquets of tenax sluitingen, is dat ook mogelijk?

Yes, wij helpen je met liefde! Wij bieden je verschillende typen doeken en bevestigingsmethoden aan. Neem ook een kijkje in onze webshop voor doeken met tourniquets en doeken met tenax sluitingen.

Heb je liever een volledig compleet zonwering systeem voor binnen als voor buiten dan kun je ook contact met ons opnemen. Kijk ook voor meer info op onze “Over ons” pagina.

Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 430 klanten