Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 505 klanten
Boven de €250,- gratis verzenden in Nederland en België Snelle levertijden Persoonlijke service Top kwaliteit

Soltis Perform 92 doek met zuignappen

Specificaties

 • Doekmerk: Serge Ferrari
 • Openingsfactor: 4%
 • Dikte: 0,45 mm ±
 • Gewicht: 420 g/m2 ±
 • Prijs: Er wordt minimaal 1 m2 in rekening gebracht
 • Rolbreedte: Dit verschilt per kleur, 1770 mm of  2670 mm. Zijn de hoogte en breedte beide +1690 mm of +2590 mm dan zal er een lasnaad in het doek komen. Neem contact op voor de exacte rolbreedte.
 • Garantie: 2 jaar Klik hier voor meer info
  Er is kans op kieren van het licht langs het doek of het doek kan iets omkrullen
 • Levertijd: 10 – 18 werkdagen – tijdens de lente en zomer kan het enkele dagen langer duren
  Doeken waarvan de breedte en hoogte groter is dan 1700mm duurt enkele dagen langer i.v.m. lengte transport
 • Meetinstructie: Klik hier! Zo is de kans op kieren aan de zijkanten van uw doek kleiner
 • Afwijktolerantie: 4mm in de breedte en 4mm in de hoogte
 • Zeilring: Vernikkeld messing
 • Zuignap specificatie: Diameter van 50mm met schroefdraad met transparante moertjes

Soltis Perform 92 met zuignappen!

Soltis Perform 92 doek met zuignappen is een luxe product voorzien van een super eenvoudige bevestigingsmethode. De zuignappen maken het heel gemakkelijk om zonwering zonder te boren te plaatsen. Je vindt dit product rechtstreeks in onze online shop en wordt op maat voor jou gemaakt. Een ideaal product wanneer je een moderne zonwering look wilt, nog steeds van binnen naar buiten wilt blijven kijken (beste effect bij een donker doek) en het qua kleur ook goed wilt kunnen afstemmen op je interieur. Dit product is bij uitstek geschikt voor ramen met een kunststof of aluminum kozijn, er hoeft namelijk niet geboord te worden.

Ik wil niet boren in kunststof kozijn en toch zonwering..

Het Soltis Perform 92 doek met zuignappen. Wij voorzien het bestelde doek met zeilringen waardoor je de zuignappen kunt steken. Deze zuignappen bevestig je direct op de ruit waardoor boren overbodig is! Ideaal, want zo bereik je echt hetzelfde resultaat als wanneer je een volledig screensysteem zou gebruiken. Het raamdoek met zuignappen is door iedereen te plaatsen en is beschikbaar in heel veel verschillende kleuren. Wil je dus bij voorkeur niet boren in je kunststof of aluminium kozijn, denk dan eens aan dit product en zeg gedag tegen je accuboor!

Het doek zorgt voor goede zonwering en zal heel veel warmte buiten houden als het doek buiten opgehangen wordt. De thermische prestatie is erg goed! Soltis Perform 92 doek is een kwaliteitsproduct en kan zowel binnen als buiten geplaatst worden, bij binnen gebruik adviseren wij nadrukkelijk om gebruik te maken van een wit doek.

Bijzonder aan dit doek is dat het extreem sterk is en scheurbestendig is. Vervormen? Dat kent dit doek nauwelijks, zeker als je het vergelijkt met het standaard geweven screendoek. Vanwege het materiaal kan het doek zelfs in speciale vormen worden geknipt en gesneden. Heb je dus een rond raam, een raam met een schuine zijde, of misschien wel een raam waar een object voorzit waardoor je iets weg moet halen uit het doek? Geen probleem, dat kunnen we allemaal op aanvraag oplossen met dit type doek!

Waarom Soltis Perform 92 zonweringdoek met zuignappen?

Woon je in een appartement? Of in een huurwoning wellicht. Soms heb je te maken met een architect of woningbouwvereniging of kan je gewoonweg niet boren in je kozijn. In dat geval is het Soltis doek de beste oplossing. Soltis doek is tevens verkrijgbaar in zoveel kleuren dat er voor iedereen wel een kleur bij zit. Omdat het alleen om een doek gaat en niet om een volledig systeem scheelt je dat behoorlijk in de kosten, terwijl je wel profijt hebt van het doek! In het algemeen is zonwering voor je ruiten wel fijn, want het houdt namelijk UV-straling buiten waardoor je kozijnen, meubels en vloer ook zijn beschermd.

Het Soltis Perform 92 doek met zuignappen wordt door ons rondom gezoomd, zodat het mooi sterk blijft en niet zo snel gaat hangen in de zomer bij heet weer.

Ik wil mijn Soltis Perform 92 doek graag vastzetten met tourniquets of tenax sluitingen, kan dat?

Maar natuurlijk, in dat geval kun je andere producten van ons selecteren, namelijk doek met tourniquets of tenax sluitingen. Bekijk ook onze online shop voor doek met tourniquets, doek met tenax en doek met zeilringen.

Voor complete zonweringen voor zowel binnen als buiten, of service aan huis kun je ook contact met ons opnemen. Kijk ook voor meer info op onze “Over ons” pagina.

Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 505 klanten