Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 505 klanten
Boven de €250,- gratis verzenden in Nederland en België Snelle levertijden Persoonlijke service Top kwaliteit

Xinix verduisterend screendoek met tenax sluitingen

Xinix verduisterend screendoek met tenax sluitingen

€89,95 per m2

Specificaties

 • Doekmerk: Helioscreen
 • Openingsfactor: 0%
 • Samenstelling doek: 58,5 PVC – 41,5% Glasvezel met aan de achterzijde een verduisterende coating
 • Dikte: 0,60 mm ±
 • Gewicht: 613 g/m2 ±
 • Garantie: 5 jaar ( Klik hier voor meer info )
 • Prijs: Er wordt minimaal 1 m2 in rekening gebracht
 • Levertijd: 10 – 18 werkdagen – tijdens de lente en zomer kan het enkele dagen langer duren
  Doeken waarvan de breedte en hoogte groter is dan 1700mm duurt enkele dagen langer i.v.m. lengte transport
 • Meetinstructie: Klik hier!
 • Doekkleur: Standaard is de achterzijde voorzien van een aluminium/grijs gekleurde reflectie laag voor een optimale UV- en warmtewering
 • Afwijktolerantie: 4mm in de breedte en 4mm in de hoogte
 • Tourniquets: Vernikkeld messing
 • Schroefjes: RVS A2

Xinix verduisterend screendoek met tenax sluitingen!

Zie jij ook niks? Juist, dat is nou net de bedoeling met Xinix doek. Xinix komt letterlijk van: “Ik zie niks”. Dit verduisterende doek houdt de zon buiten, waardoor jij heerlijk kunt douchen zonder dat je buren kunnen gluren en heerlijk kunt slapen zonder pottenkijkers. Wil je graag de warmte weren, dan kan dit doek je optimaal helpen. Dit type doek is namelijk een erg goed zonwerend doek en ligt qua resultaat net wat onder rolluiken. De achterzijde van het Xinix doek is voorzien van een aluminium/grijs gekleurde opaque laag. Door deze laag kun je niets meer zien en hou jij de warmte in de zomer optimaal buiten (en in de winter juist binnen). Het doek is aan de voorzijde geweven en komt overeen met de weving van een 1% screendoek (1% openingsfactor). De doeken kun je gemakkelijk bevestigen op de muur met tenax sluitingen. Deze tenax knoopjes druk je als het ware vast op het knopje in de muur. Super eenvoudig dus!

Waarom een Xinix verduisterend screendoek met tenax sluitingen?

Waarom zou je nou kiezen voor een Xinix verduisterend screendoek met tenax sluitingen als je ook kunt kiezen voor een volledig systeem? Het scheelt sowieso in de prijs, een los doek is aanzienlijk goedkoper. Je betaald namelijk niet voor de cassette, geleiders, motor en afstandsbediening. De kwaliteit van het doek is echter volledig hetzelfde en kun je ook heel mooi strak plaatsen met de tenax sluitingen. Dit product is dus perfect als je voor een relatief laag budget toch graag optimaal kan genieten van verduisterende zonwering. Wat ook niet geheel onbelangrijk is om te vermelden is dat het Xinix doek ook goed isoleert, het houdt in de zomer veel warmte buiten en in de winter juist warmte binnen. Zo bespaar je dus ook nog eens op de energiekosten!

Wil jij dus ook overheerlijk kunnen slapen in een donkere slaapkamer of uitgebreid kunnen douchen zonder glurende buren? Dan is dit jouw product!

Ik zou mijn Xinix doek willen bevestigen met zeilringen of tourniquets, is dat mogelijk?

Zeker, het vastzetten van je Xinix doek met zeilringen of tourniquets kan ook! Dit bieden wij ook online aan en zijn twee andere bevestigingsmethoden. Bekijk deze verschillende producten en maak je keuze uit doeken met zeilringen of screendoek met tourniquets.

Wil jij het graag uitgebreider aanpakken en wil je alles bedienen met afstandsbediening of app? Ook dat kan, als je binnen een uur rijafstand van Zwolle woont dan helpen we je graag verder met zowel binnen als buiten zonwering, of service aan huis. Uiteraard mag je met ons contact opnemen. Kijk ook voor meer info op onze “Over ons” pagina.

Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 505 klanten