Alle 14 resultaten worden getoond

Screendoek met tourniquets

39,95 per m2

Screendoek met zeilringen

39,95 per m2

Screendoek met zeilringen en zuignappen

39,95 per m2

Soltis Perform 92 doek met tourniquets

55,00 per m2

Soltis Perform 92 doek met zeilringen

55,00 per m2

Soltis Perform 92 doek met zeilringen en zuignappen

55,00 per m2

1% Screendoek met tourniquets

45,00 per m2

1% Screendoek met zeilringen

45,00 per m2

Soltis B92 verduisterend doek met tourniquets

75,00 per m2

Xinix verduisterend screendoek met tourniquets

75,00 per m2

Xinix verduisterend screendoek met zeilringen

75,00 per m2

Soltis B92 verduisterend doek met zeilringen

75,00 per m2

Screendoek op maat voor ritsscreen

49,95 per m2

Screendoek op maat voor screens

39,95 per m2

Screendoek

Screendoek online bestellen

Bij Intershades heeft u een ruime keuze aan verschillende uitvoeringen van onze screendoeken. De afwerking van de doeken verzorgen wij op maat. We bieden de volgende afwerkingen aan: screendoek voor een standaard screen, screendoek voor een ritsscreen, screendoek met tourniquets, screendoek met zeilringen (met of zonder zuignappen), verduisterend screendoek en Soltis doek. Bestel uw screendoek nu online bij Intershades en geniet van de volgende voordelen:

  • Alle screendoeken op maat gemaakt
  • Veel verschillende kleuren beschikbaar
  • Gratis verzending vanaf € 250,-
  • Hoge kwaliteit screendoek
  • Ook voor ramen met speciale vormen

Welk type screendoek voor u perfect is, hangt ervan af waar u het voor gaat gebruiken. We begeleiden u graag stap voor stap in het bestelproces voor uw screendoek op maat. Heeft u vragen over de screendoeken? U kunt contact opnemen of e-mailen naar info@intershades.nl. U kunt ook direct naar onze zonweringwijzer, waar wij u op weg helpen met welk type zonweringdoek u moet kiezen.

Contact Zonweringwijzer

Wat is een screendoek?

Een screendoek is een doek dat wordt geweven uit glasvezeldraden met een coating van pvc. De technische benaming hiervoor is gepolyvinyliseerd glasvezel. Screendoek wordt ook wel sergé doek genoemd. Het heeft een zonwerende werking, is erg sterk, houdt warmte buiten en zorgt overdag voor minder zicht van buitenaf naar binnen. Een prettige bijkomstigheid van een gecoat glasvezeldoek is dat het bij brand vlamvertragend werkt. Het doek wordt in eerste instantie per kleur geweven op rol. Na de productie van het screendoek wordt het doek speciaal voor u op maat geconfectioneerd en indien gewenst voorzien van een zoom, rits, sealband, tourniquets, ogen of zuignappen.

Uw huidige screendoek vervangen

Wilt u het doek van uw screen vervangen? Alle soorten screendoeken die wij aanbieden maken we op maat voor uw screen. Bekijk uw huidige doek in het screen goed om te weten of u een standaard doek of een doek met rits moet kopen. Als uw huidige screendoek bijvoorbeeld een rits heeft aan de zijkant, dan moet u ook hiervoor kiezen bij uw nieuwe screendoek. Wij helpen u graag als u niet zeker weet welk screendoek u moet bestellen. U kunt ons een e-mail sturen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Contact Zonweringwijzer

Hoe leveren wij het screendoek?

Uw doek wordt volledig naar uw wens geleverd. U kunt kiezen om het doek rondom gezoomd of rondom geseald te ontvangen. Tevens voorzien wij uw doek van het gewenste aantal zeilringen, tourniquets of zuignappen. Uw doek wordt op een koker of in een koker geleverd, het formaat van het doek is hierbij bepalend. Onze transporteurs leveren het pakket uiteindelijk bij u af.

Screendoek voor een standaard screen

Wilt u het doek vervangen? In dat geval leveren wij ook doeken voor ritsscreens en screendoeken voor standaard screens. Uw nieuwe screendoek voor een standaard screen (zonder rits) wordt geleverd met een zoom aan de bovenzijde en aan de onderzijde. De zoom is aan de zijkanten open, zodat u nog wel de pees door het doek kunt steken. Uiteindelijk kunt u hierdoor het screendoek weer door de buisgleuf en onderlijst schuiven. Aan de zijkanten van het screendoek wordt een sealband toegepast, die extra stevigheid biedt aan het doek.

Screendoek met rits

Bij een screendoek met rits, ook wel ritsscreendoek of zipscreendoek genoemd, zijn ook de boven- en onderzijde van het doek voorzien van een zoom, maar worden de zijkanten afgewerkt met een rits, zodat deze door de zijgeleider van uw ritsscreen of zipscreen loopt.

Twee kanten van het screendoek

Een screendoek heeft twee verschillende kanten, namelijk een aanzichtzijde en een binnenzijde. De aanzichtzijde is de zijde die vanaf buiten wordt gezien. De aanzichtzijde heeft een andere kleur dan de binnenzijde, dit heeft te maken met de wijze waarop het doek is geweven. De kleur die u bij ons op de website besteld is de aanzichtzijde kleur, de kleur die u dus vanaf buitenaf ziet. Let hier goed op bij het monteren van uw nieuwe screendoek.

Verschillende soorten screendoeken

Intershades levert verschillende soorten screendoeken: losse screendoeken, screendoeken voor een ritsscreen of standaard screen, screendoeken met tourniquets, screendoeken met zeilringen, screendoeken met zuignappen, verduisterende doeken en Soltis doeken. Naast de basiskeuzes kunt u het screendoek ook nog laten omzomen of sealen via de webshop. We maken ook screendoeken op maat voor ramen met een afwijkende vorm. Heeft u vragen over onze screendoeken of weet u niet zeker welke u het beste kunt bestellen? We begeleiden u graag met het maken van uw keuze. U kunt contact met ons opnemen via de onderstaande knop of gebruik maken van de zonweringwijzer.

Contact Zonweringwijzer

Screendoek met tourniquet

Screendoeken met tourniquets

Heeft u momenteel geen screen aan uw raam en wenst u voor een klein budget toch zonwering voor uw raam te hebben? Dan kunt u het beste kiezen voor los screendoek met tourniquets. Tourniquets zijn in feite de draaiers waarmee u het doek op uw kozijn of frame kunt fixeren. De meegeleverde tourniquets bevestigd u aan uw kozijn en zodoende kunt u bij zonnig weer eenvoudig het doek aan deze tourniquets bevestigen.

Ga naar producten

Screendoek met zuignappen

Screendoeken met zuignappen

Wilt u niet boren in uw kunststof kozijn, maar wel profiteren van zonwering? Dan kunt u kiezen voor een screendoek met zeilringen en zuignappen. Zo kunt u het screendoek supersimpel op uw kunststof kozijn of raam bevestigen en net zo eenvoudig weer weg halen. De zonwering werkt het best wanneer u het screendoek aan de buitenkant van uw raam bevestigd, waardoor het binnen veel koeler is.

Ga naar producten

Screendoek met zeilringen

Screendoeken met zeilringen

U kunt een screendoek ook gebruiken als zonwering in uw tuin, op uw terras of uw balkon. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld een screendoek met zeilringen gebruiken. Screendoeken met zeilringen kunt u bijvoorbeeld bevestigen door middle van touw, koord, stormfix, elastieken of karabijnhaken. Hierdoor is een screendoek met zeilringen (ook wel zeilogen genoemd) een goedkopere zonwerende optie voor uw terras of overkapping. Wordt er slecht weer verwacht, dan kunt u uw doek ook weer snel weghalen en opbergen.

Ga naar producten

Verduisterend screendoek

Verduisterende screendoeken

Wilt u een doek dat compleet verduistert? Dan kunt u kiezen voor een verduisterend screendoek. Dit screendoek werkt verkoelend en biedt bescherming aan uw kozijn, vloer en meubels, omdat ze niet meer worden blootgesteld aan uv-straling. U kunt het verduisterd screendoek bestellen met zeilringen of tourniquets.

Ga naar producten

Los screendoek

Los screendoek voor een standaard screen

Wanneer u het screendoek van een standaard screen wilt vervangen, kunt u bij ons eenvoudig een los screendoek op maat bestellen. Kies in onze webshop voor de gewenste kleur en afwerking en vul daarna de maten in. Wij geven vervolgens direct online de prijs van uw vervangende screendoek.

Ga naar product

Los ritsscreendoek

Los screendoek voor een ritsscreen

Een ritsscreendoek, ook wel een zipscreendoek genoemd, is hetzelfde als een standaard screendoek. Het verschil is dat er aan de zijkanten van het doek een halve rits is bevestigd. Deze rits loopt soepel, maar strak door de geleider aan de zijkant van het ritsscreen. Hierdoor komt de wind niet achter uw screendoek, waardoor het met een kleine windvlaag niet gaat wapperen.

Ga naar product

Soltis doek

Soltis doek

Het Soltis doek is een kwalitatief hoogstaand doek met een moderne look. Omdat het doek in maar liefst 48 kleuren beschikbaar is, kunt u de zonwering perfect afstemmen op uw interieur en exterieur. Het doek kan zowel binnen als buiten geplaatst worden en zorgt voor goede zonwering. De warmte wordt tot 97% buiten houden als het doek buiten hangt. U kunt het Soltis doek bestellen met tourniquets, zeilringen, zuignappen of verduisterend.

Ga naar producten

Afwijkende vorm screendoek

Screendoeken voor ramen met een afwijkende vorm

Ook als u een raam heeft met een afwijkende vorm kunnen wij voor u een screendoek op maat maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een driehoekig screendoek, een doek met een schuine zijde of een ronde vorm. Als u een screendoek voor een raam met afwijkende vorm wilt bestellen, kunt u contact met ons opnemen via de e-mail. Wij helpen u daarna verder om het beste en mooiste resultaat te bewerkstelligen.

Lees meer

Contact met Intershades

Heeft u vragen over screendoeken of weet u niet zeker welk type screendoek het beste is in uw situatie? Ga direct naar onze zonweringwijzer of neem contact met ons op! U kunt ons e-mailen op info@intershades.nl en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.