Xinix verduisterend screendoek met zeilringen

75,00 per m2

  • Merk: Helioscreen
  • Dikte: 0,60 mm ±
  • Gewicht: 613 g/m2 ±
  • Garantie: 5 jaar ( Klik hier voor meer info )
  • Levertijd: 8 – 15 werkdagen – tijdens de lente en zomer kan het enkele dagen langer duren
  • Meetinstructie: Klik hier!
  • Doekkleur: Standaard is de achterzijde voorzien van een aluminium gekleurde reflectie laag voor een optimale UV- en warmtewering
  • Afwijktolerantie: 4mm in de breedte en 4mm in de hoogte

Description

Xinix verduisterend screendoek met zeilringen!

Bent u op zoek naar verduisterend doek met zeilringen? Stel u heeft een balkondeur op uw slaapkamer, een beamer in een congreszaal waarbij u verduistering nodig heeft of u wilt achter verduistering op uw terras zitten, dan is het Xinix verduisterend screendoek een zeer goede oplossing. Door middel van zeilringen kunt u heel eenvoudig dit doek zonder systeem en elektra monteren, daarom wordt het ook wel een raamdoek genoemd. Met zeilringen kan u uw raamdoek gemakkelijk bevestigen met behulp van bijvoorbeeld karabijnhaken, koord of elastiek.

Het verduisterend screendoek zorgt voor verduistering en zal de UV-straling ook weren. Tevens helpt dit doek u de warmte buiten het huis te houden. Dit type doek is van goede kwaliteit en kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. De Xinix verduisterende screendoeken zijn herkenbaar aan de gelijke weving die ook worden gebruikt voor de screendoeken met 1% openingsfactor.

 

 

Waarom een Xinix verduisterend screendoek met zeilringen?Screendoek op maat met tourniquets Sergedoek vervangen kopen en bestellen 118118

Het is voordeliger, maar wel even functioneel als een volledig screensysteem. U beschermt met uw verduisterende screendoek ook nog eens uw kozijn, vloer en meubels omdat het minder wordt vrijgesteld aan UV-straling.

Voor een kleiner budget is een los Xini verduisterend doek zeker aan te raden, zo hoeft u niet een volledig screensysteem of rolluik aan te schaffen. Een compleet screen is natuurlijk ideaal als u vanuit uw huis met een afstandsbediening of een app op uw telefoon uw screen wilt bedienen. Daarentegen kan u ook bij zonnig weer even een stap naar buiten maken en handmatig het verduisterend screendoek bevestigen. Is dit voor u een optie? Kiest u dan voor het Xinix verduisterend doek oftewel verduisterend raamdoek met zeilringen. Dat scheelt behoorlijk in de kosten, tevens werkt een los Xinis verduisterend screendoek ook absoluut verkoelend.

Ik wil mijn doek bevestigen met zeilringen, kan dat?

Ja, dat kan zeker, dan kunt u beter kiezen voor een Xinix verduisterend screendoek met tourniquets. Bekijk ook onze webshop voor screendoek met zeilringen of screendoek met tourniquets.

Zonnescherm Knikarmscherm Dickson Somfy met handbediening Intershades

Voor complete zonweringen voor zowel binnen als buiten, of service aan huis kunt u ook contact met ons opnemen. Kijk ook voor meer info op onze “Over ons” pagina.