Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 430 klanten
Boven de €250,- gratis verzenden in Nederland en België Snelle levertijden Persoonlijke service Top kwaliteit

Xinix verduisterend doek met zeilringen

Xinix verduisterend screendoek met zeilringen

€75,00 per m2

Specificaties

 • Doekmerk: Helioscreen
 • Openingsfactor: 0%
 • Samenstelling doek: 58,5 PVC – 41,5% Glasvezel met aan de achterzijde een verduisterende coating
 • Dikte: 0,60 mm ±
 • Gewicht: 613 g/m2 ±
 • Prijs: Er wordt minimaal 1 m2 in rekening gebracht
 • Garantie: 5 jaar ( Klik hier voor meer info )
 • Levertijd: 10 – 18 werkdagen – tijdens de lente en zomer kan het enkele dagen langer duren
  Doeken waarvan de breedte en hoogte groter is dan 1700mm duurt enkele dagen langer i.v.m. lengte transport
 • Meetinstructie: Klik hier!
 • Afwijktolerantie: 4mm in de breedte en 4mm in de hoogte
 • Zeilring: Vernikkeld messing

Xinix verduisterend screendoek met zeilringen!

Graag de zon buiten houden en je lekker terugtrekken in een donkere slaapkamer? Als je kiest voor ons Xinix verduisterend doek met zeilringen tast jij volledig in het donker! Dit doek is ideaal als je je kamer goed wilt verduisteren en tevens ook de warmte wilt weren. Door de aluminium/grijs gekleurde opaque laag aan de achterzijde van dit doek, kun je namelijk niets meer zien door dit doek. De naam Xinix zegt het namelijk al: “Ik zie niks”. De weving van dit type doek is gelijk aan de weving van een 1% screendoek, bij 1% screendoek komt er echter nog wel licht naar binnen, omdat er bij dit doek dus sprake is van een 1% openingsfactor. Doordat je de doeken kunt bevestigen met zeilringen bepaal jij helemaal zelf hoe je dit doek verder gaat bevestigen. Denk hierbij aan koord, elastiek of karabijnhaken.

Waarom een Xinix verduisterend screendoek met zeilringen?

Allereerst is een Xinix verduisterend doek natuurlijk aanzienlijk goedkoper als je dit gaat vergelijken met een volledig systeem. Dat scheelt behoorlijk in de prijs. De kwaliteit van het doek is echter exact hetzelfde, en we kunnen je verzekeren: de kwaliteit is top! Doordat het doek verduisterend is en dus een extra laag heeft om het licht te weren hou je ook meer warmte binnen (en in de zomer natuurlijk juist buiten). Het is dus ook nog gunstig voor je isolatie en bespaart je energiekosten.

Als jij dus graag heerlijk in het donker slaapt, of ongestoord wil douchen en dat voor een prima prijs, bekijk dan onze Xinix kleuren en ga direct met jouw raamdoek aan de slag!

Ik wil mijn Xinix doek graag monteren met tenax sluitingen of tourniquets, zou dat kunnen?

Het monteren van je Xinix doek kun je ook doen door middel van tenax sluitingen of door middel van tourniquets. Je verduisterende doeken kun je dus op verschillende manieren vastzetten en wij bieden je de verschillende producten in onze webshop. Bekijk de verschillende producten en maak je keuze direct uit doeken met zeilringen of screendoek met tenax sluitingen.

Wil jij niet handmatig te werk met een los doen en woon je rondom Zwolle (op maximaal een uur rijden), dan helpen wij je graag verder met zowel binnen als buiten zonwering, of service aan huis. Uiteraard mag je met ons contact opnemen. Kijk ook voor meer info op onze “Over ons” pagina.

Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 430 klanten