1% Screendoek met tourniquets

45,00 per m2

  • Merk: Helioscreen
  • Openingsfactor: 1% (Indien u 3-5% wenst, oftewel het welbekende Serge doek, kiest u dan voor Screendoek met tourniquets)
  • Dikte: 0,60 mm ±
  • Gewicht: 474 g/m2 ±
  • Garantie: 5 jaar ( Klik hier voor meer info )
  • Levertijd: 8 – 15 werkdagen – tijdens de lente en zomer kan het enkele dagen langer duren
  • Meetinstructie: Klik hier!
  • Afwijktolerantie: 4mm in de breedte en 4mm in de hoogte

Description

1% Screendoek met tourniquets!

Bent u op zoek naar 1% screendoek doek met tourniquets? Het screendoek met 1% openingsfactor heeft een vergelijkbare warmtewering als screendoek (serge) met 3-5% openingsfactor. Het voordeel (of nadeel) van 1% doek is dat u er minder goed doorheen kunt kijken. Door middel van tourniquets kunt u heel eenvoudig dit doek zonder systeem en elektra monteren, daarom wordt het ook wel een raamdoek genoemd. Met de tourniquets kan u uw raamdoek gemakkelijk bevestigen aan het kozijn.

Het 1% screendoek zorgt voor zonwering en zal de UV-straling ook weren. Tevens helpt dit doek u de warmte buiten het huis te houden. Dit type doek is van goede kwaliteit en kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. De 1% screendoeken zijn herkenbaar aan een andere weving dan de 3-5% screendoeken.

 

 

Waarom een 1% screendoek met tourniquets?Screendoek op maat met tourniquets Sergedoek vervangen kopen en bestellen 118118

Het is voordeliger, maar wel even functioneel als een volledig screensysteem. U beschermt met uw 1% screendoek ook nog eens uw kozijn, vloer en meubels omdat het minder wordt vrijgesteld aan UV-straling.

Voor een kleiner budget is een los 1% doek zeker aan te raden, zo hoeft u niet een volledig screensysteem of rolluik aan te schaffen. Een compleet screen is natuurlijk ideaal als u vanuit uw huis met een afstandsbediening of een app op uw telefoon uw screen wilt bedienen. Daarentegen kan u ook bij zonnig weer even een stap naar buiten maken en handmatig het 1% screendoek bevestigen. Is dit voor u een optie? Kiest u dan voor het 1% doek oftewel 1% raamdoek met tourniquets. Dat scheelt behoorlijk in de kosten, tevens werkt een los 1% screendoek ook absoluut verkoelend.

Ik wil mijn doek bevestigen met zeilringen, kan dat?

Ja, dat kan zeker, dan kunt u beter kiezen voor een 1% screendoek met zeilringen, ook wel zeilogen genoemd. Bekijk ook onze webshop voor screendoek met zeilringen of screendoek met tourniquets.

Zonnescherm Knikarmscherm Dickson Somfy met handbediening Intershades

Voor complete zonweringen voor zowel binnen als buiten, of service aan huis kunt u ook contact met ons opnemen. Kijk ook voor meer info op onze “Over ons” pagina.