Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 430 klanten
Boven de €250,- gratis verzenden in Nederland en België Snelle levertijden Persoonlijke service Top kwaliteit

1% Screendoek met tourniquets

Specificaties

 • Doekmerk: Helioscreen
 • Openingsfactor: Serge 1% (Indien u 3-5% wenst, oftewel het welbekende Serge doek, kiest u dan voor Screendoek met tourniquets)
 • Samenstelling doek: 58,5 PVC – 41,5% Glasvezel
 • Dikte: 0,60 mm ±
 • Gewicht: 474 g/m2 ±
 • Garantie: 5 jaar ( Klik hier voor meer info )
 • Prijs: Er wordt minimaal 1 m2 in rekening gebracht
 • Levertijd: 10 – 18 werkdagen – tijdens de lente en zomer kan het enkele dagen langer duren
  Doeken waarvan de breedte en hoogte groter is dan 1700mm duurt enkele dagen langer i.v.m. lengte transport
 • Meetinstructie: Klik hier!
 • Afwijktolerantie: 4mm in de breedte en 4mm in de hoogte
 • Tourniquets: Vernikkeld messing
 • Schroefjes: RVS A2

 

1% Screendoek met tourniquets!

Ben jij specifiek op zoek naar een screendoek met 1% openingsfactor? Dan heb jij het doek gevonden! Dit 1% screendoek met tourniquets heeft een openingsfactor van 1%. Dit type doek wordt geweven van glasvezel garens die worden voorzien van een PVC-coating. Standaard wordt het 3-5% screendoek gebruikt, maar in sommige situaties kan het 1% doek uitkomst bieden. Met name in ruimtes waar het raam bij een beeldscherm staat zoals een televisie, je computer of beamerscherm. Het 1% doek zorgt er namelijk voor dat de zonnestralen wat minder direct op je scherm vallen. Met het 1% doek kun je dit probleem dus oplossen. Het doek is niet verduisterend, het laat nog steeds licht door. Je kan er echter wel minder goed doorheen kijken dan bij een standaard 3-5% screendoek. De bevestiging met tourniquets maakt dat je het super eenvoudig vast kunt zetten aan je kozijn of muur.

 

Waarom een 1% screendoek met tourniquets?

Waarom zou je nou kiezen voor een 1% screendoek met tourniquets? En waarom zou je niet kiezen voor een verduisterend doek of volledig systeem? Het 1% doek zorgt er dus voor dat je beter op je beeldscherm kunt kijken. Qua warmtewering zal het geen verschil maken met een standaard 3-5% doek. Twijfel je tussen het 1% doek en een verduisterend doek? Een verduisterend doek houdt echt al het licht buiten, van een verduisterend doek wordt het binnen donker. Een 1% doek laat nog steeds licht door, waardoor je niet het gevoel hebt dat je volledig opgesloten zit.

Als je een los 1% doek met tourniquets besteld scheelt je dat natuurlijk ook in de kosten als we dit vergelijken met een volledig screensysteem. Ook heb je geen cassette en geleiders aan de muur. Met een los doek kan er ook geen motor defect gaan!

 

Ik wil mijn doek bevestigen met zeilringen of tenax sluitingen, kan dat?

Je kan je 1% screendoek ook monteren met zeilringen en tenax sluitingen. Voor iedereen bieden wij een goede oplossing. Wil je graag een 1% doek met zeilringen of een 1% doek met tenax sluitingen, dan staan we ook met plezier voor je klaar!

Wil je graag toch liever een volledig systeem voor binnen of buiten? Op maximaal een uur rijafstand van Zwolle bieden wij ook montage opties aan.

Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 430 klanten