Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 505 klanten
Boven de €250,- gratis verzenden in Nederland en België Snelle levertijden Persoonlijke service Top kwaliteit

Screendoek met tourniquets

Specificaties

 • Doekmerk: Helioscreen, Mermet (Copaco)
 • Openingsfactor: Serge 3-4%   (Copaco 5%)
 • Samenstelling doek: 58,5 PVC – 41,5% Glasvezel
 • Dikte: 0,80mm ±
 • Gewicht: 544 g/m2 ±
 • Prijs: Er wordt minimaal 1 m2 in rekening gebracht
 • Garantie: 5 jaar ( Klik hier voor meer info )
 • Levertijd: 10 – 18 werkdagen – tijdens de lente en zomer kan het enkele dagen langer duren
  Doeken waarvan de breedte en hoogte groter is dan 1700mm duurt enkele dagen langer i.v.m. lengte transport
 • Meetinstructie: Klik hier!
 • Afwijktolerantie: 4mm in de breedte en 4mm in de hoogte
 • Tourniquets: Vernikkeld messing
 • Schroefjes: RVS A2

Screendoek met tourniquets op maat bij Intershades!

Screendoek met tourniquets is het meest gekozen product in onze shop. Met dit zonwerend doek monteer je heel gemakkelijk jouw screendoek zonder systeem met tourniquets aan jouw kozijn, overkapping, deur of muur. Om deze reden wordt het ook wel een raamdoek met tourniquets genoemd. Screendoek is een weving van glasvezel garens die zijn voorzien van een PVC-coating. Wij maken gebruik van de merken Helioscreen, Mermet en Copaco. Standaard ligt de openingsfactor van dit veelgebruikte doek tussen de 3-5%. De dichtheid van de weving van een doek bepaald de openingsfactor.

Waarom een screendoek met tourniquets?

Een screendoek met tourniquets is aanzienlijk goedkoper dan een volledig screensysteem. Niet alleen is het goedkoper, maar ook zeker net zo functioneel als een compleet screen. Een los doek kan zelfs een uitkomst zijn bij bijvoorbeeld een openslaande deur naar de tuin, bij zo’n situatie is het namelijk vervelend om te werken met een screen.

Een volledig screen is natuurlijk wel nets iets gemakkelijker vanwege de bediening. Echter een los doek haal je ook gemakkelijk weer weg door de tourniquets los te draaien. Tevens heb je geen cassette aan je kozijn, niet alleen vinden mensen dit vaak wat minder mooi, het scheelt ook nog eens in de kosten.

Onze screendoeken zijn van hoogstaande kwaliteit en weren de warmte in de zomer en houden in de winter juist warmte binnen. Multifunctioneel, want het bespaart je dus zelfs op de energiekosten! Daarnaast geeft een screendoek ook nog eens bescherming aan de kozijnen, vloer en meubels omdat het minder wordt vrijgesteld aan UV-straling.

Je hebt de keuze om te kiezen uit twee afwerkingsmogelijkheden van het doek, namelijk omzomen of sealen.

Ik wil mijn screendoek bevestigen met zeilringen, tenax sluitingen of zuignappen, kan dat?

Je hebt verschillende bevestigingsmethoden en je kan dus inderdaad ook je screendoek vastzetten met zeilringen, tenax sluitingen of zuignappen. Bekijk ook onze screendoek en zonneschermdoeken winkel voor een uitgebreider overzicht.

Voor complete zonweringen voor zowel binnen als buiten, of service aan huis kun je ook contact met ons opnemen. Wij monteren ook in een straal van 1 uur rijden rondom Zwolle. Meer weten over Intershades? Bekijk dan ook onze “Over ons” pagina.

Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 505 klanten