Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 430 klanten
Boven de €250,- gratis verzenden in Nederland en België Snelle levertijden Persoonlijke service Top kwaliteit

Zonweringdoek met tourniquets

Specificaties

 • Doekmerken: Dickson & Sattler & Tibelly
 • Bescherming: Vuilafstotende behandeling
 • Gewicht: 290 g/m² ±
 • Samenstelling: Doek is 100% in de massa gekleurd
 • Garantie: 5 jaar  (Klik hier voor meer info)
 • Levertijd: 10 – 20 werkdagen – tijdens de lente en zomer kan het enkele dagen langer duren
  Doeken waarvan de breedte en hoogte groter is dan 1700mm duurt enkele dagen langer i.v.m. lengte transport
 • Prijs: Er wordt minimaal 2 m2 in rekening gebracht
 • Meetinstructie: Klik hier!
 • Afwerking: Het doek wordt standaard in banen gestikt. Bekijk ook de veelgestelde vragen!
 • Afmetingen: Door het werken met een naaimachine kunnen de opgegeven afmetingen ±10 mm afwijken
 • Tourniquets: Vernikkeld messing
 • Schroefjes: RVS A2

Ik wil zonweringdoek met tourniquets op maat kopen!

Zonweringdoek, ook wel acryldoek genoemd, kunnen wij voorzien van tourniquets. Zo kun jij eenvoudig en snel in de lente en zomer jouw doek monteren. Zonweringdoek is hetzelfde type doek wat ook in volledige zonneschermen wordt gebruikt. Met de tourniquets kun je het doek gemakkelijk bevestigen aan je kozijn, muur of overkapping zonder dat je een volledig systeem hoeft te plaatsen. Onze zonweringdoeken zijn van uitstekende kwaliteit en zijn van de volgende doekmerken: Dickson, Sattler en Tibelly.

 

Waarom een zonweringdoek met tourniquets?

Naast dat het een relatief goedkoop product is, hoef je geen complexe montages te verrichten. Ook heb je geen grote cassette aan je muur of kozijn. En dit alles terwijl je wel hetzelfde resultaat bereikt met een los doek. Ideaal dus, zeker voor een kleiner budget! Zie jij dit zitten, kies dan voor een zonwering met tourniquets. Het geeft jouw verkoeling en beschermt daarnaast ook nog eens je meubels, vloeren en kozijnen tegen de zon, omdat deze minder worden blootgesteld aan UV-straling.

Zonneschermdoek op maat bestellen?

Loopt jouw zonnescherm nog soepel, dan hoef je niet het hele scherm te vervangen of te kiezen voor een los doek met tourniquets. Je kunt er ook voor kiezen om het doek van jouw scherm te vervangen. In onze webshop vind je zonneschermdoek op maat kopen, eventueel ook te kopen met volant.

Zonweringdoek met zeilringen of tenax sluitingen!

Geef jij de voorkeur aan een zonweringdoek met zeilringen of tenax sluitingen, bekijk dan ook nog even de andere producten in onze webshop. De bevestigingen en zeilringen en tenax sluitingen kun je ook kiezen waardoor het wellicht makkelijker voor je is om het doek te bevestigen op bijvoorbeeld de steen. Ook kun je het doek dan wat beter inzetten als pergola of schaduwdoek.

 

Heb je liever dat wij bij je langs komen voor de montage van een volledig zonweringsysteem of binnen raambekleding? Als je binnen een uur rijden van Zwolle woont dan helpen we je graag verder! Bekijk ook onze mogelijkheden voor buitenzonwering en raamdecoratie.

Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 430 klanten