Verduisterend screendoek met tourniquets

Vanaf:  75,00 per m2

  • Merk: Mermet Satine 21154 of Copaco Serge 600 Bo Lunar
  • Dikte: 0,75 mm ±
  • Gewicht: 660 g/m2 ±
  • Lux: 100,000
  • Rolbreedte: 2100 mm, zijn de hoogte en breedte beide ±2020 mm dan zal er een lasnaad in het doek komen.
  • Garantie: 5 jaar ( Klik hier voor meer info )
  • Levertijd: 10 – 20 werkdagen – tijdens de lente en zomer kan het enkele dagen langer duren
  • Meetinstructie: Klik hier!
  • Afwijktolerantie: 4mm in de breedte en 4mm in de hoogte

Description

Screendoek Tourniquets Schroef Draaiknop

Verduisterend screendoek met tourniquets nu bij Intershades!

Verduisterend screendoek met tourniquets is een eenvoudige montage van uw screendoek zonder systeem, daarom wordt het ook wel een raamdoek genoemd. Met de tourniquets kan u uw raamdoek gemakkelijk bevestigen aan het kozijn.

Waarom een verduisterend screendoek met tourniquets?Verduisterend screendoek zonweringdoek Los Doek Raamdoek Sergedoek kleur 3030 antraciet-antraciet

 

Het is voordeliger, maar wel even functioneel als een volledig screensysteem. Voor een kleiner budget is deze optie zeker aan te raden. Een complete

screen is natuurlijk ideaal als u vanuit uw huis met een afstandsbediening of een app op uw telefoon uw screen wilt bedienen. Daarentegen kan u ook bij zonnig weer even een stap naar buiten maken en handmatig het verduisterend screendoek bevestigen. Is dit voor u een optie? Kiest u dan voor het verduisterend screendoek oftewel raamdoek met tourniquets. Dat scheelt behoorlijk in de kosten, tevens werkt een los verduisterend screendoek ook absoluut verkoelend. Daarnaast geeft een verduisterend screendoek ook nog eens bescherming aan uw kozijn, vloer en meubels omdat het minder wordt vrijgesteld aan UV-straling.

Ik wil mijn verduisterend screendoek bevestigen met ogen, kan dat?

Ja, dat kan zeker, dan kunt u beter kiezen voor een screendoek met zeilringen, ook wel zeilogen genoemd. Bekijk ook onze webshop voor screendoek met zeilogen.

Zonnescherm Knikarmscherm Dickson Somfy met handbediening Intershades

Voor complete zonweringen voor zowel binnen als buiten, of service aan huis kunt u ook contact met ons opnemen. Kijk ook voor meer info op onze “Over ons” pagina.