Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 505 klanten
Boven de €250,- gratis verzenden in Nederland en België Snelle levertijden Persoonlijke service Top kwaliteit

Zonneschermdoek op maat

Specificaties

 • Doekmerken: Dickson & Sattler & Tibelly
 • Bescherming: Vuilafstotende behandeling
 • Gewicht: 290 g/m² ±
 • Samenstelling: Doek is 100% in de massa gekleurd
 • Garantie: 5 jaar op het doek en 2 jaar op de confectie (stiksels) Klik hier voor meer info
 • Levertijd: 10 – 20 werkdagen – tijdens de lente en zomer kan het enkele dagen langer duren
  Doeken waarvan de breedte en hoogte groter is dan 1700mm duurt enkele dagen langer i.v.m. lengte transport
 • Prijs: Er wordt minimaal 3 m2 in rekening gebracht
 • Meetinstructie: Klik hier!
 • Afwerking: Het doek wordt standaard in banen gestikt. Bekijk ook de veelgestelde vragen!
 • Afmetingen: Door het werken met een naaimachine kunnen de opgegeven afmetingen ±10 mm afwijken

Ik wil zonneschermdoek op maat!

Heb je een zonnescherm, knikarmscherm of uitvalscherm en wil je hiervan het doek vervangen? Na verloop van jaren kunnen acryldoeken wat vies worden,  kunnen de stiknaden loslaten of bij echt oude doeken kunnen de doeken verkleuren. Het is natuurlijk zonde om dan direct je gehele zonnescherm te laten vervangen, voor zowel jouw portemonnee als voor het milieu. Je kan dan ook bij ons online direct een nieuw zonneschermdoek bestellen op maat.

Het vervangen van je zonneschermdoek is relatief eenvoudig, wel natuurlijk afhankelijk van de staat van je scherm. Via onze webshop kies je een kleur en geef je ons de afmetingen door. Je krijg dan een direct een prijs te zien voor jouw nieuwe zonneschermdoek. Al onze zonneschermdoeken, gemaakt van acryldoek, zijn van hoogwaarde kwaliteit. Wij leveren doeken van de merken Dickson, Sattler en Tibelly. Deze doeken weren de zon, geven sfeer aan je terras en weren UV-straling.

Heb je liever ook een volant bij je nieuwe zonneschermdoek? Kies dan voor ons product zonneschermdoek met volant op maat.

 

Hoe kan ik mijn zonneschermdoek vervangen?

Met behulp van onze meetinstructies en montage instructies vervang je je zonneschermdoek. In deze handleidingen nemen we je stap voor stap mee door het gehele proces van inmeting tot montage. Wel zo handig, want je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden toch?

 

Ik wil los doek met zeilogen of tourniquets!

Heb je wat minder te besteden, dan kan je kiezen voor een los zonweringsdoek voor je raam met tourniquets, tenax sluitingen of zeilringen. Het aantal tourniquets, tenax sluitingen of zeilringen kies je zelf. De tourniquets bevestig je aan je kozijn, zodat je bij zonnige weersomstandigheden makkelijk het doek kan plaatsen. Met zeilringen heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om het losse doek te spannen met koord, elastiek of karabijnhaken. Een doek met tenax sluitingen kun je op het kozijn bevestigen, maar zijn bij uitstek ideaal voor montage op de muur.

Voor onze volledige zonweringsystemen voor zowel binnen als buiten, of service aan huis kun je ook contact met ons opnemen als je op maximaal een uur rijafstand van Zwolle woont. Kijk ook voor meer info over ons op de “Over ons” pagina.

Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 505 klanten