Zonweringdoek met zeilringen

39,95 per m2

  • Merk: Dickson Orchestra
  • Afwerking: Vuilafstotende Cleangard
  • Gewicht: 290 g/m²
  • Samenstelling: Doek is 100% in de massa gekleurd polyacrylaatgaren Sunacryl
  • Garantie: 10 jaar  (Klik hier voor meer info)
  • Levertijd: 8 – 20 werkdagen – tijdens de lente en zomer kan het enkele dagen langer duren
  • Prijs: Er wordt minimaal 2 m2 in rekening gebracht
  • Meetinstructie: Klik hier! 
  • Afwerking: Het doek wordt standaard in banen gestikt. Bekijk ook de veelgestelde vragen!
  • Afmetingen: Door het werken met een naaimachine kan de door u opgegeven afmeting ±10 mm afwijken

Description

Acryldoek zeilringen Zonweringdoek zeilringen Zonneschermdoek zeilringen zeilogen ogen

Ik wil zonweringdoek op maat met zeilringen of zeilogen kopen!

Zonweringdoek met zeilringen biedt een eenvoudige montage van uw doek zonder systeem. Een zonweringdoek of zonneschermdoek wordt ook wel acryldoek genoemd. U kan uw zonweringdoek met zeilringen spannen met een touw, koord of een eigen invulling. Met de zeilringen kan u uw raamdoek gemakkelijk bevestigen aan het kozijn, uw terras of overkapping. Onze zonweringdoeken zijn van hoogwaardige kwaliteit acryl doek van onze producent Dickson.

Waarom een zonweringdoek met zeilringen?

Het is goedkoop, maar wel even functioneel als een volledig zonnescherm systeem. Vaak wordt dit zonweringdoek gebruikt om een pergola te realiseren of als schaduwdoek gebruikt. Voor een kleiner budget is deze optie zeker aan te raden. Kiest u dan voor het zonweringdoek oftewel acryldoek met zeilringen. Dat scheelt behoorlijk in de kosten maar een los zonweringdoek werkt ook absoluut verkoelend of beschermend tegen de zon. Daarnaast geeft een zonwerend doek ook nog eens bescherming aan uw kozijn, vloer en meubels omdat het minder wordt vrijgesteld aan UV straling.

Acryldoek Tourniquets Schroef Draaiknop

Zonweringdoek met tourniquets?

Wilt u een zonweringdoek bevestigen aan een kozijn, frame of deur dan kunt u ook kiezen voor een zonweringdoek met tourniquets. Hiermee bevestigd u de tourniquets, een soort draaischroefjes, op het frame, kozijn of raam waardoor het doek mooi strak staat. Hierdoor hoeft u geen knopen in touw of draad te maken, zoals dit wel het geval is bij zeilogen. Tevens is het doek met tourniquets heel eenvoudig te plaatsen en te verwijderen.

 

Zonneschermdoek op maat bestellen?

Heeft u al een scherm en werkt deze nog perfect, maar is alleen het doek toe aan vervanging? U hoeft dan niet direct het totale systeem te vernieuwen! In onze webshop kunt u zonneschermdoek op maat kopen, ook mogelijk met volant.

 

Voor complete zonweringen of service aan huis kunt u ook contact met ons opnemen. Kijk ook voor meer info op onze pagina’s voor complete binnenzonwering en complete buitenzonwering!