Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 430 klanten
Boven de €250,- gratis verzenden in Nederland en België Snelle levertijden Persoonlijke service Top kwaliteit

1% Screendoek met tenax sluitingen

Specificaties

 • Doekmerk: Helioscreen
 • Openingsfactor: Serge 1% (Indien u 3-5% wenst, oftewel het welbekende Serge doek, kiest u dan voor Screendoek met tenax sluitingen)
 • Samenstelling doek: 58,5 PVC – 41,5% Glasvezel
 • Dikte: 0,60 mm ±
 • Gewicht: 474 g/m2 ±
 • Prijs: Er wordt minimaal 1 m2 in rekening gebracht
 • Garantie: 5 jaar ( Klik hier voor meer info )
 • Levertijd: 10 – 18 werkdagen – tijdens de lente en zomer kan het enkele dagen langer duren
  Doeken waarvan de breedte en hoogte groter is dan 1700mm duurt enkele dagen langer i.v.m. lengte transport
 • Meetinstructie: Klik hier!
 • Afwijktolerantie: 4mm in de breedte en 4mm in de hoogte
 • Tenax: Vernikkeld messing

1% Screendoek met tenax sluitingen!

Wil jij graag beter kunnen kijken op je beeldscherm of wil je graag televisie kijken? Het 1% doek is dan jouw vriend! Dit doek zorgt er namelijk voor dat de zonnestralen minder fel op je scherm komen, nog minder fel dan bij een screendoek met 3-5% openingsfactor. Ook kun je door een 1% doek minder goed heenkijken dan bij een doek met 3-5% openingsfactor. Verduisterd het doek ook? Nee, dat doet het niet. Wil je dit wel dan zul je moeten kiezen voor een verduisterend doek. Dit 1% screendoek zet je gemakkelijk vast met tenax sluitingen. De tenax sluitingen zet je bij uitstek gemakkelijk vast op de muur en op het kozijn. De montage is een klein klusje, hiervoor zul je de tenax zelftappers vast moeten zetten, maar heb je dat eenmaal gedaan dan heb je het doek bij mooi weer zo vastgedrukt.

 

Waarom een 1% screendoek met tenax sluitingen?

Je kan er natuurlijk voor kiezen om een volledig systeem te laten monteren aan je woning, zo kun je handmatig/automatisch je screen gemakkelijk bedienen. Een 1% screendoek met tenax sluitingen vergt iets meer handmatig werk, maar is ook wel stukken goedkoper dan een volledig systeem. Ook een cassette of geleiders aan de muur is niet naar ieders wens, niet iedereen vindt mooi namelijk. Of je nou kiest voor een volledig systeem of een los doek, de werking van het doek is hetzelfde. Wil jij dus graag zonwering, maar wil je niet teveel geld uitgeven, dan is het 1% screendoek met tenax sluitingen voor jou dé oplossing!

 

Ik wil mijn doek bevestigen met zeilringen of tourniquets, kan dat?

Je kan je doek ook bevestigen met zeilringen of tourniquets. Natuurlijk bieden we dat ook aan! Ook als je een doek wilt wat helemaal verduisterend werkt ben je bij ons aan het juiste adres, dan heb je het direct lekker donker in huis.

Gaat jouw voorkeur toch uit naar een volledig screen systeem of naar binnen raamdecoratie? En woon jij binnen een uur rijafstand van Zwolle, dan kunnen we je ook goed helpen, neem hiervoor contact met ons op.

Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 430 klanten