Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 430 klanten
Boven de €250,- gratis verzenden in Nederland en België Snelle levertijden Persoonlijke service Top kwaliteit

1% Screendoek met zeilringen

Specificaties

 • Doekmerk: Helioscreen
 • Openingsfactor: Serge 1% (Indien u 3-5% wenst, oftewel het welbekende Serge doek, kiest u dan voor Screendoek met zeilringen)
 • Samenstelling doek: 58,5 PVC – 41,5% Glasvezel
 • Dikte: 0,60 mm ±
 • Gewicht: 474 g/m2 ±
 • Prijs: Er wordt minimaal 1 m2 in rekening gebracht
 • Garantie: 5 jaar ( Klik hier voor meer info )
 • Levertijd: 10 – 18 werkdagen – tijdens de lente en zomer kan het enkele dagen langer duren
  Doeken waarvan de breedte en hoogte groter is dan 1700mm duurt enkele dagen langer i.v.m. lengte transport
 • Meetinstructie: Klik hier!
 • Afwijktolerantie: 4mm in de breedte en 4mm in de hoogte
 • Zeilring: Vernikkeld messing

1% Screendoek met zeilringen!

Ben jij aan het rondneuzen naar een 1% screendoek voor je raam? Wij bieden je dit type doek los aan met zeilringen, waardoor je zelf kan beslissen hoe je het doek verder vastzet aan je raam of muur. Het 1% screendoek heeft een openingsfactor van maar 1% en wordt gemaakt van glasvezel garens die zijn voorzien van een PVC-coating. Gebruikelijker is het 3-5% screendoek, echter een 1% screendoek kan fijn zijn als je last hebt van de zon op je beeldscherm. De zonnestralen komen aanzienlijk minder fel op je scherm, waardoor je ongestoord kan werken. Het doek is niet verduisterend, want het laat nog wel steeds natuurlijk licht door.

Doordat het doek met zeilringen op maat wordt gemaakt voor jou, bepaal jij zelf hoe je het doek verder monteert. Veelal wordt er koord, elastiek of karabijnhaken gebruikt om een doek met zeilringen vast te zetten. Dan heb jij het doek gevonden!

 

Waarom een 1% screendoek met zeilringen?

Wil je kiezen voor een 1% screendoek met zeilringen? En twijfel je of je niet zou moeten kiezen voor een verduisterend doek of volledig systeem? We geven je graag wat informatie hierover mee. Een 1% doek kies je als je last hebt van zon op je beeldscherm, door de 1% weving kun je ook minder goed naar buiten kijken. Op het gebied van warmtewering maakt het niet uit of je kiest voor een 1% doek of voor een 3-5% screendoek, de warmtewering voor deze typen doeken is namelijk hetzelfde. Een 1% doek verduisterd je kamer niet, zou je dat wel willen, kies dan voor een verduisterend doek. Een volledig systeem kies je als je het gemakkelijk vind om je zonwering eenvoudig te kunnen bedienen. De voordelen van een los 1% doek zijn dat het je scheelt in de kosten, je hebt geen systeem en cassette aan de muur, dit wordt namelijk soms als lelijk ervaren. Tevens kan er geen motor stuk gaan en berg je het in de herfst en winter gemakkelijk weer op.

 

Ik wil mijn doek bevestigen met tourniquets of tenax sluitingen, kan dat?

Spreekt jou een doek met tourniquets of tenax sluitingen beter aan, dat is fijn als je niet zeker weet hoe je het doek met zeilringen zou moeten bevestigen. Bij een doek met tourniquets of met tenax sluitingen is dat natuurlijk al duidelijk. Ook als je volledig in het duister wilt tasten, dan hebben wij verduisterend doek voor je!

Toch graag een compleet zonwering systeem aan je kozijn of muur? Of wil je graag raamdecoratie in jouw huis? Op maximaal een uur rijafstand van Zwolle staan we met liefde voor je klaar! Neem dan contact met ons op.

Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 430 klanten