Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 770 klanten
Boven de €250,- gratis verzenden in Nederland en België Snelle levertijden Persoonlijke service Top kwaliteit

Global Shading Day

Geplaatst op

Global Shading Day

Elk jaar op 21 maart is het Global Shading Day. In 2023 is deze dag voor het eerst geïntroduceerd. Op deze dag staat zonwering extra in de aandacht. Waarom is zonwering nou zo belangrijk? Wij schrijven er graag iets over.

Vanwege de klimaatverandering en opwarming van de aarde krijgt zonwering een steeds belangrijkere rol. Steeds vaker worden er airco’s geïnstalleerd om een gebouw koel te houden tijdens warmere periodes. Gebouwen maken inmiddels 40% deel uit van de Europese energieconsumptie*. Zonwering kan helpen om op een duurzamere manier een gebouw koeler te houden en dus actieve koeling (airconditioning) te verminderen. Je hoeft immers met zonwering de airconditioning minder vaak aan te zetten, omdat je de zon buiten kunt houden.

Ook tijdens koude perioden kan zonwering helpen om de warmte juist binnenshuis te houden en werkt dit als een isolerende schil voor je ramen. Hierdoor heb je minder warmteverlies en ben je dus ook bewust bezig met het milieu!

Global Shading Day is voor iedereen dus een belangrijke dag om zonwering extra uit te lichten. Mocht je nog op zoek zijn naar zonwering dan helpen wij je graag, hiermee bereid jij je voor op het warme seizoen! Bekijk gerust ons assortiment in onze webshop. En woon je op maximaal één uur rijden van Zwolle centrum, dan hebben wij ook de mogelijkheid om services aan huis te leveren. Vragen? Laat het ons gerust weten, tijdens kantooruren zijn wij ook per chat bereikbaar!

*bron: https://es-so.com/home/global-shading-day

 

zonwering zonnescherm zonwerend montage monteren tourniquets tourniquet draaiers draaier draaischroef makkelijk zelf doen doe het zelf monteren montage op maat online bestellen kopen inrichting gordijn architectuur stijl klassiek modern

Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 770 klanten
De waardering van www.intershades.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 880 reviews.