Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 770 klanten
Boven de €250,- gratis verzenden in Nederland en België Snelle levertijden Persoonlijke service Top kwaliteit

Hou ook insecten buiten met onze horren!

Geplaatst op

raamdecoratie hor dubbel inrichting supplente horren muggen insecten zomer gordijnen gordijn

Eindelijk! Lente, zomer, zon en mooi weer! Hier wil je maximaal van genieten met je ramen open. Een lekker warm briesje frisse lucht die je huis binnenstroomt. Heerlijk!

Beestjes, hou ze buiten met horren

En dan hoor je het eerste gezoem.. De gevleugelde vriendjes die meeliften op je lekkere briesje! Muggen, vliegen, torren. Alles wat vliegt zweeft mee naar binnen. Deze beestjes zijn wat minder welkom. Maar je ramen dicht doen is ook weer zonde van die lekkere frisse lucht.

Horren voor elk raam bestellen

Gelukkig heeft Intershades horren voor elk raam! Zo laat jij de frisse lucht naar binnen en houd je de beestjes buiten.

Heb jij een naar binnen draaiend raam? Of een aluminium kozijn? Hiervoor hebben wij een klemhor! Voor deze hor hoef je niet te boren. Zoals de naam al verklapt, je haalt de hor vanuit de binnenkant door het raam en trekt hem tegen je kozijn aan. Je klemt de hor met klemmen vast aan je kozijn. Met deze hor kun je nog steeds je raam openen en sluiten terwijl je alle insecten buiten houdt.

Heb jij een draaikiep raam? Dan kun je kiezen voor de klemhor of de inzethor. De inzethor is ook goed te combineren met een screendoek met zuignappen indien je kiest voor een 33mm of 43 mm profiel. De inzethor is ideaal bij houten en kunststof kozijnen.

Heb jij een dakraam? Dan kan je het beste kiezen voor de vaste raamhor plissé of als je een hor wilt combineren met raamdecoratie voor de supplente. Beide worden op de dag gemonteerd met schroefjes. Ze zitten vast op je kozijn. De hor trek je van boven naar beneden dicht in de lijst.

Welke hor moet ik bestellen voor mijn raam?

Via onze keuzewijzer kun je eenvoudig binnen een paar stappen te weten komen welk type hor geschikt is voor jouw raam. We helpen je graag op weg, zodat je de juiste keuze maakt. Toch nog vragen naar aanleiding van de keuzewijzer, neem dan gerust contact met ons op.

Zijn er verschillende typen gaas?

Voor de geplisseerde horystemen, die je van boven naar beneden kunt stellen wordt er standaard gebruik gemaakt van zwart geplisseerd gaas. Voor alle overige systemen kun je kiezen tussen vier typen gaas. Namelijk grijs gaas, zwart gaas, pollengaas en petscreen gaas. Wij vertellen je er graag meer over..

Grijs gaas

Grijs gaas is het meest populaire gaas, dit gaas valt namelijk het minst op vanaf buitenaf. Je kijkt redelijk neutraal op het raam vanaf buitenaf. Toch kijk je zelf van binnen naar buiten iets minder prettig naar buiten dan bijvoorbeeld bij een zwart gaas. Het is dus maar net wat je zelf het prettigst vind.

Zwart gaas

Zwart gaas is net iets minder populair, het gaas is namelijk beter zichtbaar vanaf buitenaf. Wil je dit liever niet, kies dan voor grijs gaas. Toch heeft zwart gaas ook een positieve eigenschap. Je kijkt er namelijk prettiger door naar buiten dan bij grijs gaas. Voor beide is dus wat te zeggen.

Hooikoorts

Heb jij last van hooikoorts? Dan komt het openzetten van je raam natuurlijk met een hele hoop andere problemen! Gelukkig hebben wij ook antipollen gaas voor enkele horsystemen. Dit gaas is fijn geweven waardoor het naast insecten ook pollen buiten houdt. Bij elk product waarbij “pollengaas” mogelijk is kun je dit bij het samenstellen selecteren.

Huisdieren

Heb je vierpotige vrienden in huis? Sommige huisdieren willen nog wel eens een hor inklimmen of zichzelf een luikje door het gaas heer krabben of knagen. Speciaal voor huishoudens met huisdieren is het verstevigde hor gaas petscreen. Dit screen kan beter tegen een paar scherpe nagels. Het is niet onverwoestbaar! Leer het je lieve harige huisgenootje dus wel af voordat ze het voor elkaar krijgen om zich een weg te banen in jouw gloednieuwe hor.

Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 770 klanten
De waardering van www.intershades.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 880 reviews.