Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 430 klanten
Boven de €250,- gratis verzenden in Nederland en België Snelle levertijden Persoonlijke service Top kwaliteit

Soltis B92 verduisterend doek met tenax sluitingen

Soltis B92 verduisterend doek met tenax sluitingen

€84,95 per m2

Specificaties

 • Doekmerk: Serge Ferrari
 • Lux: houdt tot 200,000 lux tegen
 • Dikte: 0,60 mm ±
 • Gewicht: 650 g/m2 ±
 • Rolbreedte: 1700 mm. Zijn de hoogte en breedte beide +1620 mm. dan zal er een lasnaad in het doek komen.
 • Garantie: 5 jaar ( Klik hier voor meer info )
 • Prijs: Er wordt minimaal 1 m2 in rekening gebracht
 • Levertijd: 10 – 18 werkdagen – tijdens de lente en zomer kan het enkele dagen langer duren
  Doeken waarvan de breedte en hoogte groter is dan 1700mm duurt enkele dagen langer i.v.m. lengte transport
 • Meetinstructie: Klik hier!
 • Doekkleur: Standaard is de achterzijde voorzien van een aluminium/grijs gekleurde reflectie laag voor een optimale UV- en warmtewering
 • Afwijktolerantie: 4mm in de breedte en 4mm in de hoogte
 • Tenax: Vernikkeld messing

 

Soltis B92 Opaque verduisterend doek met tenax sluitingen!

Heb jij ‘s nachts je kamer graag volledig donker, wil jij graag zonder pottenkijkers douchen, of wil je graag met jouw bedrijf zonder lichtinval naar een presentatie in een congreszaal kijken? In dat geval is misschien het Soltis B92 verduisterend doek met tenax sluitingen voor jou. Je kan dit doek onder andere met tenax sluitingen vastzetten, waardoor je zonder een cassette, geleiders en motor profijt hebt van zonwering, maar wel van de voordelen van een verduisterend doek kunt genieten. Een los zonwerend doek voor je ramen wordt ook wel raamdoek genoemd.

Het Soltis B92 doek verduisterd de kamer niet alleen, het zorgt er ook voor dat UV-straling tot 100% buiten wordt gehouden. Je hebt dus optimale zonwering en warmtewering met dit type doek. Het Soltis B92 doek wordt gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en is uniek door zijn materiaal. Dit type doek wordt namelijk gemaakt van composiet materialen en is daarom oersterk. Het doek rafelt niet en daarnaast scheurt het ook niet of nauwelijks. Hierdoor hoeft het doek ook niet afgewerkt te worden, al geven wij daartoe wel de aanbeveling omdat het rondom zomen immers verreweg het sterkst is.

Doordat het scheurbestendig is en het doek niet rafels leent het doek zich ook goed om gebruikt te worden voor ramen met een afwijkende vorm. Heb je een raam met een afwijkende vorm? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Een groot voordeel van dit doek is dat het 100% recyclebaar is. Kies je dus voor het Soltis doek dan denk je ook nog eens aan het milieu!

 

Waarom een Soltis B92 verduisterend doek met tenax sluitingen?

Het Soltis B92 verduisterend doek maakt natuurlijk de kamer donker, maar tevens is het natuurlijk fijn dat het niet een extreem hoge uitgave betreft. De prijs voor een los doek is vele malen lager dan wanneer je zou kiezen voor een volledig screensysteem. Ook heb je geen cassette met geleiders aan je kozijn of muur, dat vinden klanten soms mooier, maar is natuurlijk volledig persoonlijk. Bij een los doek met tenax sluitingen moet je af en toe wel naar buiten stappen om het doek te bevestigen en te verwijderen, waarbij dit met een volledig systeem meestal wat gemakkelijker gaat. Maar vind jij hier geen probleem in, dan is dit doek een goede optie voor jou!

Heb je dus geen zin in hoge kosten voor je zonwering, maar wil je wel hetzelfde bereiken met een los doek, dan ben je bij ons aan het goede adres. Maak dan je keus voor het Soltis doek oftewel raamdoek met tourniquets. Dat scheelt behoorlijk in de kosten, tevens werkt een los Soltis B92 doek ook absoluut verkoelend.

 

Ik wil mijn doek bevestigen met zeilringen of tourniquets, kan dat?

Yes, je Soltis B92 doek kan je ook vastzetten op een andere manier. Namelijk met zeilringen of tourniquets. Ga snel naar onze producten en bekijk wat we nog meer aanbieden.

Wil je liever volledige zonwering systemen aan je muur of kozijn? Als je binnen een uur rijafstand van Zwolle woont dan kunnen we je ook volledige service inclusief montage aanbieden. Wil je hierover met ons in contact komen? We verwelkomen je graag!

Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 430 klanten