Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 430 klanten
Boven de €250,- gratis verzenden in Nederland en België Snelle levertijden Persoonlijke service Top kwaliteit

Soltis B92 verduisterend doek met tourniquets

Soltis B92 verduisterend doek met tourniquets

€75,00 per m2

Specificaties

 • Doekmerk: Serge Ferrari
 • Lux: houdt tot 200,000 lux tegen
 • Dikte: 0,60 mm ±
 • Gewicht: 650 g/m2 ±
 • Prijs: Er wordt minimaal 1 m2 in rekening gebracht
 • Rolbreedte: 1700 mm. Zijn de hoogte en breedte beide +1620 mm. dan zal er een lasnaad in het doek komen.
 • Garantie: 5 jaar ( Klik hier voor meer info )
 • Levertijd: 10 – 18 werkdagen – tijdens de lente en zomer kan het enkele dagen langer duren
  Doeken waarvan de breedte en hoogte groter is dan 1700mm duurt enkele dagen langer i.v.m. lengte transport
 • Meetinstructie: Klik hier!
 • Doekkleur: Standaard is de achterzijde voorzien van een aluminium/grijs gekleurde reflectie laag voor een optimale UV- en warmtewering
 • Afwijktolerantie: 4mm in de breedte en 4mm in de hoogte
 • Tourniquets: Vernikkeld messing
 • Schroefjes: RVS A2

Soltis B92 Opaque verduisterend doek met tourniquets!

Zoek jij een verduisterend doek met tourniquets? Het Soltis B92 verduisterend doek is een doek dat de zonnestralen volledig buiten houdt. Het is daarmee in je slaapkamer, badkamer of bijvoorbeeld je congreszaal volledig donker. Door middel van de tourniquets bevestig je per punt je doek met twee schroefjes op je kozijn, frame of muur. Binnen een mum van tijd hangt je doek en heb je direct profijt van het verduisterende Soltis B92 doek. Dit raamdoek is gemakkelijk te bevestigen en is net zo doeltreffend als een verduisterend screensysteem.

Het Soltis B92 doek verduisterd de ruimte en houdt 100% UV-straling buiten. Het doek helpt je dan ook heel goed om te warme buiten te houden in de zomer, maar ook om juist de warmte binnen te houden in de winter! Het bespaart je dus uiteindelijk ook nog op de energiekosten. Soltis doek is 100% recyclebaar waardoor je op meerdere fronten milieuvriendelijk bezig bent.

Wat maakt dit doek speciaal? Het is enorm sterk! Het doek rafelt namelijk niet en scheurt niet of nauwelijks. Doordat het doek vormvast is kan het heel veel aan! Hierdoor kun je zelfs speciale vormen in het doek knippen en snijden. Denk hierbij aan een rond raam of een raam waarvoor een inkeping in het doek noodzakelijk is. Heb je een raam met een afwijkende vorm, neem dan contact met ons op.

 

Waarom een Soltis B92 verduisterend doek met tourniquets?

Een Soltis B92 verduisterend doek is goedkoper dan een screensysteem met het zelfde doek. Je betaald namelijk alleen voor het doek met de tourniquets en bespaart op kosten voor de cassette, zijgeleiders en eventuele motor. De speciale opaque laag aan de achterzijde van het doek zorgt ervoor dat het bij montage voor een raam binnen volledig donker wordt.

Voor een wat kleiner budget is een los Soltis B92 verduisterend doek zeker aan te raden, zo hoef je niet een compleet screensysteem of rolluik aan te schaffen. Een volledig systeem is natuurlijk handig als je vanuit binnenshuis je zonwering wilt bedienen, maar vind je het niet erg om even naar buiten te stappen om je doek vast te draaien, dan biedt het Soltis B92 doek met tourniquets uitkomst!

 

Ik wil mijn doek bevestigen met zeilringen, tenax sluitingen of zuignappen, kan dat?

Je kan het Soltis B92 verduisterend doek ook vastzetten met zeilringen en tenax sluitingen. Dit type doek bieden we niet aan in combinatie met zuignappen omdat het doek weliswaar verduisterend is, maar de bevestiging niet. Het doek zal me zuignappen altijs iets licht kieren langs de randen van het doek, waardoor het resultaat alsnog geen volledige verduistering oplevert. We willen natuurlijk wel de juiste verwachtingen scheppen en daarom bieden we deze combinatie dan ook niet aan. Bekijk ook onze webshop voor Soltis B92 verduisterend doek met zeilringen of Soltis B92 verduisterend doek met tourniquets.

Wil je graag een volledig zonweringsysteem voor je ramen? Of zoek je binnen raambekleding? Wij bieden mogelijkheden op maximaal een uur rijden van Zwolle. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 430 klanten