Soltis B92 verduisterend doek met zeilringen

75,00 per m2

  • Merk: Serge Ferrari
  • Dikte: 0,60 mm ±
  • Gewicht: 650 g/m2 ±
  • Lux: 200,000
  • Rolbreedte: 1700 mm, zijn de hoogte en breedte beide +1620 mm dan zal er een lasnaad in het doek komen.
  • Garantie: 5 jaar ( Klik hier voor meer info )
  • Levertijd: 8 – 15 werkdagen – tijdens de lente en zomer kan het enkele dagen langer duren
  • Meetinstructie: Klik hier!
  • Doekkleur: Standaard is de achterzijde voorzien van een aluminium gekleurde reflectie laag voor een optimale UV- en warmtewering
  • Afwijktolerantie: 4mm in de breedte en 4mm in de hoogte

Description

Soltis B92 Opaque verduisterend doek met zeilringen!

Bent u op zoek naar verduisterend doek met zeilringen? Stel u heeft een balkondeur op uw slaapkamer, een beamer in een congreszaal waarbij u verduistering nodig heeft of u wilt achter verduistering op uw terras zitten, dan is het Soltis B92 Opaque doek een zeer goede oplossing. Door middel van zeilringen kunt u heel eenvoudig dit doek zonder systeem en elektra monteren, daarom wordt het ook wel een raamdoek genoemd. Met de zeilringen kan u uw raamdoek gemakkelijk bevestigen aan het kozijn of muur.

Het Soltis B92 doek zorgt voor volledige verduistering en zal de UV-straling 100% buiten houden. Tevens helpt dit doek u de warmte te weren. Dit type doek is van zeer hoogwaardige kwaliteit en kan zowel binnen als buiten geplaatst worden.

Wat dit doek uniek maakt is dat het doek erg sterk is. Dit doek is scheurbestendig en zal minder snel vervormen in verhouding tot regulier screendoek vanwege het speciale productieproces. Vanwege deze eigenschap kunnen zelfs speciale vormen uit het doek gesneden en geknipt worden. Stel dat u een ronding in het doek heeft, of er moet halverwege een stuk van het doek uitgeknipt worden in verband met een object? Dan kunnen wij u goede oplossingen bieden met dit type doek.

Een mooie bijkomstigheid van dit type doek is dat het 100% recyclebaar is. Bij de keuze voor dit doek denkt u dus ook nog aan het milieu!

Waarom een Soltis B92 doek met zeilringen?

Screendoek op maat met tourniquets Sergedoek vervangen kopen en bestellen 118118

Het is voordeliger, maar wel even functioneel als een volledig screensysteem. Het is 100% recyclebaar en 100% UV-straling werend. Hierdoor geeft het Soltis doek ook nog eens bescherming aan uw kozijn, vloer en meubels omdat het minder wordt vrijgesteld aan UV-straling.

Voor een kleiner budget is een los Soltis B92 verduisterend doek zeker aan te raden, zo hoeft u niet een volledig screensysteem of rolluik aan te schaffen. Een complete screen is natuurlijk ideaal als u vanuit uw huis met een afstandsbediening of een app op uw telefoon uw screen wilt bedienen. Daarentegen kan u ook bij zonnig weer even een stap naar buiten maken en handmatig het Soltis doek bevestigen. Is dit voor u een optie? Kiest u dan voor het Soltis doek oftewel raamdoek met zeilogen. Dat scheelt behoorlijk in de kosten, tevens werkt een los Soltis B92 doek ook absoluut verkoelend.

Ik wil mijn Soltis B92 verduisterend doek bevestigen met tourniquets, kan dat?

Ja, dat kan zeker, dan kunt u beter kiezen voor een Soltis B92 verduisterend doek met tourniquets. Bekijk ook onze webshop voor screendoek met tourniquets en screendoek met zeilringen.

Zonnescherm Knikarmscherm Dickson Somfy met handbediening Intershades

Voor complete zonweringen voor zowel binnen als buiten, of service aan huis kunt u ook contact met ons opnemen. Kijk ook voor meer info op onze “Over ons” pagina.