Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 430 klanten
Boven de €250,- gratis verzenden in Nederland en België Snelle levertijden Persoonlijke service Top kwaliteit

Soltis B92 verduisterend doek met zeilringen

Soltis B92 verduisterend doek met zeilringen

€75,00 per m2

Specificaties

 • Doekmerk: Serge Ferrari
 • Lux: houdt tot 200,000 lux tegen
 • Dikte: 0,60 mm ±
 • Gewicht: 650 g/m2 ±
 • Prijs: Er wordt minimaal 1 m2 in rekening gebracht
 • Rolbreedte: 1700 mm. Zijn de hoogte en breedte beide +1620 mm. dan zal er een lasnaad in het doek komen.
 • Garantie: 5 jaar ( Klik hier voor meer info )
 • Levertijd: 10 – 18 werkdagen – tijdens de lente en zomer kan het enkele dagen langer duren
  Doeken waarvan de breedte en hoogte groter is dan 1700mm duurt enkele dagen langer i.v.m. lengte transport
 • Meetinstructie: Klik hier!
 • Afwijktolerantie: 4mm in de breedte en 4mm in de hoogte
 • Zeilring: Vernikkeld messing

Soltis B92 Opaque verduisterend doek met zeilringen!

Ga jij graag aan de slag met een verduisterend doek met tourniquets? Het Soltis B92 verduisterend doek houdt de zonnestralen volledig buiten. Zo kun jij heerlijk slapen, ongestoord douchen in de badkamer of genieten van een heerlijke film of presentatie in congreszaal. Met de zeilringen bevestig je het doek op een door jouw gekozen wijze. Veelal kiezen klanten voor het gebruik van koord, elastiek of karabijnhaken om het doek te bevestigen.

Het verduisterende Soltis B92 doek houdt UV-straling voor 100% tegen. Hierdoor zorg jij voor een optimale zon- en warmtewering. In de winter houdt jij zo de warmte binnen en in de zomer beschermt het juist tegen de hitte. Omdat het doek ook nog eens 100% recyclebaar is draagt het zonweringdoek bij aan een positiever milieu.

Heb je een raam in een afwijkende vorm, zoals een rond raam? Of heb je een raam waarbij je eigenlijk een inkeping zou moeten maken in het doek? Bij Soltis B92 doek zijn hier mogelijkheden voor. Soltis B92 verduisterend doek rafelt namelijk niet en scheurt ook niet of nauwelijks. We kunnen je een offerte opmaken voor speciale wensen. Neem hiervoor dan ook contact met ons op.

 

Waarom een Soltis B92 doek met zeilringen?

Het verduisterende Soltis B92 doek is voordeliger dan een compleet screen systeem. Terwijl hetzelfde doek wordt gebruikt. Je rekent namelijk bij een volledig systeem ook af voor de zijgeleiders, cassette en mogelijk ook een motor. Dan is een los doek natuurlijk aanzienlijk goedkoper. Het Soltis B92 doek is voorzien van een speciale aluminium/grijze opaque laag. Dit is een speciale laag die ervoor zorgt dat het doek daadwerkelijk ook verduisterend is.

Wil je dus niet te veel geld uitgeven, maar wel kwalitatief goede zonwering die verduisterend werkt? Dan is het Soltis B92 doek met zeilringen een perfecte keus. Vaak wordt zonwering vanuit binnenshuis bediend, maar vind je het niet erg om even naar buiten te stappen om je doek te plaatsen, dan is dit zeker een aanrader.

 

Ik wil mijn Soltis B92 verduisterend doek bevestigen met tourniquets, tenax sluitingen of zuignappen, kan dat?

Het Soltis B92 verduisterend doek kun je ook monteren met tourniquets of tenax sluitingen. Wil je dit doek graag bevestigen met zuignappen, neem dan contact met ons op. Dit bieden we namelijk niet standaard aan, omdat dit verduisterende raamdoek bij bevestiging met zuignappen altijd iets zal blijven kieren. Je hebt dan een prachtig verduisterend doek, maar de bevestiging maakt dat het alsnog niet helemaal verduisterd door de kieren langs de randen van het doek. We willen je natuurlijk wel de juiste verwachtingen geven. Graag de producten Soltis B92 verduisterend doek met zeilringen of Soltis B92 verduisterend doek met tourniquets nader bekijken, neem dan ons assortiment onder de loep.

Wil je liever een volledig verduisterend zonweringsysteem voor je ramen? Of zoek je verduisterende raambekleding? Wij bieden mogelijkheden op maximaal een uur rijden van Zwolle. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 430 klanten