Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 770 klanten
Boven de €250,- gratis verzenden in Nederland en België Snelle levertijden Persoonlijke service Top kwaliteit

Soltis B92 verduisterend doek met zeilringen

Samenstellen en bestellen

Kies je favoriete kleur doek

 • Alu B92-1046
 • Beaten Metal B92-1045
 • Boulder B92-2171
 • Bronze B92-1043
 • Populair!
  Deep black B92-51176
 • Sandy Beige B92-2135
 • White B92-1044

Wat zijn de afmetingen?

 • mm
 • mm
 • m2

Maak eerst een keuze in stap één!

Geef de afmetingen door in millimeters! Weten hoe je je doek moet opmeten? Download ook de meetinstructie bovenaan op deze pagina.

Kies de afwerking

 • Op maat snijden
  + € 12,50
 • Beste keus!
  Rondom zoom
  + € 26,50

Je dient een optie te selecteren.

Je hebt keuze uit twee confectie mogelijkheden: Bij het rondom zomen wordt het Soltis doek rondom omgevouwen en vast geseald, wat zorgt voor extra stevigheid. Dit is het sterkst! Bij een doek wat "op maat gesneden" wordt, leveren wij het doek ook daadwerkelijk op maat gesneden en voorzien wij het verder niet van een afwerking rondom.

Kies de bevestiging

 • Zeilringen - Nikkel
  + €4,75 per stuk
 • Nieuw!
  Zeilringen - Zwart
  + €5,50 per stuk
Je kan kiezen tussen vernikkelde- en zwart verchroomde zeilringen. Kies je voor zwarte ringen? Bij de zwarte ringen kan je mogelijk de messing kleur iets zien doorschijnen, met name aan de binnenzijde op de randen van de ring. Om te bepalen hoeveel zeilringen je nodig hebt adviseren wij je om rekening te houden met een afstand tussen de zeilringen van circa 500 mm tot 600 mm. De plaatsing van het bestelde aantal zeilringen in het doek wordt standaard door ons naar eigen inzicht bepaald.

Je dient een optie te selecteren.

Aantal & opmerking

stuks

Specificaties

 • Doekmerk: Serge Ferrari
 • Lux: houdt tot 200,000 lux tegen
 • Dikte: 0,60 mm ±
 • Gewicht: 650 g/m2 ±
 • Prijs: Er wordt minimaal 1 m2 in rekening gebracht
 • Rolbreedte: 1700 mm. Zijn de hoogte en breedte beide +1620 mm. dan zal er een lasnaad in het doek komen.
 • Garantie: Klik hier voor de garantietermijn en garantievoorwaarden
 • Levertijd: 10 – 18 werkdagen – tijdens de lente en zomer kan het enkele dagen langer duren. Doeken waarvan de breedte- en hoogtemaat groter zijn dan 1700 mm zijn enkele dagen langer onderweg i.v.m. lengte transport.
 • Meetinstructie: Klik hier!
 • Afwijktolerantie: 4 mm in de breedte en 4 mm in de hoogte
 • Zeilring: Vernikkeld messing en zwart verchroomd messing. Kies je voor zwarte ringen? Bij de zwarte ringen kan je mogelijk de messing kleur iets zien doorschijnen, met name aan de binnenzijde op de randen van de ring.

Soltis B92 Opaque verduisterend doek met zeilringen!

Ga jij graag aan de slag met een verduisterend doek met tourniquets? Het Soltis B92 verduisterend doek houdt de zonnestralen volledig buiten. Zo kun jij heerlijk slapen, ongestoord douchen in de badkamer of genieten van een heerlijke film of presentatie in congreszaal. Met de zeilringen bevestig je het doek op een door jouw gekozen wijze. Veelal kiezen klanten voor het gebruik van koord, elastiek of karabijnhaken om het doek te bevestigen.

Het verduisterende Soltis B92 doek houdt UV-straling voor 100% tegen. Hierdoor zorg jij voor een optimale zon- en warmtewering. In de winter houdt jij zo de warmte binnen en in de zomer beschermt het juist tegen de hitte. Omdat het doek ook nog eens 100% recyclebaar is draagt het zonweringdoek bij aan een positiever milieu. Lekker duurzaam!

Heb je een raam in een afwijkende vorm, zoals een rond raam? Of heb je een raam waarbij je eigenlijk een inkeping zou moeten maken in het doek? Bij Soltis B92 doek zijn hier mogelijkheden voor. Soltis B92 verduisterend doek rafelt namelijk niet en scheurt ook niet of nauwelijks. We kunnen je een offerte opmaken voor speciale wensen. Neem hiervoor dan ook contact met ons op.

 

Waarom een Soltis B92 doek met zeilringen?

Het verduisterende Soltis B92 doek is voordeliger dan een compleet screen systeem. Terwijl hetzelfde doek wordt gebruikt. Je rekent namelijk bij een volledig systeem ook af voor de zijgeleiders, cassette en mogelijk ook een motor. Dan is een los doek natuurlijk aanzienlijk goedkoper. En met een los doek kan je zelf kiezen hoe je de zonwering vast wil maken. Het Soltis B92 doek is voorzien van een speciale aluminium/grijze opaque laag. Dit is een speciale laag die ervoor zorgt dat het doek daadwerkelijk ook verduisterend is.

Wil je dus niet te veel geld uitgeven, maar wel kwalitatief goede zonwering die verduisterend werkt? Dan is het Soltis B92 doek met zeilringen een perfecte keus. Vaak wordt zonwering vanuit binnenshuis bediend, maar vind je het niet erg om even naar buiten te stappen om je doek te plaatsen, dan is dit zeker een aanrader.

 

Hoe kom ik achter de juiste afmetingen voor mijn doek met zeilringen?

Geen paniek! Intershades staat van begin tot eind voor je klaar. Inclusief het opmeten van je ruiten voor de perfecte maten van jouw nieuwe zonwering. De instructies voor het opmeten van een doek met zeilringen vind je hier. En we hebben zelfs een video tutorial voor je gemaakt!

 

Ik wil mijn Soltis verduisterend doek bevestigen met tourniquets, tenax sluitingen of zuignappen, kan dat?

Het Soltis B92 verduisterend doek kun je ook monteren met tourniquets of tenax sluitingen. Wil je dit doek graag bevestigen met zuignappen, neem dan contact met ons op. Dit bieden we namelijk niet standaard aan, omdat dit verduisterende raamdoek bij bevestiging met zuignappen altijd iets zal blijven kieren. Je hebt dan een prachtig verduisterend doek, maar de bevestiging maakt dat het alsnog niet helemaal verduisterd door de kieren langs de randen van het doek. We willen je natuurlijk wel de juiste verwachtingen geven. Graag de producten Soltis B92 verduisterend doek met zeilringen of Soltis B92 verduisterend doek met tourniquets nader bekijken, neem dan ons assortiment onder de loep.

Wil je liever een volledig verduisterend zonweringsysteem voor je ramen? Of zoek je verduisterende raambekleding? Wij bieden mogelijkheden op maximaal een uur rijden van Zwolle. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ik zoek raamdecoratie!

Intershades levert naast systemen, screendoeken en zonwering ook raamdecoratie. Wij helpen jou samen met Keje aan de mooiste nieuwe raamdecoratie. Ook de uitstraling binnenshuis is uiteraard belangrijk! Raamdecoratie zorgt voor dat stukje meer uitstraling in jouw woonkamer, keuken, slaapkamer, eetkamer of badkamer. En we leveren zelfs plissé voor jouw terras overkapping of serre! Wat zie jij al in jouw ramen hangen? Splendid pliss PlisséDay’n night twee deligLatende jaloezieën, of Rolgordijnen?

Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 770 klanten