Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 430 klanten
Boven de €250,- gratis verzenden in Nederland en België Snelle levertijden Persoonlijke service Top kwaliteit

Tourniquets (Soltis)

Tourniquets (Soltis)

5,50

Soltis doek met tourniquets op maat bij Intershades!

Soltis met tourniquets is een eenvoudige manier van montage van uw zonweringdoek zonder systeem, daarom wordt het ook wel een raamdoek genoemd. Met de tourniquets kan u uw raamdoek gemakkelijk bevestigen aan het kozijn.

Waarom een Soltis doek met tourniquets?

Het is goedkoop, maar wel even functioneel als een volledig zonweringsysteem. Voor een kleiner budget is deze optie zeker aan te raden. Een compleet systeem is natuurlijk ideaal als u vanuit uw huis met een afstandsbediening of een app op uw telefoon uw screen wilt bedienen. Daarentegen kan u ook bij zonnig weer even een stap naar buiten maken en handmatig het zonweringdoek bevestigen. Is dit voor u een optie? Kiest u dan voor het zonweringdoek oftewel raamdoek met tourniquets. Dat scheelt behoorlijk in de kosten maar een los zonweringdoek werkt ook absoluut verkoelend. Daarnaast geeft een zonwering doek ook nog eens bescherming aan uw kozijn, vloer en meubels omdat het minder wordt vrijgesteld aan UV-straling.

U heeft de keuze om te kiezen uit twee keuzes in afwerking van uw doek, namelijk omzomen of sealen.

Zonneschermdoek op maat bestellen?

Heeft u al een scherm en werkt deze nog perfect, maar is alleen het doek toe aan vervanging? U hoeft dan niet direct het totale systeem te vernieuwen! In onze webshop kunt u zonneschermdoek op maat kopen, ook mogelijk met volant.

Zonnescherm Knikarmscherm Dickson Somfy met handbediening Intershades

Ik zoek screendoek!

Op zoek naar een screendoek? Kijkt u voor onze screendoeken verder op onze webpagina. Ook ons screendoek is op maat te bestellen. Ons screendoek kunt u tevens voorzien van tourniquets, zeilringen, maar ook een doorkijkvenster!

Doek met venster voor bijvoorbeeld uw terras of overkapping?

U kan bij Intershades ook kiezen voor een los doek met een geïntegreerd raamvenster met de door u gewenste maat. Zo zit u beschut in de wind, profiteert u van schaduw en kunt u toch door het venster van uw screen kijken.

Voor complete zonweringen voor zowel binnen als buiten, of service aan huis kunt u ook contact met ons opnemen. Kijk ook voor meer info op onze “Over ons” pagina.

Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 430 klanten