Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 430 klanten
Boven de €250,- gratis verzenden in Nederland en België Snelle levertijden Persoonlijke service Top kwaliteit

Soltis Perform 92 doek met tenax sluitingen

Specificaties

 • Doekmerk: Serge Ferrari
 • Openingsfactor: 4%
 • Dikte: 0,45 mm ±
 • Gewicht: 420 g/m2 ±
 • Prijs: Er wordt minimaal 1 m2 in rekening gebracht
 • Rolbreedte: Dit verschilt per kleur. 1770 mm of  2670 mm, zijn de hoogte en breedte beide +1690 mm of +2590 mm dan zal er een lasnaad in het doek komen. Neem contact met ons op voor de exacte rolbreedte per kleur.
 • Garantie: 5 jaar ( Klik hier voor meer info )
 • Levertijd: 10 – 18 werkdagen – tijdens de lente en zomer kan het enkele dagen langer duren
  Doeken waarvan de breedte en hoogte groter is dan 1700mm duurt enkele dagen langer i.v.m. lengte transport
 • Meetinstructie: Klik hier!
 • Afwijktolerantie: 4mm in de breedte en 4mm in de hoogte
 • Tenax: Vernikkeld messing

 

Soltis Perform 92 doek met tenax sluitingen!

Wil jij graag een luxe zonwering met tenax sluitingen? Het Soltis Perform 92 doek met tenax sluitingen is een door architecten geliefd doek. Waarom? Het is in heel veel verschillende kleuren beschikbaar, waardoor het goed af te stemmen is op je interieur en exterieur. Dit doek kun je natuurlijk in een volledig screen systeem kopen, maar bij ons bieden wij het ook aan als los doek met tenax sluitingen. Zo kun je dit doek gebruiken als perfecte zonwering voor je raam, deur of overkapping.

Het Soltis Perform 92 doek is van hoogwaardige kwaliteit en wordt gemaakt door het bedrijf Serge Ferrari. Het doek kan zowel binnen als buiten geplaatst worden, wij geven echter altijd de voorkeur aan buiten plaatsing om zoveel mogelijk warmte buiten te houden. Gaat jouw voorkeur er toch naar uit om het doek aan de binnenzijde te plaatsen, dan raden we nadrukkelijk aan om te kiezen voor een wit doek!

Dit doek is uniek door zijn scheurbestendigheid. Omdat het doek niet of nauwelijks scheurt, maar ook niet rafelt wordt het vaak ingezet als een los doek bij een raam met afwijkende vorm. Stel dus dat je een raam met een ronde vorm hebt, of bijvoorbeeld een doek wilt spannen voor een deur met brievenbus waarbij je de brievenbus nog wilt kunnen gebruiken? Dit product kan gemakkelijk aangepast worden zonder dat het aan kwaliteit inlevert. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor doeken met een speciale vorm.

 

Waarom dit Soltis doek met tenax sluitingen?

Je kan er natuurlijk voor kiezen om een volledig zonwering systeem te monteren aan je huis. Het voordeel hiervan is dat je gemakkelijk je screen kan bedienen! Daarentegen kan je ook een los doek plaatsen met tenax, hierdoor bespaar je kosten en ook geen lelijke cassette aan je muur. Je moet er alleen wel af en toe even voor naar buiten om je doek vast te draaien. Dat is gelukkig zo gepiept!

Het Soltis Perform 92 doek is daarom ook een fijn product als je niet te veel geld wilt besteden aan jouw zonwering. Vind jij het niet erg om even naar buiten te gaan en jouw zonwerend doek vast te zetten? Dan is het raamdoek mogelijk een top oplossing voor jou!

 

Ik wil mijn Soltis Perform 92 doek bevestigen met zeilringen of tourniquets, kan dat?

Het Soltis Perform 92 doek kan je ook aanschaffen met zeilringen of tourniquets. Wellicht dat je het zelfs helemaal verduisterend wilt, ook dan hebben we mogelijkheden. Bekijk onze shop en wie weet hangt er binnenkort ook bij jou een doek te shinen!

Voor complete zonweringen voor zowel binnen als buiten, of service aan huis kunt u ook contact met ons opnemen. Kijk ook voor meer info op onze “Over ons” pagina.

Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 430 klanten