fbpx

Complete binnenzonwering

Complete binnenzonwering

Rolgordijnen, duo rolgordijnen, plissé gordijnen, dupli gordijnen, horren, jaloezieën, perfect fit systemen.. Ja, dat vindt u allemaal in het complete binnenzonwering assortiment van Intershades!

Naast onze webshop voor screen- en zonneschermdoeken zijn wij ook uw leverancier van complete binnenzonwering en buitenzonwering. We kijken samen met u naar het juiste product met behulp van de stalen en begeleiden u in het maken van keuzes in productsoort, kleur en maatvoering. Wij volgen actief de laatste trends en kunnen u adviseren over onze nieuwste producten. Zo creëren we ook bij u thuis een unieke fijne plek.

Uiteindelijk verzorgen we ook de montage bij u thuis.. 

ROLGORDIJNEN

Er bestaan verschillende soorten rolgordijnen. U kan kiezen voor een standaard rolgordijn, waarbij we het rolgordijn monteren op twee punten op het kozijn. Eventueel is het mogelijk om een geleidingssysteem toe te passen, zodat u het rolgordijn ook bij een kiepraam kan gebruiken. Naast de standaard rolgordijnen bestaan er ook cassette rolgordijnen, het product heeft exact dezelfde werking, echter hierbij is de doekrol netjes weggewerkt in een cassette. Dit geeft een extra luxe uitstraling. Ook bij een cassette rolgordijn kunt u naar wens een geleidingssysteem toepassen. 

Voor alle soorten rolgordijnen hebben wij een breed assortiment kleuren. Ook de transparantie van de stoffen is volledig aan u, zo bieden wij ook verduisterende stoffen voor bijvoorbeeld uw slaapkamer. Dit hangt uiteindelijk ook af van het doel van het rolgordijn! 

 

Binnen zonwering raambekleding Rolgordijn Intershades Overijssel

Duo Rolgordijnen

Naast de basis rolgordijnen zijn er tegenwoordig ook de zogenoemde duo rolgordijnen, bestaande uit twee lagen met verschillende transparantie. Deze twee lagen kunnen door de handbediening verticaal worden verschoven ten opzichte van elkaar, zodat u zelf de lichtinval kan bepalen. Een duo rolgordijn geeft een apart, modern en ruimtelijk effect. 

Plissé gordijnen

Een plissé gordijn is een enkele laag gevouwen geplisseerde stof. De stof wordt als een harmonica gevouwen wat een speels effect geeft aan uw lichtinval. De collectie plissé gordijnen bestaat uit een breed assortiment kleuren met onderscheidt tussen verduisterende en lichtdoorlatende stoffen. Het gewicht van een plissé gordijn is licht en daardoor eenvoudig verstelbaar. 

Het standaard plissé gordijn wat wij u bieden is een product wat u vanaf bovenaf naar beneden kan bedienen. Ook bieden wij het topdown systeem aan, waarbij u er ook voor kan kiezen om de bovenkant van het plissé gordijn te laten zakken, zodat het gordijn halverwege uw raam hangt.   

 
Dupli gordijn Topdown Binnen raambekleding Overijssel Intershades

Dupli gordijnen

Een dupli gordijn lijkt veel op een plissé gordijn, maar heeft in plaats van een enkele laag geplisseerde stof een dubbele laag. Ook deze stof wordt als harmonica opgevouwen. Door de dubbele laag van het dupli gordijn ontstaat vanaf de zijkant gezien een honingraatstructuur. Door de dubbele laag van het dupli gordijn verdwijnt het touwtje van de handbediening, deze loopt namelijk door de twee lagen door. Ook de gaatjes die men ziet bij een plissé gordijn, zijn bij het dupli gordijn verwerkt aan de binnenkant van de twee lagen en hierdoor dus ook niet te zien. De twee lagen van de dupli gordijnen zorgen voor een strakker design, betere zonwering en lichtbeheersing en ook een betere isolatiewaarde in vergelijking tot een plissé gordijn.

De dupli gordijnen worden in de basis ook aangeboden met bediening van bovenaf naar beneden toe. Ook bij de dupli gordijnen bieden wij de mogelijkheid om dit product uit te breiden met een topdown systeem, waardoor u de bovenzijde van het dupli gordijn ook kunt laten zakken en deze halverwege het raam zal hangen.

De collectie dupli gordijnen bestaat uit een breed assortiment kleuren met onderscheidt tussen verduisterende en lichtdoorlatende stoffen.

HORREN

Wilt u een hor voor uw tuindeur of voor uw keukenraam? Ook horren zijn er in vele diverse soorten! Afhankelijk van uw wens en uw situatie kunt u kiezen uit de volgende typen horren: magneethorren, plissé horren, rolhorren en vaste horren.

We komen graag bij u langs om samen met u te kijken naar de beste hor-oplossing voor uw situatie. 

Horren Inzet Hor schuifdeur op maat Zonwering Insectenwerend

JALOEZIEËN

 Jaloezieën zijn verticale- en horizontale lamellen die vaak in het kozijn van uw raam worden gevestigd. De lamellen kunt u bijstellen voor een optimale afstellen van de lichtinval. Samen met u bekijken we uw wensen om te kiezen uit het ruime assortiment jaloezieën. U heeft bij ons de keuze uit de volgende materialen:

 – Aluminium jaloezieën
 – Houten jaloezieën
 – Kunststof jaloezieën
 – Textiel jaloezieën 

Ook kunnen we samen met u de breedte van de lamellen bepalen, zodat uw raambekleding volledig past bij uw interieur en stijl. 

Jaloezieën Raambekleding Aluminium Brede Lamellen Ladderband Antraciet
Geïnteresseerd in de producten van Intershades?

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze complete binnenzonwering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Ook voor screendoek op maatscreendoek met rits op maatzonneschermdoek op maatzonweringdoek op maat en markiesdoek op maat  bent u bij Intershades aan het juiste adres! Deze producten vind u direct bij ons in de webshop en kunt vandaag nog bestellen.

Wij bieden u vele extra opties, zoals screendoek met tourniquets of zonweringdoek met tourniquets. Maar ook screendoek met zeilringen, of zonweringdoek met zeilringen bieden wij als extra opties. Daarnaast kunnen wij op aanvraag tegen meerprijs ook een easy-montage strip leveren om de montage van uw screendoek of zonneschermdoek nog eenvoudiger te maken.

Tevens bieden wij ook een groot assortiment aan complete buitenzonwering! Onder andere te vinden in ons assortiment: screens, zonneschermen, rolluiken en nog vele producten meer!

De waardering van www.intershades.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 439 reviews.