fbpx

Complete buitenzonwering

Complete buitenzonwering

De zon is heerlijk! We genieten er allemaal van, maar af en toe mag het een klein beetje minder… Dan komt complete buitenzonwering van Intershades goed van pas! 

Naast onze webshop voor screen- en zonneschermdoeken zijn wij ook uw leverancier van complete binnenzonwering en complete buitenzonwering. We kijken samen met u naar het juiste product met behulp van de stalen en begeleiden u in het maken van keuzes in productsoort, kleur en maatvoering. Uiteindelijk verzorgen we ook de montage bij u thuis.

De volgende zonwering producten zitten in ons complete buitenzonwering assortiment: Screens (standaard- en ritsscreens), zonneschermen (waaronder knikarmschermen en uitvalschermen) en rolluiken.

Zonnescherm Zonwering Zonweringdoek Zonneschermdoek Knikarmscherm Acryldoek Intershades
Screendoek Screen Los Sergedoek vervangen, bestellen en kopen bij Intershades

SCREENS

Wij kunnen u helpen met verschillende soorten screens afhankelijk van de raamsituatie en uw wensen. Graag kijken wij samen met u naar de plek waarop u een screen wenst, dan kunnen wij u goed adviseren over de mogelijkheden. U heeft de keus of u uw screen handmatig wil bedienen met een bandopwinder (band) of met een monocommando (slinger binnen of met een oogwerk buiten), maar ook kunt u er voor kiezen om uw screen elektrisch te bedienen met een schakelaar aan de muur of zelfs met uw mobiele telefoon via uw wifi systeem! 

Er bestaan in de basis twee verschillende soorten screens, namelijk standaard screens en ritsscreens, ook wel zipscreens genoemd. 

Standaard screen

Het meest voordelige screen tegenwoordig is het standaard screen, waarbij u optimaal kan genieten van de zonwerende en isolerende werking van het screen. Deze verticale zonwering houdt warmte tegen in de zomer periode. Een standaard screen bevat in het algemeen een screendoek met een openingsfactor van 3%. De openingsfactor is in feite de open ruimte tussen de glasvezeldraden van het doek. 

Ritsscreen

Naast een standaard screen verkopen wij ook ritsscreens. Een ritsscreen is net zo efficient als een standaard screen, maar is luxer en heeft wat belangrijke voordelen ten opzichte van een standaard screen. Een ritsscreen, ook wel zipscreen, is een screen waarbij er aan het doek een rits gemonteerd is welke strak door de zijgeleiders van het screen lopen. Zodoende zal de wind niet achter het doek komen, zodat uw screendoek niet wappert bij een windvlaag. Dit zorgt er voor dat uw screen, maar ook het screendoek langer mee zullen gaan. Ritsscreens zijn dus een duurzame keuze en tegenwoordig het meest gekozen product! Daarnaast heeft een ritsscreen de fijne bijkomstigheid dat het veel insecten tegen houdt. 

Een ritsscreen wordt aangeboden met een openingsfactor van 3%, maar ook met een openingsfactor van 1%. Doek met een openingsfactor van 1% houdt meer licht tegen dan een screendoek met een openingsfactor van 3%. 

Zonneschermen

Bij een zonnescherm kunt u kiezen uit twee soorten, namelijk een uitvalscherm en een knikarmscherm. Afhankelijk van uw zonnescherm systeem kunt u mogelijk nog een volant toevoegen. 

Bij het kiezen van uw zonnescherm kunt u naast de kleur van de cassette ook kiezen voor de kleur van uw doek. U kunt hierbij kiezen uit een effen-, blokstreep- of fantastiestreep kleur. Ook kunt u bij onze zonneschermen kiezen of u uw zonnescherm handbediend wilt, of dat u liever een elektrische toepassing wenst. Ook de zonneschermen die wij bieden kunnen worden aangesloten op uw wifi netwerk en uw mobiele telefoon.  

Zonnescherm Zonwering Zonweringdoek Zonneschermdoek Acryldoek Knikarmscherm Intershades

Knikarmscherm

Een knikarmscherm is een scherm waarbij de twee armen onder het doek vanuit een cassette uitschuiven en knikken, waardoor het doek mooi strak naar voren komt te staan. Een knikarmscherm is tegenwoordig het meest verkochte zonnescherm, omdat het doek evenals de armen zich volledig opvouwen in de cassette die is bevestigd aan de muur. Dit systeem is ideaal voor boven uw terras, waardoor u heerlijk onder uw zonwering kan vertoeven! Een knikarmscherm biedt schaduw en belemmert u niet in het plaatsen van uw tuinmeubels door de effectieve wijze waarop de armen knikken. 

Uitvalscherm

Een uitvalscherm, is een scherm waarbij de zonwering voorover ‘valt’ door middel van twee armen aan weerszijden van het doek. Uitvalschermen zijn met name effectief bij situaties waarbij geen doorloop noodzakelijk is. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld uw keuken- of kamerraam. Wilt u wel onder uw scherm door kunnen lopen, zoals bijvoorbeeld bij uw tuindeur? Dan is een knikarmscherm een betere optie.

Zonnescherm Zonwering Zonweringdoek Zonneschermdoek Acryldoek Uitvalscherm Knikarmscherm Intershades
Rolluik zonwering op maat wit hoge kwaliteit elektrisch bediend in Overijssel Intershades
 

ROLLUIKEN

Bent u op zoek naar een zonwering systeem wat volledig verduisterend is, maar ook vochtwerend en inbraakvertragend werkt? De rolluiken die wij verkopen zijn van hoge kwaliteit en bieden u volledige privacy. Naast dat een rolluik verduisterend, vochtwerend en inbraakvertragend werkt, isoleert een rolluik en is het ook geluidswerend. Kortom, een rolluik is het ultieme zonwerende product voor volledig optimaal woongenot! Het is zeer effectief en levert met name voor uw slaapkamers en woonkamer veel comfort. 
 

Bij het kopen van uw rolluik kunt u kiezen uit talloze kleuren, maten en afwerkingen. Een rolluik kan worden geleverd met een handbediend systeem of een elektrische bediening. Daarbij kunt u kiezen voor een rolluik met een kleine of grote kast. Ook zal de lameldikte ter sprake komen bij het bestellen van uw rolluik.

Geïnteresseerd in de producten van Intershades?

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze complete buitenzonwering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Ook voor screendoek op maatscreendoek met rits op maatzonneschermdoek op maatzonweringdoek op maat en markiesdoek op maat  bent u bij Intershades aan het juiste adres! Deze producten vind u direct bij ons in de webshop en kunt vandaag nog bestellen.

Wij bieden u vele extra opties, zoals screendoek met tourniquets of zonweringdoek met tourniquets. Maar ook screendoek met zeilringen, of zonweringdoek met zeilringen bieden wij als extra opties. Daarnaast kunnen wij op aanvraag tegen meerprijs ook een easy-montage strip leveren om de montage van uw screendoek of zonneschermdoek nog eenvoudiger te maken.

Tevens bieden wij ook een groot assortiment aan complete binnenzonwering! Onder andere te vinden in ons assortiment: horren, rolgordijnen, dupli gordijnen, jaloezieën en nog vele producten meer!

De waardering van www.intershades.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 439 reviews.