Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 430 klanten
Boven de €250,- gratis verzenden in Nederland en België Snelle levertijden Persoonlijke service Top kwaliteit

Screendoek op maat voor screens

Specificaties

 • Doekmerk: Helioscreen, Mermet (Copaco)
 • Openingsfactor: Serge 3-4%   (Copaco 5%)
 • Samenstelling doek: 58,5 PVC – 41,5% Glasvezel
 • Dikte: 0,80mm ±
 • Gewicht: 544 g/m2 ±
 • Prijs: Er wordt minimaal 1 m2 in rekening gebracht
 • Garantie: 5 jaar ( Klik hier voor meer info )
 • Levertijd: 10 – 18 werkdagen – tijdens de lente en zomer kan het enkele dagen langer duren
  Doeken waarvan de breedte en hoogte groter is dan 1700mm duurt enkele dagen langer i.v.m. lengte transport
 • Meetinstructie PDF: Klik hier!
 • Meetinstructie Video: Klik hier!
 • Afwerking: Screendoek op maat voor een standaard screen wordt afgewerkt door een boven- en onderzoom, aan de zijkant wordt een sealband toegepast.

Ik wil een los screendoek op maat kopen!

Bestel nu jouw vervangingsdoek voor een standaard screen bij ons online. Heb je een ritsscreen, kies dan voor een screendoek voor ritsscreens. Screendoek wordt ook wel serge doek genoemd. Dit type doek heeft een openingsfactor van 3-5%. In onze webshop kies je de door jouw gewenste kleur voor screendoek voor standaard screen. Vervolgens vul je de afmetingen in, waardoor wij je direct de prijs voor jouw doek laten zien. Hoe weet je of je een ritsscreen of standaard screen hebt? Bij een standaard screen kun je een hand tussen het doek en de zijgeleider steken, bij een ritsscreen kan dit niet en loopt het doek vast door de zijgeleider van het screen heen. Een screendoek voor standaard screens heeft aan de boven- en onderzijde een peeszoom en aan de zijkanten is het doek voorzien van een sealbandje om het rafelen te voorkomen.

 

Ik zoek een handleiding voor de montage van screendoek!

Download je handleiding voor aanwijzingen om je oude screendoek te vervangen. In deze handleiding hoe je je nieuwe doek het beste kunt opmeten. Ook hebben wij een montage instructie online staan hoe je het doek kunt vervangen in jouw standaard screen. Zo kunt u zelf gemakkelijk aan de slag en kunt u nog jaren genieten van uw huidige screen systeem.

 

Ik wil een screendoek met tourniquets of zeilringen!

Ga je toch vaarwel zeggen tegen je oude standaard screen en twijfel je over een nieuw systeem of een los doek? Een los doek met tourniquets, zuignappen, tenax sluitingen of zeilringen geeft je wellicht ook mogelijkheden. Zo bevestig je eenvoudig een los doek aan je kozijn of muur. Als je geen screen systeem hebt, dan is een los doek met tourniquets, zuignappen, tenax of zeilogen ook een uitkomst! Bekijk onze andere producten voor meer informatie.

Voor complete zonweringen voor zowel binnen als buiten, of service aan huis kun je ook contact met ons opnemen. Op maximaal een uur rijden van Zwolle leveren wij onze full-service diensten waarbij wij raamdecoratie en buitenzonwering montage leveren. Kijk ook voor meer info op onze “Over ons” pagina.

 

 

 

 

 

Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 430 klanten