Screendoek op maat voor ritsscreen

49,95 per m2

  • Merk: Helioscreen/Mermet/Copaco
  • Openingsfactor: Serge 3% tot 5%
  • Samenstelling doek: 58,5 PVC – 41,5% Glasvezel
  • Dikte: 0,80mm ±
  • Gewicht: 544 g/m2 ±
  • Garantie: 5 jaar ( Klik hier voor meer info )
  • Levertijd: 8 – 15 werkdagen – tijdens de lente en zomer kan het enkele dagen langer duren
  • Afwerking: Screendoek op maat voor ritsscreen wordt afgewerkt door een boven- en onderzoom, aan de zijkant wordt een rits toegepast.

Description

Ik wil screendoek met rits voor ritsscreen kopen? Nu bij Intershades!

Screendoeken voor Screen Sergedoek op maat IntershadesWenst u het doek van uw screen te vervangen aan huis? Er zijn verschillende soorten doeken die wij u bieden. Screendoek wordt ook wel serge doek genoemd. Bekijk uw huidige doek in het screen goed om te weten of u een standaard doek of een doek met rits moet kopen. Als uw huidige doek aan de zijkanten een rits heeft in de afwerking, dan zal u hiervoor ook moeten kiezen bij een nieuw doek. Een screendoek met rits is speciaal gemaakt voor ritsscreens. Waarom een ritsscreen en niet een normaal screen? Ritsscreens hebben de volgende luxe functies, ze zijn lichtafsluitend, windvast en insectenwerend.

Ik wil online een screendoek met rits voorRitscreen Zipscreen Ritsdoek

ritsscreen bestellen!

Kies in onze webshop de gewenste kleur voor uw screendoek, vul de maten in en u krijgt direct online de prijs van uw nieuwe serge doek! Onze screendoeken zijn van het merk Helioscreen (onderdeel van Hunter Douglas). Dat betekend dat onze screendoek van van top kwaliteit zijn! Zo heeft u tijdens de zomerperiode verkoeling, waarbij de doeken ook deels UV-straling tegenhouden. Daarnaast hebben de screendoeken ook tijdens de winter een isolerende functie. De rits zorgt er voor dat uw screendoek gefixeerd in de geleiders van het screen zit.

Ga aan de slag met onze handleidingen voor de installatie van uw screendoek!

Download uw handleiding voor aanwijzingen om uw oude screendoek met rits in uw bestaande ritsscreen te vervangen. In deze handleiding staat alles beschreven, van het opmeten van de maten tot het vervangen van uw oude screendoek met rits. Zo kunt u zelf gemakkelijk aan de slag en kunt u nog jaren genieten van uw huidige screen systeem.

Screendoek shop

Ik wil een screendoek met tourniquets of zeilringen!

Wij kunnen uw screendoek ook voorzien van tourniquets of zeilringen. Als u geen screen systeem heeft, dan is een los doek met tourniquets of zeilogen de uitkomst! Bekijk onze andere producten voor meer informatie.Jaloezieën Moderne Raambekleding Aluminium smalle Lamellen Wit Intershades

Voor complete zonweringen voor zowel binnen als buiten, of service aan huis kunt u ook contact met ons opnemen. Kijk ook voor meer info op onze “Over ons” pagina.