Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 430 klanten
Boven de €250,- gratis verzenden in Nederland en België Snelle levertijden Persoonlijke service Top kwaliteit

Screendoek op maat voor ritsscreen

Specificaties

 • Doekmerk: Helioscreen, Mermet (Copaco)
 • Openingsfactor: Serge 3-4%   (Copaco 5%)
 • Samenstelling doek: 58,5 PVC – 41,5% Glasvezel
 • Dikte: 0,80mm ±
 • Gewicht: 544 g/m2 ±
 • Prijs: Er wordt minimaal 1 m2 in rekening gebracht
 • Garantie: 5 jaar ( Klik hier voor meer info )
 • Levertijd: 10 – 18 werkdagen – tijdens de lente en zomer kan het enkele dagen langer duren
  Doeken waarvan de breedte en hoogte groter is dan 1700mm duurt enkele dagen langer i.v.m. lengte transport
 • Meetinstructie PDF: Klik hier!
 • Meetinstructie video: Klik hier!
 • Afwerking: Screendoek op maat voor ritsscreen wordt afgewerkt door een boven- en onderzoom, aan de zijkant wordt een rits toegepast.

Ik wil screendoek met rits voor ritsscreen kopen? Nu bij Intershades!

Het doek van je ritsscreen kun je vervangen, wist je dat?! Er zijn verschillende typen screens, dus het is goed om te weten welk screen je hebt alvorens je aan de slag gaat met het kopen van je doek. Screendoek wordt ook wel serge doek genoemd en heeft een standaard openingsfactor van 3-5%. Dat is het meest gebruikte doek in screensystemen. Dit screendoek kan op twee manieren zijn afgewerkt afhankelijk van het systeem dat je hebt. Er zijn op de markt standaard screens en ritsscreens. Bij standaard screens is het doek aan de zijkanten links en rechts gesealed, het doek loopt niet vast door de geleider heen en je kunt je hand tussen de zijgeleider en het doek heen steken. Bij een ritsscreen loopt het doek vast door de zijgeleider heen, deze zit gefixeerd met een halve rits in de geleider. De zijkanten van dit doek zijn dan ook voorzien van een halve rits. Een ritsscreen is windvast.

 

Ik wil online een screendoek met rits voor ritsscreen bestellen!

Maak je keuze op onze webshop voor een kleur, je vult tevens de maten in en je krijgt direct de prijs te zien voor jouw nieuwe doek. Standaard gebruiken wij voor onze screendoeken het doekmerk Helioscreen (onderdeel van Hunter Douglas). Deze doeken zijn van uitstekende kwaliteit! Het screendoek helpt je om de zon te weren, waardoor je het zomers wat koeler kunt houden en ook de UV-straling tegen kunt houden. Ook in de winter komen jouw screens van pas, ze hebben namelijk ook een isolerende functie.

Ga aan de slag met onze handleidingen voor de installatie van uw screendoek!

Ga met onze handleidingen aan de slag en volg onze instructies op om jouw screendoek met rits samen te stellen. Zo kun je gemakkelijk zelf aan de slag en kun je nog jaren genieten van je huidige screensysteem!

 

Ik wil een screendoek met tourniquets of zeilringen!

Wij kunnen je screendoek ook voorzien van tourniquets, zuignappen, tenax sluitingen of zeilringen. Als je geen screen systeem hebt, dan is een los doek met tourniquets, zuignappen, tenax of zeilogen de uitkomst! Bekijk onze andere producten voor meer informatie.

Voor complete zonweringen voor zowel binnen als buiten, of service aan huis kun je ook contact met ons opnemen. Op maximaal een uur rijden van Zwolle leveren wij onze full-service diensten waarbij wij raamdecoratie en buitenzonwering montage leveren. Kijk ook voor meer info op onze “Over ons” pagina.

 

Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 430 klanten