Zeilringen en zuignappen (Screendoek)

 5,95

Description

Screendoek op maat afmetingen van de zeilringen en zuignappen tot de zijkant doek.

Screendoek met zeilringen en zuignappen op maat bij Intershades!

Screendoek met zeilringen, zeilogen, ogen en zuignappen is een eenvoudige manier van montage van uw zonweringdoek zonder systeem, daarom wordt het ook wel een raamdoek genoemd. Hiermee kunt u eenvoudig de zeilringen aan de zuignappen op uw ruit bevestigen zonder te schroeven. Heeft u een kunststof kozijn, dan zijn zuignappen echt een uitkomst. Neem hiermee voorgoed afscheid van de schroeven!

Waarom een Screendoek met zeilringen en zuignappen?

Het is goedkoop, maar wel even functioneel als een volledig zonwering systeem. Voor een kleiner budget is deze optie zeker aan te raden. Een complete zonwering systeem is natuurlijk ideaal als u vanuit uw huis met een afstandsbediening of een app op uw telefoon uw screen wilt bedienen. Daarentegen kan u ook bij zonnig weer even een stap naar buiten maken en handmatig het zonweringdoek bevestigen. Is dit voor u een optie?  Kiest u dan voor het zonweringdoek oftewel raamdoek met zeilringen en zuignappen. Dat scheelt behoorlijk in de kosten maar een los zonweringdoek werkt ook absoluut verkoelend. Daarnaast geeft een zonweringdoek ook nog eens bescherming aan uw kozijn, vloer en meubels omdat het minder wordt vrijgesteld aan UV-straling.

U heeft de keuze om te kiezen uit twee keuzes in afwerking van uw doek, namelijk omzomen of op maat snijden zonder afwerking.

Zonneschermdoek op maat bestellen?

Heeft u al een scherm en werkt deze nog perfect, maar is alleen het doek toe aan vervanging? U hoeft dan niet direct het totale systeem te vernieuwen! In onze webshop kunt u zonneschermdoek op maat kopen, ook mogelijk met volant.

Zonnescherm Knikarmscherm Dickson Somfy met handbediening Intershades

Ik zoek screendoek!

Op zoek naar een screendoek? Kijkt u voor onze screendoeken verder op onze webpagina. Ook ons screendoek is op maat te bestellen. Ons screendoek kunt u tevens voorzien van tourniquets, zeilringen, maar ook een doorkijkvenster!

Doek met venster voor bijvoorbeeld uw terras of overkapping?

U kan bij Intershades ook kiezen voor een los doek met een geïntegreerd raamvenster met de door u gewenste maat. Zo zit u beschut in de wind, profiteert u van schaduw en kunt u toch door het venster van uw screen kijken.

 

Voor complete zonweringen voor zowel binnen als buiten, of service aan huis kunt u ook contact met ons opnemen. Kijk ook voor meer info op onze “Over ons” pagina.