Soltis Perform 92 doek met zeilringen en zuignappen

55,00 per m2

  • Merk: Serge Ferrari
  • Dikte: 0,45 mm ±
  • Gewicht: 420 g/m2 ±
  • Openingsfactor: 4%
  • Rolbreedte: Dit verschilt per kleur, 1770 mm of  2670 mm. Zijn de hoogte en breedte beide +1690 mm of +2590 mm dan zal er een lasnaad in het doek komen. Neem contact op voor de exacte rolbreedte.
  • Zuignap specificatie: Diameter van 50mm met schroefdraad en transparant bevestigingswieltje.
  • Garantie: Geen garantie. Er is ook kans op kieren van het licht langs het doek of doorloop van het doek in de hoeken van uw kozijn. Klik hier voor meer info
  • Levertijd: 8 – 15 werkdagen – tijdens de lente en zomer kan het enkele dagen langer duren
  • Meetinstructie: Klik hier! Zo is de kans op kieren aan de zijkanten van uw doek het kleinst
  • Afwijktolerantie: 4mm in de breedte en 4mm in de hoogte

Description

Soltis Perform 92 doek met zeilringen en zuignappen!

Bent u op zoek naar een luxe doek met zeilringen en zuignappen? Wij bieden u het Soltis Perform 92 doek met zeilringen en zuignappen. Het Soltis Perform 92 doek is een kwalitatief hoogstaand doek met moderne look. Met dit doek kunt u nog steeds van binnen naar buiten kijken, zodat u zich niet afgesloten voelt. Dit doek is verkrijgbaar in maar liefst 48 kleuren, hierdoor kunt u uw zonwering nog beter afstemmen op uw interieur en exterieur!

Ik wil niet boren in kunststof kozijn en toch zonwering..

Door middel van zeilringen en zuignappen kunt u heel eenvoudig dit doek zonder systeem en elektra monteren, daarom wordt het ook wel een raamdoek genoemd. Met de zeilringen en zuignappen kan u uw raamdoek gemakkelijk bevestigen aan uw ruit zonder te boren. Als u kunststof kozijnen heeft dan wilt u natuurlijk liever niet boren, met de zuignappen zegt u voorgoed vaarwel tegen schroeven!

Het doek zorgt voor goede zonwering en zal de warmte tot wel 97% buiten houden als het doek buiten hangt. Kortom dit doek levert een uitstekende thermische prestatie. Dit type doek is van zeer hoogwaardige kwaliteit en kan zowel binnen als buiten geplaatst worden.

Wat dit doek uniek maakt is dat het doek erg sterk is. Dit doek is scheurbestendig en zal minder snel vervormen in verhouding tot regulier screendoek vanwege het speciale productieproces. Door deze eigenschap kunnen zelfs speciale vormen uit het doek gesneden en geknipt worden. Stel dat u een ronding in het doek heeft, of er moet halverwege een stuk van het doek uitgeknipt worden in verband met een object? Dan kunnen wij u goede oplossingen bieden met dit type doek.

Waarom dit Soltis doek met zeilringen en zuignappen?Screendoek op maat met tourniquets Sergedoek vervangen kopen en bestellen 118118

 

Het is voordeliger, maar wel even functioneel als een volledig screensysteem. Het is warmtewerend en houdt zelfs tot 97% van de warmte tegen. Hierdoor geeft het Soltis Perform 92 doek ook nog eens bescherming aan uw kozijn, vloer en meubels omdat het minder wordt vrijgesteld aan UV-straling.

Voor een kleiner budget is een los Soltis Perform 92 doek zeker aan te raden, zo hoeft u niet een volledig screensysteem of rolluik aan te schaffen. Een compleet screen is natuurlijk ideaal als u vanuit uw huis met een afstandsbediening of een app op uw telefoon uw screen wilt bedienen. Daarentegen kan u ook bij zonnig weer even een stap naar buiten maken en handmatig het Soltis doek bevestigen. Is dit voor u een optie? Kiest u dan voor het Soltis raamdoek met zeilringen en zuignappen. Dat scheelt behoorlijk in de kosten, tevens werkt een los doek ook absoluut verkoelend.

Ik wil mijn Soltis Perform 92 doek bevestigen met tourniquets, kan dat?

Ja, dat kan zeker, dan kunt u beter kiezen voor een Soltis Perform 92 doek met tourniquets. Bekijk ook onze webshop voor screendoek met tourniquets en screendoek met zeilringen.

Zonnescherm Knikarmscherm Dickson Somfy met handbediening Intershades

Voor complete zonweringen voor zowel binnen als buiten, of service aan huis kunt u ook contact met ons opnemen. Kijk ook voor meer info op onze “Over ons” pagina.