Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 505 klanten
Boven de €250,- gratis verzenden in Nederland en België Snelle levertijden Persoonlijke service Top kwaliteit

Zonweringdoek met tenax sluitingen

Specificaties

 • Doekmerken: Dickson & Sattler & Tibelly
 • Bescherming: Vuilafstotende behandeling
 • Gewicht: 290 g/m² ±
 • Samenstelling: Doek is 100% in de massa gekleurd
 • Garantie: 5 jaar  (Klik hier voor meer info)
 • Levertijd: 10 – 20 werkdagen – tijdens de lente en zomer kan het enkele dagen langer duren
  Doeken waarvan de breedte en hoogte groter is dan 1700mm duurt enkele dagen langer i.v.m. lengte transport
 • Prijs: Er wordt minimaal 2 m2 in rekening gebracht
 • Meetinstructie: Klik hier!
 • Afwerking: Het doek wordt standaard in banen gestikt. Bekijk ook de veelgestelde vragen!
 • Afmetingen: Door het werken met een naaimachine kunnen de opgegeven afmetingen ±10 mm afwijken
 • Tenax: Vernikkeld messing

Ik wil zonweringdoek met tenax sluitingen op maat kopen!

Zonweringdoek met tenax sluitingen zijn ideaal als je een doek wilt bevestigen op de stenen muur. Bij bestelling van dit doek met tenax sluitingen leveren wij het doek voorzien van het bestelde aantal tenax knopen. Naast het doek met de tenax knopen ontvang je ook de tenax zelftappers welke je met een plug kan monteren in de muur of op het kozijn kan monteren. Dit zonweringdoek is gemaakt van acryldoek en is in vele kleuren beschikbaar. Wij bieden je acryl collecties aan van de Dickson, Sattler en Tibelly. Het zonweringdoek wordt standaard in verticale banen aan elkaar gestikt en rondom aan alle kanten rondom gezoomd door middel van naaimachines.

Waarom een zonweringdoek met tenax sluitingen?

Heb je geen zin in een complex systeem of lange levertijden? En wil je graag een mooi product voor een leuke prijs? Dan is het zonweringdoek met tenax sluitingen de perfecte oplossing voor jouw zonwerende uitdaging! De kosten van een los doek op maat zijn stukken goedkoper dan een volledig systeem met montage. Omdat de doeken die wij leveren van hoge kwaliteit zijn heb je optimale warmtewering en hou je de zon ook lekker buiten in de zomer. Tevens geeft het zonweringdoek ook bescherming aan jouw kozijnen, vloeren en meubels omdat het UV-straling weert.

 

Zonneschermdoek op maat bestellen?

Heb je een bestaand knikarmscherm, uitvalscherm of markiesdoek? Ook dan hebben wij doeken in onze webshop beschikbaar waarmee je eenvoudig jouw bestaande systeem van een nieuw doek kunt voorzien. Deze vervangingsdoeken geven je bestaande scherm weer een frisse look, waardoor deze nog jaren mee kan! In onze webshop kun je zonneschermdoek op maat kopen, ook mogelijk met volant.

Zonweringdoek met zeilringen of tourniquets!

Wil je jouw zonweringdoek bij voorkeur bevestigen met touw, elastiek, haken of koord? Kies dan voor zonweringdoek met zeilringen. Met zeilringen kun je jouw doek spannen, dit is bijvoorbeeld handig als je jouw doek als pergola of schaduwdoek wilt gebruiken bij een terras. Of ga jij liever aan de slag met doeken met tourniquets? Ook daarvoor hebben wij producten in ons assortiment beschikbaar.

 

Wil je graag nieuwe raamdecoratie of zonwering systemen? Voor complete zonweringen of service aan huis kun je ook contact met ons opnemen. Wij leveren montage services op maximaal één uur rijden van Zwolle. Kijk ook voor meer info op onze pagina’s voor complete raamdecoratie en complete buitenzonwering!

Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 505 klanten