Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 735 klanten
Boven de €250,- gratis verzenden in Nederland en België Snelle levertijden Persoonlijke service Top kwaliteit

Doek met speciale vorm bestellen? Dat kan!

Geplaatst op

Zonwering voor raam in afwijkende speciale vorm met tourniquets op maat gemaakt screen scherm zonnescherm

Heb je een raam met een afwijkende vorm waar je al tijden geen zonwering voor kunt vinden? Wij kunnen je helpen met een doek in een speciale vorm op maat! Een driehoekig doek, een doek met een schuine zijde, een doek met een ronde vorm, er is bij ons veel mogelijk!

Onze doeken met een speciale vorm worden meestal voorzien van tourniquets, zuignappen, tenax sluitingen, zeilringen of een caravanpees. Zodoende kun je het doek eenvoudig bevestigen wanneer de zon schijnt en het doek weer weghalen op het moment dat de zon niet meer zo sterk is.

Welk type doek voor een doek met een speciale vorm?

Als je een raam hebt in de vorm van een driehoek, het een schuine zijde heeft of als het raam anders gevormd is dan adviseren wij om te kiezen voor screendoek of Soltis doek.

Heb je een doek waar een inkeping moet komen. Bijvoorbeeld omdat er een dakgoot in de weg zit, of omdat er regenpijp voor zit die de plaatsing belemmerd. In een dergelijke situatie kun je dan kiezen voor Soltis doek. In Soltis doek kan geknipt en gesneden worden, zonder dat het verder scheurt. Uiteraard adviseren wij altijd om het doek wel verder af te werken met een rondom zoom. Maar zoals gezegd kan het Soltis doek ook goed bevestigd worden zonder afwerking.

Als je een doek met een ronde vorm zoekt, dan adviseren wij Soltis doek, ook hier is het voordeel van Soltis doek dat dit op maat geknipt of gesneden kan worden zonder verdere afwerking.

In het dak heb je een koepel? Een koepel is erg lastig te voorzien van een zonweringdoek. Bij het bevestigen van een doek zul je zien dat er plooivorming ontstaat. Veelal worden daarom ook doeken aan de binnenzijde van de koepel geplaatst.

Hoe kan ik een doek met een speciale vorm bestellen?

Een speciale vorm vergt een speciale persoonlijke benadering voor het beste en mooiste resultaat. Als je contact met ons opneemt via de e-mail dan helpen wij je verder. De volgende info hebben wij van je nodig:

– Foto van de situatie

– Tekening met de maatvoeringen (zie afbeelding hieronder hoe je de tekening kunt aanleveren)

– De doekkleur als je al een hebt heeft gemaakt

– Eventueel het aantal tourniquets of zeilringen (Wij adviseren een tourniquet of zeilring om de 500 tot 600 mm)

– Het type afwerking, lees ook verder voor meer info!

– Het factuur- en verzendadres

Met deze informatie kunnen wij met je meedenken en je een passende offerte maken!

  • Tip! Een tekening maak je eenvoudig met behulp van Microsoft Powerpoint

Goed om te weten!

Wij adviseren bij een doek met een speciale vorm altijd om het doek rondom te zomen (uitzondering daargelaten voor een doek met een inkeping of ronde vorm). Tevens kost een doek met een speciale vorm wat meer dan een screendoek in een standaard vorm. Dit komt omdat er bij een doek met een speciale vorm meer handwerk komt kijken.

Op een doek met een speciale vorm is een afwijktolerantie van 10 mm van toepassing op alle maten. Hou hier dus rekening mee. Daarnaast is doorgaans de levertijd iets langer voor een doek met een speciale vorm.

Uiteindelijk heb je dan wel echt een pracht product wat precies aansluit op de situatie!

 

Heb je een vierkant of rechthoekig screendoek nodig? Dan kun je gewoon via onze webshop bestellen, wel zo makkelijk! Geef je de voorkeur aan Soltis doek! Logisch, van Soltis doek zijn er heel veel kleuren beschikbaar en het is oersterk! Dit doek kun je in een standaard rechthoek of vierkant direct bestellen in de webshop. Wil je jouw zonneschermdoek in je knikarmscherm, uitvalscherm of markies vervangen? Acryldoek bieden wij ook online aan in onze bestelmodule, bekijk ook de overzichtspagina voor meer informatie en bestel direct!

Beoordeeld met een 9.7 door meer dan 735 klanten
De waardering van www.intershades.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 772 reviews.