fbpx

Doek met speciale vorm bestellen? Dat kan!

Doek met speciale vorm bestellen? Dat kan!

Heeft u een raam met een afwijkende vorm waar u al tijden geen zonwering voor kunt vinden? Wij kunnen u helpen met een doek in een speciale vorm op maat! Een driehoekig doek, een doek met een schuine zijde, een doek met een ronde vorm, er is bij ons veel mogelijk! 

Onze doeken met een speciale vorm worden meestal voorzien van tourniquets, zuignappen, zeilringen of een caravanpees. Zodoende kunt u het doek eenvoudig bevestigen wanneer de zon schijnt en het doek weer weghalen op het moment dat de zon niet meer zo sterk is. 

Welk type doek voor een doek met een speciale vorm? 

Als u een raam heeft in de vorm van een driehoek, een schuine zijde heeft of anders gevormd doek dan adviseren wij om te kiezen voor screendoek of Soltis doek.

Heeft u een doek waar een inkeping moet komen. Bijvoorbeeld omdat er een dakgoot in de weg zit, of omdat er regenpijp voor zit die de plaatsing belemmerd. In een dergelijke situatie kunt u dan kiezen voor Soltis doek. In Soltis doek kan geknipt en gesneden worden, zonder dat het verder scheurt. Uiteraard adviseren wij altijd om het doek wel verder af te werken met een rondom zoom. Maar zoals gezegd kan het Soltis doek ook goed bevestigd worden zonder afwerking. 

Als u een doek met een ronde vorm zoekt, dan adviseren wij ook hier Soltis doek, ook hier is het voordeel van Soltis doek dat dit op maat geknipt of gesneden kan worden zonder verdere afwerking. 

In het dak heeft u een koepel? Een koepel is erg lastig te voorzien van een zonweringdoek. Bij het bevestigen van een doek zult u zien dat er plooivorming ontstaat. Veelal worden daarom ook doeken aan de binnenzijde van de koepel geplaatst. 

Tip! Een tekening maakt u eenvoudig met behulp van Microsoft Powerpoint

Hoe kan ik een doek met een speciale vorm bestellen? 

Een speciale vorm vergt een speciale persoonlijke benadering voor het beste en mooiste resultaat. Als u contact met ons opneemt via de e-mail dan helpen wij u verder. De volgende info hebben wij van u nodig:

– Foto van de situatie

– Tekening met de maatvoeringen (zie afbeelding links hoe u dit zou kunnen aanleveren)

– De doekkleur als u al een keuze heeft gemaakt

– Eventueel het aantal tourniquets of zeilringen (Wij adviseren een tourniquet of zeilring om de 500 tot 600 mm)

– Het type afwerking, lees ook verder voor meer info!

– Het factuur- en verzendadres

Met deze informatie kunnen wij u met u meedenken en u een passende offerte maken! 

Goed om te weten!

Wij adviseren bij een doek met een speciale vorm altijd om het doek rondom te zomen (uitzondering daargelaten met een inkeping of ronde vorm). Tevens kost een doek met een speciale vorm wat meer dan een screendoek in een standaard vorm. Dit komt doordat er bij een doek met een speciale vorm meer handwerk komt kijken. 

Op een doek met een speciale vorm is een afwijktolerantie van 10 mm. van toepassing op alle maten. Houdt u hier dus rekening mee. Daarnaast is doorgaans de levertijd iets langer voor een doek met een speciale vorm. 

Uiteindelijk heeft u dan wel echt een pracht product wat precies aansluit op de situatie! 

Heeft u een vierkant of rechthoekig screendoek nodig? Dan kunt u gewoon via onze webshop bestellen, wel zo makkelijk!

Screendoek op maat met tourniquets Sergedoek vervangen kopen en bestellen 118118

Geeft u de voorkeur aan Soltis doek! Logisch, van Soltis doek zijn er maar liefst 48 kleuren beschikbaar en is oersterk! Dit doek kunt u in een standaard rechthoek of vierkant direct bestellen in de webshop

Wilt u uw zonneschermdoek in uw knikarmscherm, uitvalscherm of markies vervangen? Acryldoek bieden wij ook online aan in onze bestelmodule, bekijk ook de overzichtspagina voor meer informatie en bestel direct! 

Zonnescherm Knikarmscherm Dickson Somfy met handbediening Intershades
De waardering van www.intershades.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 439 reviews.