Nieuw! Screendoek en Soltis doek met zuignappen

Soltis doek op de ruit van het raam met zuignap met schroefdraad en kartelmoer, dé oplossing voor kunststof kozijnen. Door de zuignap bevestiging hoeft u niet meer te boren. Dit doek is ook te verkrijgen in speciale vormen en zelfs zonder afwerking van het doek.
Soltis doek op de ruit van het raam met zuignap met schroefdraad en kartelmoer, dé oplossing voor kunststof kozijnen. Door de zuignap bevestiging hoeft u niet meer te boren. Dit doek is ook te verkrijgen in speciale vormen en zelfs zonder afwerking van het doek.

Nieuw! Screendoek en Soltis doek met zuignappen..

Intershades lanceert als eerste in Nederland en België screendoek en Soltis doek met zuignappen bevestiging! 

Onze doeken werden tot voor kort al geleverd met zeilringen of tourniquets, afhankelijk van de wens van onze klanten, echter kregen wij steeds vaker het verzoek of wij het doek ook konden leveren met zuignappen.

Het doek met zuignappen is ideaal voor kunststof kozijnen, boren is verleden tijd!

Het monteren van uw zonweringdoek op maat door middel van zuignappen is een hele eenvoudige handeling. Tevens hoeft u niet te boren in uw kunststof kozijn, zeg de schroefjes en het gereedschap dus maar vaarwel! Niet alleen is dit beter voor uw kozijnen, maar het scheelt u ook tijd.

Goed om te weten over de doeken met zeilringen en zuignappen..

De zuignappen zijn van goede kwaliteit en hebben een diameter van maar liefst 5 cm! De zeilringen waardoor u de zuignappen steekt zitten 30mm uit de zijkant in het doek. De zuignappen zijn voorzien van een schroefdraad, waardoor u het screendoek eenvoudig met een bijgeleverde moerkop kan bevestigen. Screendoek of Soltis doek met zuignappen heeft u dan ook in een mum van tijd geplaatst! 

De moerkop die bij de zuignap hoort is transparant van kleur, hierdoor valt de bevestiging nauwelijks op! 

Screendoek met zuignap achterzijde doek
Screendoek met zuignap voorzijde doek

Wilt u weten hoe u uw screendoek of Soltis doek met zuignappen moet op meten? Wij hebben speciaal voor u een meetinstructie geschreven om u op weg te helpen! Klik hier voor de meetinstructie! 

https://www.intershades.nl/product-categorie/screendoek/soltis-doek/Wanneer kies ik voor screendoek en wanneer voor Soltis doek?

Screendoek, ook wel serge doek genoemd, is het meest gangbare type doek voor uw zonweringdoek op maat. De screendoeken van Intershades zijn van top kwaliteit! Screendoek moet afgewerkt worden aan de zijkanten met een rondom zoom of sealband. De keuze voor rondom zoom is de beste keus als het gaat om de levensduur van uw doek. 

Soltis Perform 92 doek is een hoogstaand kwalitatief screendoek en verkrijgbaar in maar liefst 48 kleuren. Soltis doek is nog sterker dan screendoek. De prijs ligt dan ook iets hoger. De samenstelling van Soltis doek zorgt ervoor dat er in principe geen afwerking noodzakelijk is, het op maat snijden is eigenlijk al voldoende! Wel adviseren wij ook bij dit doek om te kiezen voor een rondom zoom afwerking om de levensduur van uw doek te verlengen! 

Wat maakt Soltis doek uniek?

Heeft u een rond, driehoekig of anders afwijkend raam danwel oppervlak? Dan is het Soltis doek een ideale oplossing. Dit doek is namelijk eenvoudig op maat te knippen en behoeft geen extra afwerking! 

Heeft u vragen of hulp nodig met betrekking tot uw losse doek op maat met zeilringen en zuignappen? Wij helpen u graag op weg! Neem gerust contact met ons op en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren! 

De waardering van www.intershades.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 47 reviews.