Alle 6 resultaten worden getoond

Zonneschermdoek op maat

29,95 per m2

Zonweringdoek met tourniquets

39,95 per m2

Zonweringdoek met zeilringen

39,95 per m2

Zonneschermdoek met volant op maat

39,95 per m2

Markiesdoek op maat

29,95 per m2

Markiesdoek met volant op maat

39,95 per m2

Zonneschermdoek kopen!

Zonnescherm Zonwering Zonweringdoek Zonneschermdoek Acryldoek Knikarmscherm Intershades

Ga nu snel aan de slag met het bestellen van uw nieuwe zonneschermdoek! Kies nu uw zonweringsdoek van uw keuze. Wij begeleiden u stap voor stap door het bestelproces voor uw zonneschermdoek oftewel acryldoek op maat…

Het vervangen van uw zonneschermdoek is nog nooit zo eenvoudig geweest. U geeft ons via de webshop de maten door van uw zonweringsdoek en wij geven u direct de prijs. Onze zonneschermdoeken zijn van hoogwaardige kwaliteit acryl doek van onze producent Dickson, waarbij de doeken ook deels UV-straling tegenhouden.

Acryldoek Tourniquets Schroef DraaiknopZonneschermdoek met tourniquets of zeilringen?

Heeft u wat minder te besteden, dan kan u kiezen voor een los zonnescherm doek voor uw raam met tourniquets of zeilogen. Het aantal tourniquets of zeilogen kiest u zelf. De tourniquets bevestigd u aan uw kozijn, zodat u bij zonnige weersomstandigheden makkelijk het doek kan plaatsen. Met zeilogen heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om het losse doek te spannen met een touw of koord.

Naast de basis keuzes kan u uw doek ook nog laten omzomen.

Markiesdoek op maat bestellen

Markiesdoek bestellen en vervangen kan nu ook online via onze webshop. Eventueel kunt u uw markiesdoek ook voorzien van een rechte of een golvende volant.

Compleet zonnescherm, screen of binnen raambekleding?

Voor complete zonweringen of service aan huis kunt u ook contact met ons opnemen. Kijk ook voor meer info op onze speciale binnenzonwering– of buitenzonwering pagina.