fbpx

Screendoek met venster en tourniquets voor uw terras? Bereid u voor op de lente!

Screendoek met venster en tourniquets- Los screendoek - Screendoek - Zonweringdoek - Raamdoek - Sergedoek

Screendoek met venster - Los screendoek - Screendoek - Zonweringdoek - Raamdoek

Screendoek met venster en tourniquets voor uw terras? Bereid u nu voor op het voorjaar!

Kijkt u ook zo uit naar de lente en het mooie weer? Het zonnetje op uw tuin, gezellig na het werk nog even genieten aan de tuintafel en de barbecue weer van het zolder. Ja, die tijd komt er weer aan!

Maak daarom uw terras of overkapping nu ook af met een screendoek met venster en tourniquets. Het screendoek met venster geeft u wat beschutting tegen de zon, maar zorgt er ook voor dat het wat minder over uw terras of onder uw overkapping door waait. Door middel van het stevige screendoek met raamzeil kunt u toch nog door het screendoek kijken en heerlijk van uw omgeving genieten!

Hoe gaat het bestellen in z’n werk?

U kunt uw screendoek in vele kleuren bestellen, ga voor ons volledige assortiment naar onze webshop. Kies hier uw kleur voor uw screendoek met venster. Vervolgens maakt u de keuze of u uw screendoek met raamvenster omgezoomd wenst of met sealband. Ons persoonlijke advies is “rondom zoom”, gezien uw los doek dan kwalitatief het sterkst is! Nadat u de afwerking van het doek heeft gekozen is het uiteraard ook nog van belang dat u uw screendoek met raam kan bevestigen aan uw terras of overkapping. Onze tourniquets bieden hiervoor de oplossing! U kan in het aangegeven veld invullen hoeveel tourniquets u wenst voor uw screendoek met venster.

Ten slotte vult u de afmetingen in voor uw screendoek op maat. In het opmerkingenveld kunt u de afmetingen ingeven voor het transparante venster in het screendoek, met daarbij ook de afstand in millimeters vanaf de zij-, boven- en onderkant. De prijs wordt berekend voor het screendoek per meter (m2)!

Tips van Intershades…

 – Hoeveel tourniquets moet u kiezen voor uw screendoek met venster?

Om te bepalen hoeveel tourniquets u nodig heeft adviseren wij u om rekening te houden met een afstand tussen de tourniquets van circa 500 mm. tot 600 mm.

 – Wilt u de tourniquets of het raamzeil op een specifieke plek in uw screendoek met venster?

Dat kan! Als u het webshop proces doorloopt voor uw screendoek, kunt u naast het ingeven van de afmetingen van uw doek in het opmerkingenveld ook een bericht achterlaten voor ons met daarin uw persoonlijke wens voor de locatie in het screendoek voor uw tourniquets.

 – Hoe bepaal ik de afmetingen van het raamvenster? 

Dit is afhankelijk van hoe groot u het raam wenst in het screendoek. Dit is volledig aan te passen aan uw wensen!

Ons advies is om minimaal 150 millimeter van de zij-, boven- en onderkant te rekenen voor uw raamdoek. Zo hebben wij in het productieproces voldoende ruimte voor het omzomen en sealen van uw screendoek en het plaatsen van de tourniquets.

Screendoek-met-venster-en-tourniquets-raam-raamzeil-raamvenster-Intershades-

Ook nieuwsgierig geworden naar onze screendoeken met venster?
Bekijkt u dan onze webshop!

Geïnteresseerd in andere producten van Intershades?

Ook voor screendoek op maat, screendoek met rits op maatzonneschermdoek op maat, zonweringdoek op maat en markiesdoek op maat  bent u bij de webshop van Intershades aan het juiste adres! Wij bieden u vele extra opties, zoals screendoek met tourniquets of zonweringdoek met tourniquets. Maar ook screendoek met zeilringen, of zonweringdoek met zeilringen bieden wij als extra opties. Daarnaast kunnen wij op aanvraag tegen meerprijs ook een easy-montage strip leveren om de montage van uw screendoek of zonneschermdoek nog eenvoudiger te maken.

Tevens bieden wij ook volledige service aan huis en bieden wij een groot assortiment aan complete binnenzonwering als ook complete buitenzonwering! Onder andere te vinden in ons assortiment: knikarmschermen, uitvalschermen, screens, rolluiken, markiezen, horren, rolgordijnen, duettes, jaloezieën en nog vele producten meer! Neem contact met ons op voor volledige service aan huis.

De waardering van www.intershades.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 406 reviews.